KIA Niro

KIA Niro - som ingen anden hybrid!

Den nye hybridbil fra KIA formår at udskille sig fra alle andre hybridbiler, med et design der ligger op af en crossovers praktiske og æstetiske appeal men et elegant, aerodynamisk karrosseri og diskrete flader. Hybridsystemet skifter mellem brug af drift på benzin og strøm, eller en kombination af brug af begge dele. Batteriet oplades når dette er muligt. Systemet fungerer uden problemer og med god respons.
KIA Niro udleder kun lidt CO2 88g/km og kører hele 27 km/l. Rummelighed er kodeordet i kabinen - rigeligt med benplads til alle i KIA Niro, takket være den relativt lange akselafstand, masser af skulderplads takket være det brede karosseri og klassens bedste loftshøjde. Denne models særlige kendetegn er de bløde materialer i høj kvalitet. Den enkeltfarvede kabine kan fås i sort eller mørkegrå, med indtræk i stof - stof og læder, eller med komplet læderindtræk.
Det udvendige byder på de flotte og velkendte linjer fra KIA, som tilføjer dynamik til KIA Niro. Den velkendte grille er godt integreret mellem de markante forlygter, som understreges af LED positionslyset, som strækker sig i forlygtens fulde længde. Bag Tigernose grillen sidder et aktiv luftspjæld, som nedkøler motoren. Det lukker ved høje hastigheder for at reducere luftmodstand af hensyn til præstationer og brændstoføkonomi. KIA Niro har en sportslig profil, som blandt andet er understreget af krom vindueslister, og selve profilen giver KIA Niro klassens bedste luftmodstand på kun 0,29.

KIA Niro har som forventet opnået 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhedstest, pakken som der tilbydes som standard hedder Advanced Driving Assistance Pack/Safety Pack, og indeholder KIA's AEB system (nødbremse) som i Euro NCAP testen fremhæves og opnår topkarakter i sikkerhed for både fodgængere og biler.

Modelvariant: Pris:
1.6 GDI Hybrid 141HK Vision 259.199,-
1.6 GDI Hybrid 141HK Comfort 274.199,-
1.6 GDI Hybrid 141HK Advance 296.199,-

KIA Niro HEV Comfort plus - spar 33.000,-

Vi kan nu tilbyde KIA Niro HEV Comfort Plus, som er et kampagne tilbud - du får derfor ekstra meget udstyr samtidig med at du sparer penge. Med en KIA Niro HEV Comfort Plus får du det samme fede udstyr som i en Vision og en Comfort samt lidt ekstra. Du får bl.a.:

Privacy Glass
Fuldautomatisk 2-zoners klimaanlæg
Varme i rat og sædevarme i forsæder
Parkeringssensor bagved
El-indklappelige sidespejle med blink
7" Navigation med touch skærm
Apple Carplay med stemmestyring
DAB+
Forberedt fra fabrikken til anhængertræk
Stænklapper

Prisen inkl. levering er i alt 264.194,- du sparer altså 33.000,- når du benytter dig af dette kampagnetilbud.

Men du skal nok ikke vente for længe med at kontakte os hvis du er interesseret, der er nemlig et meget begrænset antal kampagnebiler til salg, så tilbuddet er efter først-til-mølle princippet.

Du kan læse mere om kampagnemodellen her:

KIA Niro Comfort Plus

Udstyr - KIA Niro Advance

KIA Niro fås med en masse lækkert udstyr, udstyrsniveauet afhænger af hvilken model du vælger. Her er et lille udpluk af det udstyr du får med en KIA Niro:

7" navigation med touch skærm
Bakkamera med dynamisk guide
Varme i rattet og i bagsæder
Trådløs telefon opladning
Shark fin antenne
Stof og kunstlæder sæder
Regnsensor
Eco driving funktioner i navigation
Apple CarPlay
Parkeringssensor for og bag

 

KIA Niro plug-in hybrid

Er du på udkig efter en PHEV er KIA Niro Plug-in Hybrid et godt bud på en lækker bil, der er økonomisk og miljøvenlig crossover du ikke kommer til at fortryde. Der findes tre forskellige modelvarianter du kan vælge imellem, alt efter hvilket udstyr du ønsker at din bil skal have.

Du kan læse mere her:

KIA niro plug-in hybrid

360 komplet med Kia Niro

Ønsker du at købe bilen til en fast lav månedlig pris, hvor service, forsikring, afdrag og vejhjælp er inkluderet? Så synes vi, at 360 Komplet konceptet noget for dig. Vi kan som de eneste i Danmark tilbyde dig et koncept som dette, og det er ikke uden grund, at det er så populært. Vi samler nemlig alle udgifterne på én samlet regning til dig. Du skal ikke tænke på andet end at fylde brændstof på din bil. KIA Niro kan fås fra 3.259,- pr. måned.
Ønsker du desuden heller ikke, at lægge en meget stor udbetaling, og vil du tilmed af med din gamle bil? Så giver vi minimum 15.000,- for din gamle bil. Skrotpræmien på 15.000,- skal du bruge, som et tilskud til udbetalingen på bilen du ønsker. Skrotpræmien tilbydes på alle vore nye Kia modeller, som købes med 360 Komplet.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

Utallige teknologier, som du kan stole på

Undgå farlige situationer med de nyeste teknologier hvor der er øget fokus på sikkerhed.

Autonomous Emergency Braking System - Som bremser bilen i tilfælde af potentielle kollisioner.
Blind Spot Detection med Rear Cross Traffic Alert-system - Som øger førerens opmærksomhed, vognbaneassistent og Advanced Smart Cruise Control.

Af andre nye innovative tiltag, der er med til at øge komfort og infotainmentoplevelsen kan nævnes: 8" navigationssystem, med KIA's Connected Services med teknologi fra TomTom og Android Auto™, trådløst opladningssytem til mobiltelefoner, og JBL Premium-soundsystem.

 

Udvendig er KIA Niro Hybrid spækket med unikke detaljer, men er ikke i tvivl om at der ikke findes noget lignende denne fede SUV hybrid. Alle bilens hightech detaljer og miljøvenlighed er fremhævet i detaljerne.

Noget som er meget tydeligt i KIA Niro hybrid er den meget støjsvage motor, ved lav fart kører den faktisk helt lydløs ved el, men også når bilen kommer op i højere fart er der virkelig stille i kabinen, dette skyldes den lyddæmpet forrude og den gode isolering som findes ud i mod motorrummet, man kan faktisk hverken høre heller mærke det når motoren tændes.

Som noget helt specielt får du med KIA Niro hybrid en påhængsvægt på hele 1.300 kg, det er i sig selv ret imponerende. Anhængertrækket kommer som ekstraudstyr, så er det helt op til dig selv om du skal bruge KIA Niro hybrid til at trække læsset for dig.

Der er masser af plads i denne miljøvenlige crossover hybrid, både for dem foran og bagved i bilen. Bagagerummet rummer hele 427 liter uden at batteriet stjæler en masse plads når man skal på farten. Bagsæderne kan også slås ned, så der bliver ekstra meget plads, ja faktisk 1.425 liter har bilen at byde på med de nedslået sæder. Fordelen ved en hybrid er at den ikke skal oplades, da den har en benzin motor og en elektrisk motor, de to supplerer hinanden under kørslen. Når man f.eks. kører ned af bakke udnyttes energien til opladning af batteriet. Med navigationssystemet (som findes i Advance modellen) kan du nemt aflæse alt der er værd at vide om bilens kørsels med hybrid systemet og alle de nyttige oplysninger omkring energistrømmen og hvor meget batteri der er tilbage samt hvor lang den forventede batteriopladning er. Du kan også benytte dig af mange af de andre funktioner som følger med den tydelige 8” LCD touch skærm bl.a. det medfølgende JBL sound system med 8 højtalere og forstærker, Apple CarPlay/Android Auto og bakkameraet.

 

KIA Niro er sikkerhed for dig og dine medmennesker

Ikke nok med at du sparer miljøet for unødvendig forurening når du anskaffer dig en KIA Niro Hybrid med det lave emissionsniveau og lavt brændstofforbrug, du vælger selv hvilken indstilling du ønsker at køre i, skal det være Eco indstillingen i en lang køretur hvor naturen nydes eller vil du opleve dynamikken som KIA Niro hybrid har at byde på når den stilles over i Sport?

Sikkerheden er også i top når du kører på vejene, alt efter hvilken en udstyrsmodel eller ekstraudstyr som du vælger til din KIA Niro Hybrid. Autonomous Emergency Braking (AEB) forhindre sammenstød med andre biler og også forgængere. Så snart at kamera- og radardata opfanger forhindreringer sættes systemet i gang for at advare føreren af bilen om mulig kollision og bilen bliver bremses fuldt ud så bilen standser og skaderne minimeres eller helt undgås. Rear Cross Traffic Alert (RCTA) er ekstraudstyr og kan advare dig når du f.eks. er på vej ud af en indkørsel eller parkeringsbås, systemet vil straks advare dig hvis der er en bil der er på vej på tværs. Parking Assist System (PAS) gør parkeringen til en leg, selv om pladsen er trang, ultralydssensoren er monteret foran og bagpå kofangeren og er klar til at advare dig. Lane Keep Assist System (LKAS) finder du som standardudstyr og hjælper dig med at holde dig inden på vognbanen, kommer du ud for vognbanens hjælper systemet dig automatisk med at styre bilen, så du bliver indenfor din vognbane. Smart Cruise Control (SCC) er sikkerhed og komfort i en funktion. Afstanden til den forankørende bil holdes af en radarsensor så du har en sikker afstand til den forankørende bil, både når der accelereres eller bremses. Blind Spot Detection (BSD) giver dig sikkerhed når du skal skifte vognbane, sensorerne overvåger siderne og bag ved bilen og advarer dig hvis der er en bil i din blinde vinkel. De 7 airbags er med til at beskytte alle passagerer og føreren af bilen og i tilfælde af kollision vil det reducere eventuelle kvæstelser.

 

Er du i tvivl om du at skal vælge hybrid, elbil eller plug-in hybrid? Så har vi lavet en lille guide til dig her, hvor du kan læse mere om de forskellige typer biler:

Fremtidens biler - hybrid, elbil eller plug-in?

KIA Niro 2017 eller KIA Niro 2018

Vi har alle KIA modeller på lager og det gælder selvfølgelig også for KIA Niro hybrid. Er du nysgerrig på om en KIA Niro hybrid er det rigtige for dig, så tilbyder vi gerne en prøvekørsel samt vejledning i forhold til dine behov.

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21