KIA OPTIMA

Denne KIA Optima er for alvor blevet opdateret på motor fronten. Vi kan tilbyde to forskellige KIA Optima udgaver, og begge modeller har opgraderinger af dieselmotorer. Begge med yderst raffineret interiør, og komfortable køreegenskaber. En nylig introduktion af en hybrid version ligger også klar.

Kia Optima Plug-in Hybrid

KIA Optima ligger stadig i front, sammen med få andre modeller i klassen. Som et af de nyeste skud på stammen, af store lækre biler, er den nye KIA Optima spækket med moderne udstyr, som stadig er i et moderne dynamisk design, i højeste kvalitet. Alt dette er med til at sikre et godt førstehåndsindtryk, samtidig med, at både komforten og sikkerheden er i top. De nyeste motorer til den veludstyrede KIA Optima opfylder den nyligt offentliggjorte Euro 6-standart, hvilket er ensbetydende med færre emissioner. KIA Optima kører efter EU normen op til 23,8 km/l, hvilket placerer den i energiklasse A+. Prisen starter ved 294.999,- og modellen fås i flotte farver, som Aurora Black, Temptation Red, Snow White Pearl, Platinum Graphite, og Silky Silver. KIA Optima fås også som GT-Line, både med og uden DCT gearkasse. Disse priser starter fra 354.999,-.

kia optima sw

Er du på udkig efter en stationcar, så er KIA Optima SW helt klart et godt bud. KIA Optima SW har plads til hele familien og mere til. Du kan læse mere om den populære stationcar her:

KIA Optima sw

kia optima plug-in hybrid

En bil der kører rigtig langt på literen er noget af det der betegner KIA Optima Plug-in Hybrid, den fås både som sedan og SW.

KIA optima Plug-in Hybrid

360 KOMPLET med Kia Optima

Du kan blive ejer af en KIA Optima med vores 360 Komplet koncept. Hos os køber du KIA Optima over det antal måneder du ønsker. Med i den faste lave månedlige pris er service, forsikring, afdrag og vejhjælp inkluderet. Bilen kan blive din fra 3.479,- pr. måned. Hos os får du altid mindst 15.000,- for din gamle bil, uanset stand. De 15.000,- skal du bruge som en del af udbetalingen, og du kan dermed trække dem fra kontantprisen på den bil du drømmer om.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21