KIA CEE'D

KIA Cee'd er en af de mest populære modeller fra KIA, og det er ikke uden grund. Det er en af de mest støjsvage biler du kan finde på markedet for tiden, og med bilen følger også intelligent sikkerhedsudstyr, og masser af ekstraudstyr. Ifølge EU normen kører den nye KIA Cee'd op til 27,8 km/l, hvilket er med til at placere den i energiklasse A+. Den nye KIA Cee'd er udstyret med en GDI motor. Benzinmotoren har adgang til direkte indsprøjtning, der udløser alle hestekræfterne på én gang. I forbindelse med udviklingen af GDI motoren yder denne bil det maksimale moment omdrejnings mæssigt fra lavt til højt med færre emissioner. Alt dette betyder, at du har trækkraft og god samvittighed når du kører bilen.
De indvendige forbedringer tæller blandt andet aircondition, bluetooth, el-ruder foran, 3-trins sædevarme, varme i rattet og kørecomputer.
Denne model byder også på en ny kabine. Ud over standart kabinen er følgende kabiner mulige at bestille: Premium kabine, GT-Line kabine, læder kabine og GT kabine. Bilen kan du bl.a. vælge i flotte farver, som Track Red, Black Pearl, Urban Yellow og mange flere. Til en kontantpris fra 197.999,- kan du blive ejer af den nye KIA Cee'd, som har fået et anderledes udtryk både ind- og udvendigt.

ET GODT kampagne TILBUD på Kia Cee'd

Lige nu kan vi tilbyde et udvalg af forskellige kampagne modeller, der er lidt for enhver pris, fælles for dem alle er dog at du får en del ekstra udstyr med i prisen. Du kan læse mere om lidt af det udstyr der findes i de forskellige kampagnetilbud i nedenstående. De forskellige modelvarianter med den fulde udstyrsliste samt priser kan ses i prislisten som du finder nederst på siden. Der er et begrænset antal kampagnemodeller til salg.

KIA Cee'd - style plus clim limited

KIA Cee'd - Style Plus Clim Limited, er en kampagnemodel der findes både som 5 dørs og SW.

KIA Style Plus Clim Limited kan blive din fra kun 209.999,-. Udstyrsmæssigt har Style Plus Clim Limited rigtig meget at byde på bl.a.:

7" Navigationsanlæg med bakkamera
Parkeringssensor bag
Apple Carplay
16" Alufælge
Fartpilot med speedlimiter
2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg
Autolight control
LED tågelygter
Conering light
6 airbags
Højdejusterbart førersæde

KIA cee'd - Limited

Ønsker du en kampagnemodel med lidt ekstra udstyr, så kan KIA Cee'd Limited være noget for dig du får bl.a.:

7" Navigationsanlæg med bakkamera
Parkeringssensor bag
Apple CarPlay
16" Alufælge
Premium sæder
Fartpilot med speedlimiter
2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg
Conering light
Autolight Control
Tågelygter for

KIA Cee'd Limited fås fra 219.999,-

KIA CEE'D GT-Line Limited

Er du mere til et mere sporty look og endnu mere udstyr, så skulle du kigge efter den KIA Cee'd GT-Line Limited, den har alt hvad hjertet begærer hvad angår udstyr, heriblandt alt hvad der hører sig til en rigtigt GT-Line, GT-Line for- og bagkofanger, GT-Line alupedaler, GT-Line kabine hvor sædebetræk og rat selvfølgelig også er GT-Line og GT-Line udstødning. Udover det har den bl.a. også:

7" Navigationsanlæg med bakkamera
Regnsensor
Privacy Glass
17" Alufælge
Mood belysning
Sidespejle med LED blink
Parkeringssensor bag
Apple carplay
Pianoblack frontgrill
Lændestøtte på forsæder (elektronisk)

KIA Cee'd GT-Line Limited fås fra 239.999,-

KIA CEE'D MED 360 komplet

Er den kontante pris lige i overkanten, og virker beløbet for stort at skulle betale på én gang? Så har du mulighed for at købe bilen på vores koncept, som også giver dig sikkerhed i dit budget. Vores 360 Komplet koncept er en aftale du kan tegne, som samler alle udgifterne til din bil på én regning. 360 Komplet regningen er det eneste, lige ud over brændstof, du skal tænke på hver måned. Regningen indeholder et lille beløb, som dækker service, afdrag, forsikring og vejhjælp. 360 Komplet prisen på denne KIA Cee'd starter fra 2.599,- pr. måned. Vi kan også hjælpe dig med at sænke udbetalingen en smule. Hvis du har en gammel bil, så tager vi den gerne i bytte for 15.000,-. De 15.000,- du får for den gamle bil, skal bruges til at sænke udbetalingen på den bil du ønsker.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21