Ny KIA Ceed

Tredje generation af den populære KIA Ceed er nu klar, Cee’d som den tidligere hed er nu blevet til Ceed. Men det er ikke kun navnet som er blevet opgraderet. Ny teknologi, et modent og maskulint design samt fornyede køreegenskaber. Anmelderne har rost den nye KIA Ceed til skyerne og lignende biler i klassen får kamp til stregen med denne nye introduktion.

KIA Ceeds eksteriør

I forhold til forgængeren er den nye KIA Ceed lavere og bredere, silhuetten er ændret og kabinen placeret længere tilbage, hvilket giver bilen et mere sporty udseende. Hvis man kigger på KIA Stinger, så er man ikke i tvivl om hvor inspirationen kommer fra. I stedet for lige linjer har Ceed’en nu mere afrundede hjørner og en bredere ”tiger nose” kølergrill. ”Ice-cube” LED dagskørelys kommer med som standard. Overall er udtrykket, i forhold til forgængeren, meget mere sportsligt. KIA Ceed fås i 11 forskellige farver og med et stort udvalg af fede fælge, så du kan være med til at præge det look som du ønsker din Ceed skal have. Farverne du kan vælge imellem spænder imellem de meget iøjnefaldende farver så som Blue Flame, Track Red og Infra Red til de mere jordnære farver: Lunar Silver, Copper Stone, Penta Metal, Cassa White, Deluxe White, Sparkling Silver og Black Pearl.

Interiør i KIA Ceed

Indvendig er tredje generation af KIA Ceed mere ergonomisk end nogensinde før og materialets kvalitet er der heller ikke gået på kompromis med. Infotainmentsystemet finder du i den ”flydende” touch skærm og nedenunder kan bl.a. radio, medier og navigation betjenes. I sektionen nedenunder kan temperaturen, sædevarme samt rat varme osv. styres fra. Indtrækket kommer i stof, kunstlæder og ægte læder. Generelt vil man hurtig kunne fornemme en luxuriøs følelse og en simpelhed der ikke kun ses men også mærkes.

Kapaciteten i bagagerummet er større i forhold til forgængeren, den kommer nu med 395 liter. Den nye platform som den nye model er bygget på giver mere skulderplads til bagsæde passagerne, større loftshøjde foran og generelt optimal komfort.

Nye motorer i KIA Ceed

Motorerne fås i et bredt udvalg alt efter hvad dit behov er. Bl.a. kan der nævnes en opdateret version af den populære 1,0-liters T-GDi-motor (Turbomotor med direkte indsprøjtning) og med 120 hk, en ny 1,4-liters T-GDi-motor med 140 hk. Motorens turbolader sikre et bredt momentområde og en bedre respons. Diesel motorer er ikke et overstået kapitel når det kommer til den nye Ceed, den går endda videre end at opfylde de normer der er sat for dieselmotorer, så motoren udleder mindre CO2, færre partikler og mindre NOx i forhold til tidligere dieselmotorer.

 

Komfort og sikkerhed taget til et nyt niveau

Der er mulighed for at få en kabine fyldt med de nyeste teknologier når du vælger den nye KIA Ceed. Det ”flydende” infotainmentsystem fås med et audiosystem med enten 5,0”, 7,0” eller et navigationssystem med ”8,0 touchscreen.

Sikkerheden er som altid vægtet meget højt i KIAs modeller og dette gælder også den nye Ceed som indeholder helt ny teknologi, så du kan føle dig sikker på vejene. Som standard har KIA Ceed aut. fjernlys, træthedsregistrering og vejbaneassistent. Vælger du automatgear og adaptiv fartpilot, så får du også udvidet vejbaneassistent med som standard. det smarte ved dette system er at bilen vil følge den forankørende bil og registrer vejbanelinjerne, så bilen bliver inde på din egen vejbane. Det betyder også at Ceed'en følger de opbremsninger, accelerationer osv. som den forankørende køretøj har samtidig med at den opretholder en passende sikkerhedsafstand. Du kan slå systemet til ved en hastighed mellem 0-130 km/t. Automatisk nødbremse er som standard i den nye Ceed, systemet registrerer forankørende og fodgængere ved hjælp af radar og kamera. På den måde bliver føreren af bilen advaret i tilfælde af kollision. Reagerer føreren af bilen ikke, vil bilen automatisk prøve på at mindske omfanget af ulykken eller helt undgå at ulykken sker.

Ud fra styringen af bilen, accelerationer og lignende vil træthedsregistreringen kunne opfange hvis føreren af bilen er ved at miste koncentrationen og Ceed'en gør derfor føreren opmærksom på dette via instrumenterne.

 

Prisen på den nye KIA Ceed

Prisen på den nye KIA Ceed afhænger af hvilken en udstyrsvariant du ønsker og størrelsen på motoren.

KIA Ceed Vision

KIA Ceed Vision fås fra kun 209.999,-. Som standard kommer den nye KIA Ceed Vision med et ok udstyrsniveau. Du får bl.a.:

16" stålfælge med hjulkapsler
Tonede ruder
Højdejusterbart førersæde
Aircondition
7" Touch skærm (uden navi)
Apple CarPlay & DAB+
Varme i rat og forsæder
Armlæn med opbevaring mellem forsæder
Icecube LED kørelys
Bluetooth

KIA Ceed Vision fås fra kun 209.999,-

 

KIA Ceed Attraction

KIA Ceed Attraction fås fra 214.994,- og indeholder det samme udstyr som Vision og derudover:

Klimaanlæg med 2 zoner
Højdejusterbart passagersæde
Opbevaringsrum uden bagagerumsbund
Elektronisk nedblændeligt bakspejl
Regnsensor
Privacy Glass

 KIA Ceed Attraction fås fra kun 214.994,-

 Du kan læse mere om kampagnemodellen her:

KIA Ceed Attraction

KIA Ceed Comfort

KIA Ceed Comfort er baseret på Vision, men med ekstra udstyr udover det du finder i Vision. Du får bl.a. også:

Klimaanlæg med 2 Zoner
LED baglygter
16" Alufælge
Cornering light
Elektronisk nedblændeligt bakspejl
Højdejusterbart passagersæde
Armlæn i bagsæde med kopholder
Tågelygter foran
Regnsensor
Krom vinduesliste

KIA Ceed Comfort fås fra kun 229.999,-

 

KIA Ceed intro edition

KIA Ceed Intro Edition er baseret på Comfort modellen, men med ekstra udstyr udover det du finder i Comfort. Du får bl.a. også:

Stof og kunstlæder kabine
8" touch skærm med navigation
Skydbart armlæn med opbevaring mellem forsæder
Luftdyser bagved
El-foldbare sidespejle med LED blink
Privacy Glass
EDP elektronisk parkeringsbremse
Krom håndtag indvendigt
Highglossy sorte detaljer i kabinen

 KIA Ceed Intro Edition fås fra kun 239.993,-

Du kan læse mere om den veludstyrede kampagnemodel her:

KIA Ceed Intro Edition

Ekstraudstyr til KIA Ceed

Ønsker du specielt ekstraudstyr til din nye KIA Ceed, så kan vi tilbyde et bredt udvalgt af forskelligt udstyr som bliver monteret ved fabrikken. Du kan vælge imellem:

Fabriksmonteret udstyr Pris
17" Alufælge (monteres i DK) 13.995,-
Klimaanlæg, regnsensor, elektronisk nedblændeligt bakspejl, lys ved makeupspejle (Vision) 17.999,-
Højdejusterbart passagersæde og opbevaringsrum under bagagerumsbund (Vision) 3.999,-
Stof og kunstlæder kabine, Highglossy sorte detaljer og krom håndtag indvendigt (Comfort) 9.999,-
EPB elektronisk parkeringsbremse, skydbart armlæn og luftdyser bagved (Comfort) 5.999,-
El-foldbare sidespejle med LED blink (Comfort) 2.999,-
Fuld LED forlygter (Comfort & Intro Edition) 12.999,-
Panorama glassoltag (Comfort & Intro Edition) 17.999,-
Lædersæder, el-lændestøtte, elsæder med memory i førersæde, varme i bagsæder og ventilation i forsæder (Comfort & Intro Edition) 19.999,-
40:20:40 nedfældelige bagsæder kan betjenes fra bagagerum (SW Comfort & SW Intro Edition) 2.999,-
8" Navigation, DAB+, bakkamera og Apple CarPlay (Comfort) 7.999,-
JBL Premium Sound anlæg (kun med 8" navigation) 6.999,-
BSD Blindvinkelassistent & ISLW Fartgrænseinformation (Intro Edition) 7.999,-
Elektronisk bagagerumsåbning & Smart Key (SW Intro Edition) 14.999,-
Smart key (Comfort & Intro Edition) 6.999,-
Trådløs opladning af mobiltelefon (udvalgte telefoner) (Intro Edition) 2.999,-
Privacy Glass 2.999,-

KIA Ceed SW

KIA Ceed fås også som Stationcar hvor du kan få plads til hele familien og oppakning. Læs mere her:

KIA Ceed SW

Allerede nu kan du finde den nye KIA Ceed i vores udstilling. Husk at vi holder Åbent Hus i weekenden 6. + 7. oktober fra kl. 11 - 16 begge dage.

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21