KIA CEED

KIA Cee'd er en af de mest populære modeller fra KIA, og det er ikke uden grund. Det er en af de mest støjsvage biler du kan finde på markedet for tiden, og med bilen følger også intelligent sikkerhedsudstyr, og masser af ekstraudstyr. Ifølge EU normen kører den nye KIA Cee'd op til 27,8 km/l, hvilket er med til at placere den i energiklasse A+. Den nye KIA Cee'd er udstyret med en GDI motor. Benzinmotoren har adgang til direkte indsprøjtning, der udløser alle hestekræfterne på én gang. I forbindelse med udviklingen af GDI motoren yder denne bil det maksimale moment omdrejnings mæssigt fra lavt til højt med færre emissioner. Alt dette betyder, at du har trækkraft og god samvittighed når du kører bilen.
De indvendige forbedringer tæller blandt andet aircondition, bluetooth, el-ruder foran, 3-trins sædevarme, varme i rattet og kørecomputer.
Denne model byder også på en ny kabine. Ud over standart kabinen er følgende kabiner mulige at bestille: Premium kabine, GT-Line kabine, læder kabine og GT kabine. Bilen kan du bl.a. vælge i flotte farver, som Track Red, Black Pearl, Urban Yellow og mange flere. Til en kontantpris fra 197.999,- kan du blive ejer af den nye KIA Cee'd, som har fået et anderledes udtryk både ind- og udvendigt.

ET GODT kampagne TILBUD på Kia Ceed

Lige nu kan vi tilbyde et udvalg af forskellige kampagne modeller, der er lidt for enhver pris, fælles for dem alle er dog at du får en del ekstra udstyr med i prisen. Du kan læse mere om lidt af det udstyr der findes i de forskellige kampagnetilbud i nedenstående. De forskellige modelvarianter med den fulde udstyrsliste samt priser kan ses i prislisten som du finder nederst på siden. Der er et begrænset antal kampagnemodeller til salg.

KIA Ceed - style plus clim limited

KIA Cee'd - Style Plus Clim Limited, er en kampagnemodel der findes både som 5 dørs og SW.

KIA Style Plus Clim Limited kan blive din fra kun 213.979,-. Udstyrsmæssigt har Style Plus Clim Limited rigtig meget at byde på bl.a.:

7" Navigationsanlæg med bakkamera
Parkeringssensor bag
Apple Carplay
16" Alufælge
Fartpilot med speedlimiter
2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg
Autolight control
LED tågelygter
Conering light
6 airbags
Højdejusterbart førersæde

KIA ceed - Limited

Ønsker du en kampagnemodel med lidt ekstra udstyr, så kan KIA Cee'd Limited være noget for dig du får bl.a.:

7" Navigationsanlæg med bakkamera
Parkeringssensor bag
Apple CarPlay
16" Alufælge
Premium sæder
Fartpilot med speedlimiter
2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg
Conering light
Autolight Control
Tågelygter for

KIA Cee'd Limited fås fra 223.979,-

KIA CEED GT-Line Limited

Er du mere til et mere sporty look og endnu mere udstyr, så skulle du kigge efter den KIA Cee'd GT-Line Limited, den har alt hvad hjertet begærer hvad angår udstyr, heriblandt alt hvad der hører sig til en rigtigt GT-Line, GT-Line for- og bagkofanger, GT-Line alupedaler, GT-Line kabine hvor sædebetræk og rat selvfølgelig også er GT-Line og GT-Line udstødning. Udover det har den bl.a. også:

7" Navigationsanlæg med bakkamera
Regnsensor
Privacy Glass
17" Alufælge
Mood belysning
Sidespejle med LED blink
Parkeringssensor bag
Apple carplay
Pianoblack frontgrill
Lændestøtte på forsæder (elektronisk)

KIA Cee'd GT-Line Limited fås fra 243.979,-

KIA CEED MED komplet

Er den kontante pris lige i overkanten, og virker beløbet for stort at skulle betale på én gang? Så har du mulighed for at købe bilen på vores koncept, som også giver dig sikkerhed i dit budget. Vores Komplet koncept er en aftale du kan tegne, som samler alle udgifterne til din bil på én regning. Komplet regningen er det eneste, lige ud over brændstof, du skal tænke på hver måned. Regningen indeholder et lille beløb, som dækker service, afdrag, forsikring og vejhjælp. Komplet prisen på denne KIA Cee'd starter fra 2.579,- pr. måned. Vi kan også hjælpe dig med at sænke udbetalingen en smule. Hvis du har en gammel bil, så tager vi den gerne i bytte for 15.000,-. De 15.000,- du får for den gamle bil, skal bruges til at sænke udbetalingen på den bil du ønsker.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

 

Det rummelige bagagerum kan indeholde hele 380 liter og en højt opslået bagklap. Bagsædet er rummeligt både når det kommer til indstigningen og benpladsen.

 

Som standard medfølger der en masse ekstraudstyr som man får svært ved at undvære når man først har oplevet det. Varme i rattet og sædevarme er f.eks. nogle af de ting som gør en vinterdag lidt bedre. Men komforten stopper ikke her aircondition og armlæn giver dig behagelige temperaturer og siddekomfort når du er på farten. I nogle modeller medfølger der fartpilot som også giver komfort når du kører landevej og motorvej, så holder du den tilladte fart uden at skulle holde foden på speederen konstant. KIA Ceed fås også med et 7” navigationsanlæg med touch skærm, herfra kan du anvende kortet til at finde vej, bruge bakkameraet og evt. bruge parkeringssensoren til at vejlede dig når du parkerer. Apple Carplay er også en mulighed så du kan koble din telefon på og styre musik og opkald, som naturligvis foregår håndfri så du har begge hænder på rattet. Der er også mulighed for at tilkøbe en smart key, med en smart key kan du beholde nøglen i lommen og så snart du nærmer dig bilen skal du bare trykke på en knap på døren for at låse bilen op. På samme måde trykker du blot på startknappen for at starte bilen uden at have nøglen oppe af lommen.

Start-stop funktionen sparer dig brændstof når du kører i byen, så når du f.eks. holder ved et lyskryds og ikke træder koblingen ned, så standser motoren automatisk for igen at tænde når du skal videre.

Sikkerheden er en klasse for sig selv, der er som standard altid 6 airbags med i KIA Ceed, to i fronten, to i siderne og to gardinairbags, så er du beskyttet i alle situationer. Du bliver hjulpet ved opbremsninger i skarpe sving og evt. hvis vejen er våd med Vehicle Stability Management (VSM). Den Elektroniske Bremsekraftfordeling (EBD) er med til at forhindre udskridning. Brake Assist System (BAS) registrerer nødbremsninger og Electronic Stability Controel (ESC) sørger for at det rette bremsetryk bliver fordelt udover alle hjul, så stabiliteten bevares.

Der er flere forskellige varianter af KIA Ceed som du kan vælge imellem. Er du til en sporty model, anbefaler vi at du kigger nærmere på KIA Ceed GT-line, den fås bl.a. med en T-GDi benzinmotor (120 HK) eller en 1,6 liters CRDi dieselmotor med henholdsvis 110 HK eller 136 HK. Den sportslige Ceed byder på dristigt design med eksklusivt udstyr som du kun finder på GT-line, bl.a. sportslige kogangere, dobbelt forkromet afgangsrør, sideskørter, LED-baglygter og fede 17" alufælge. Indvendigt finder du fedt sportsligt interiør med de helt specielle GT-line sygninger som er kendetegnet igennem hele kabinen, ja selv rattet har de unikke sygninger der selvfølgelig udover beklædt med læder. Der er naturligvis også aluminiumspedaler som prikken over i'et . I KIA Ceed GT-line er der rigtig kælet for detaljen indvendig og udvendig.

Er du mere til en større bil, med plads til hele familien? Så bør du måske kigge nærmere på KIA Ceed SW, som er alt andet end en familiecontainer. Denne stationcar har den samme kendte komfort som vi kender fra den almindelig KIA Ceed og så har den masser af plads i bagagerummet og udstyr er ikke noget man går ned på, du kan ovenikøbet også få den populære KIA Ceed SW i GT-Line version. Det bliver på ingen måde kedeligt at eje en KIA.

KIA Ceed er Europæisk indfødt da den er designet og udviklet i Europa og bliver produceret i Slovakiet. Du får altså Europæisk kvalitet. Fordelene er mange og der er altid 7 års eller 150.000 km garanti, så du kan have tillid til bilen og ro i sindet, velvidende at vi hjælper dig hvis der skulle ske noget. Bilen får også automatisk en højere gensalgsværdi da garantien kan overdrages til næste ejer.

Ny KIA cee'd 2018

3. generation af KIA Ceed ser snart dagens lys. Den 5-dørs hatchback blev i februar måned afsløret i Genéve på det internationale motor show ved den officielle verdens premiere.

Den nye KIA Ceed generation byder på nye innovative teknologier og motorer samt et modent og sporty design. Selve bilen er designet, udviklet og bygget i Europa. Du vil genkende fastback designet fra KIA Stinger og uden tvivl opleve et mere selvsikkert udseende på bilen. Det dynamiske og brugerfladen hæver sig også over forgængeren, den nye model er raffineret. Bagagerummet kan rumme 395 liter (Ceed SW har en bagagerumskapacitet på 600 L) og er dermed en af de mest praktiske hatchback i C-segmentet.

Der vil være flere forskellige motorer at vælge imellem, så der er lidt for enhver smag og ethvert behov. i alt kan der vælges imellem 3 forskellige benzinmotorer, den populære 1.0-liters GDi motor som er en benzinmotor med direkte insprøjtning og 120 HK, en ny 1.4-liters T-GDi-motor med 140 HK eller en 1.4-liters MPI motor med 100 HK. Udover benzin kommer den nye Ceed også med den helt nye 1.6-liters CRDi "U3"-dieselmotor, som er lavet til at kunne opfylde den nyeste Euro 6d TEMP-emissionsstandard, samtidig har den Selective Catalytic Reduction (SCR) - som er en aktiv teknologi til emissionskontrol. Den er med til at reducere emissionerne markant. Den nye dieselmotor er en 1.6-liters, den fås med 115 og 136 HK. Som noget nyt fås også et nyt Drive Mode Select-system, så man selv kan tilpasse motoren til enten Normal eller Sport. Derudover fås den nye Ceed også med et avanceret førerassistentsystem (ADAS) og et nyt trætheds registreringssystem (DAW) som er med til at modvirke af føreren af bilen kører når han/hun er distraheret eller trætte, det sker ved at systemet får input fra både bil og fører. Udover det indeholder ADAS systemet også fjernlysassistent, vognbaneassistent og Forward Collision Warning med frontassistent så kollisioner undgås.

KIA Ceed - den 3. generation forventes at komme til salg i 3. kvartal 2018. Følg med her på siden op løbende information om den nye KIA Ceed.

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21