KIA Niro

KIA Niro hybrid - nu med lækkert facelift

Hybridbilen fra KIA formår at skille sig ud fra alle andre hybridbiler med et design, der ligger op af en crossovers praktiske og æstetiske appeal med et elegant, aerodynamisk karrosseri og diskrete flader – og nu er designet endnu mere lækkert! Den har beholdt den ikoniske Tiger nose-grill, men har fået nye kofangere foran og bagpå. Derudover har de standardmonterede projektionsforlygter fået et nyt design, der fuldender looket. Også det, der holder bilen kørende, har fået sig en opdatering. Alufælgen har fået plastindlæg, der giver en lavere vindmodstand samt vægt. Desuden introduceres en ny 10,25" TFT-LCD-widescreen navigation (ekstraudstyr) og som standard en 8,0" Auto display med touchscreen og med opkobling via Apple Carplay eller Android Auto til både KIA Niro HEV og PHEV.  

Hybridsystemet skifter mellem brug af drift på benzin og strøm, eller en kombination af begge dele. Batteriet oplades, når dette er muligt. Systemet fungerer uden problemer og med god respons.
KIA Niro udleder kun CO2 88 g/km og kører hele 27 km/l. Rummelighed er kodeordet i kabinen - rigeligt med benplads til alle i KIA Niro, takket være den relativt lange akselafstand, masser af skulderplads takket være det brede karosseri og klassens bedste loftshøjde. Denne models særlige kendetegn er de bløde materialer i høj kvalitet. Den enkeltfarvede kabine kan fås i sort eller mørkegrå med indtræk i stof, stof og læder, eller med komplet læderindtræk.
Det udvendige byder på de flotte og velkendte linjer fra KIA, som tilføjer dynamik til KIA Niro. Den velkendte grill er godt integreret mellem de markante forlygter, som understreges af LED positionslyset, der strækker sig i forlygtens fulde længde. Bag Tiger nose-grillen sidder et aktiv luftspjæld, som nedkøler motoren. Det lukker ved høje hastigheder for at reducere luftmodstand af hensyn til præstationer og brændstoføkonomi. KIA Niro har en sportslig profil, som blandt andet er understreget af krom vindueslister, og selve profilen giver KIA Niro klassens bedste luftmodstand på kun 0,29.

KIA e-Niro

KIA E-niro, den helt nye nul-emissions elbil, er den første komplet eldrevne crossover fra KIA, med en rækkevidde på helt op til 455 km ved blandet kørsel, når du vælger en 64 kWh batteripakke. Ved bykørsel er rækkevidden opgivet til at være 615 km.

Den intelligente indretning, den lange rækkevidde og det fede crossoverdesign er med til at nedbryde alle fordomme, der kunne være om elbiler.

LÆS MERE OM KIA E-NIRO HER

KIA Niro plug-in hybrid

Er du på udkig efter en PHEV er KIA Niro Plug-in Hybrid et godt bud på en lækker bil, der er en økonomisk og miljøvenlig crossover, du ikke kommer til at fortryde. Der findes tre forskellige modelvarianter, du kan vælge mellem, alt efter hvilket udstyr, du ønsker, din bil skal have.

Du kan læse mere her:

KIA niro plug-in hybrid

KIA Niro har som forventet opnået 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhedstest. Pakken, der tilbydes som standard, hedder Advanced Driving Assistance Pack/Safety Pack, og den indeholder KIA's AEB system (nødbremse), som i Euro NCAP-testen fremhæves og opnår topkarakter i sikkerhed for både fodgængere og biler.

Modelvariant: Pris:
1.6 GDI Hybrid 141HK Vision 259.199,-
1.6 GDI Hybrid 141HK Comfort 274.199,-
1.6 GDI Hybrid 141HK Advance 296.199,-

 

Udstyr - KIA Niro Advance

KIA Niro fås med en masse lækkert udstyr, udstyrsniveauet afhænger af, hvilken model du vælger. Her er et lille udpluk af det udstyr, du får med en KIA Niro:

8" navigation med touch skærm
Bakkamera med dynamisk guide
Varme i rattet og i bagsæder
Trådløs telefon opladning
Shark fin antenne
Stof og kunstlæder sæder
Regnsensor
Eco driving funktioner i navigation
Apple CarPlay
Parkeringssensor for og bag

 

komplet med Kia Niro

Ønsker du at købe bilen til en fast lav månedlig pris, hvor service, forsikring, afdrag og vejhjælp er inkluderet? Så er Komplet noget for dig. Vi kan som de eneste i Danmark tilbyde dig et koncept som dette, og det er ikke uden grund, at det er så populært. Vi samler nemlig alle udgifterne på én samlet regning til dig. Du skal ikke tænke på andet end at fylde brændstof på din bil. KIA Niro kan fås fra 3.479,- pr. måned.
Ønsker du desuden heller ikke, at lægge en stor udbetaling, og vil du tilmed af med din gamle bil? Så giver vi minimum 15.000,- for din gamle bil. Skrotpræmien på 15.000,- skal du bruge, som et tilskud til udbetalingen på bilen du ønsker. Skrotpræmien tilbydes på alle vore nye Kia modeller, som købes med 360 Komplet.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

Utallige teknologier, som du kan stole på

Undgå farlige situationer med de nyeste teknologier hvor der er øget fokus på sikkerhed.

Autonomous Emergency Braking System - Som bremser bilen i tilfælde af potentielle kollisioner.
Blind Spot Detection med Rear Cross Traffic Alert-system - Som øger førerens opmærksomhed, vognbaneassistent og Advanced Smart Cruise Control.

 

Af andre nye innovative tiltag, der er med til at øge komfort og infotainmentoplevelsen, kan nævnes: 8" navigationssystem med KIA's Connected Services med teknologi fra TomTom og Android Auto™, trådløst opladningssytem til mobiltelefoner og JBL Premium-soundsystem.

 

Udvendig er KIA Niro Hybrid spækket med unikke detaljer; man er ikke i tvivl om, at der ikke findes noget lignende denne fede SUV hybrid. Alle bilens hightech muligheder og miljøvenlighed er fremhævet i detaljerne.

Noget, som er meget tydeligt i KIA Niro Hybrid, er den meget støjsvage motor. Ved lav fart kører den faktisk helt lydløst ved el, men også når bilen kommer op i højere fart, er der virkelig stille i kabinen. Dette skyldes den lyddæmpende forrude og den gode isolering, som findes ud mod motorrummet. Man kan faktisk hverken høre heller mærke det, når motoren tændes.

Som noget helt særligt, får du med KIA Niro Hybrid en påhængsvægt på hele 1300 kg. Det er i sig selv ret imponerende. Anhængertrækket kommer som ekstraudstyr, så er det helt op til dig selv, om du skal bruge KIA Niro Hybrid til at trække læsset for dig.

Der er masser af plads i denne miljøvenlige crossover hybrid, både for dem foran og bagved i bilen. Bagagerummet rummer hele 427 liter, uden at batteriet stjæler en masse plads, når man skal på farten. Bagsæderne kan også slås ned, så der bliver ekstra meget plads. Faktisk har bilen 1425 liter at byde på med de nedslåede sæder. Fordelen ved en hybrid er, at den ikke skal oplades, da den både har en benzinmotor og en elektrisk motor, og de to supplerer hinanden under kørslen. Når man f.eks. kører ned ad bakke, udnyttes energien til opladning af batteriet. Med navigationssystemet (som findes i Advance-modellen) kan du nemt aflæse alt, der er værd at vide om bilens kørsel med hybridsystemet samt alle de nyttige oplysninger omkring energistrømmen og hvor meget batteri, der er tilbage, herunder også hvor lang den forventede batteriopladningstid er. Du kan også benytte dig af de mange andre funktioner, som følger med den tydelige 8” LCD touch skærm, bl.a. det medfølgende JBL sound system med 8 højtalere og forstærker, Apple CarPlay/Android Auto og bakkameraet.

 

KIA Niro er sikkerhed for dig og dine medmennesker

Du sparer miljøet for unødvendig forurening, når du anskaffer dig en KIA Niro Hybrid med det lave emissionsniveau og lave brændstofforbrug. Du vælger selv, hvilken indstilling du ønsker at køre i; skal det være Eco-indstillingen på en lang køretur, hvor naturen nydes, eller vil du opleve dynamikken, som KIA Niro Hybrid har at byde på, når den stilles over i Sport?

Sikkerheden er også i top, når du kører på vejene, alt efter hvilken udstyrsmodel eller hvilket ekstraudstyr du vælger til din KIA Niro Hybrid. Autonomous Emergency Braking (AEB) forhindrer sammenstød med andre biler og også forgængere. Så snart kamera- og radardata opfanger forhindreringer, sættes systemet i gang for at advare føreren af bilen om mulig kollision. Bilen bliver bremset fuldt ud, så bilen standser og skaderne minimeres eller helt undgås. Rear Cross Traffic Alert (RCTA) er ekstraudstyr og kan advare dig, når du f.eks. er på vej ud af en indkørsel eller parkeringsbås. Systemet vil straks advare dig, hvis der er en bil, der er på vej på tværs. Parking Assist System (PAS) gør parkeringen til en leg, selv om pladsen er trang. Ultralydssensoren er monteret foran og bagpå kofangeren og er klar til at advare dig. Lane Keep Assist System (LKAS) finder du som standardudstyr. Denne teknik hjælper dig med at holde dig på vognbanen. Kommer du ud for vognbanens streger, hjælper systemet dig automatisk med at styre bilen, så du bliver i din vognbane. Smart Cruise Control (SCC) er sikkerhed og komfort i én funktion. Afstanden til den forankørende bil holdes af en radarsensor, så du har en sikker afstand til den forankørende bil, både når der accelereres eller bremses. Blind Spot Detection (BSD) giver dig sikkerhed, når du skal skifte vognbane. Sensorerne overvåger siderne og bagsiden af bilen og advarer dig, hvis der er en bil i din blinde vinkel. De 7 airbags er med til at beskytte alle passagerer og føreren af bilen, og i tilfælde af kollision vil det reducere eventuelle kvæstelser.

 

Er du i tvivl, om du at skal vælge hybrid, elbil eller plug-in hybrid? Så har vi lavet en lille guide til dig her, hvor du kan læse mere om de forskellige typer biler:

Fremtidens biler - hybrid, elbil eller plug-in?

KIA Niro 2018 eller KIA Niro 2019

Vi har alle KIA-modeller på lager, og det gælder selvfølgelig også for KIA Niro Hybrid. Er du nysgerrig på, om en KIA Niro Hybrid er det rigtige for dig, så tilbyder vi en prøvekørsel samt vejledning i forhold til dine behov.

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21