KIA OPTIMA

Denne KIA Optima er for alvor blevet opdateret på motor fronten. Vi kan tilbyde to forskellige KIA Optima udgaver, og begge modeller har opgraderinger af dieselmotorer. Begge med yderst raffineret interiør, og komfortable køreegenskaber. En nylig introduktion af en hybrid version ligger også klar.

Kia Optima Plug-in Hybrid

KIA Optima ligger stadig i front, sammen med få andre modeller i klassen. Som et af de nyeste skud på stammen, af store lækre biler, er den nye KIA Optima spækket med moderne udstyr, som stadig er i et moderne dynamisk design, i højeste kvalitet. Alt dette er med til at sikre et godt førstehåndsindtryk, samtidig med, at både komforten og sikkerheden er i top. De nyeste motorer til den veludstyrede KIA Optima opfylder den nyligt offentliggjorte Euro 6-standart, hvilket er ensbetydende med færre emissioner. KIA Optima kører efter EU normen op til 23,8 km/l, hvilket placerer den i energiklasse A+. Prisen starter ved 298.979,- og modellen fås i flotte farver, som Aurora Black, Temptation Red, Snow White Pearl, Platinum Graphite, og Silky Silver. KIA Optima fås også som GT-Line, både med og uden DCT gearkasse. Disse priser starter fra 358.979,-.

kia optima sw

Er du på udkig efter en stationcar, så er KIA Optima SW helt klart et godt bud. KIA Optima SW har plads til hele familien og mere til. Du kan læse mere om den populære stationcar her:

KIA Optima sw

kia optima plug-in hybrid

En bil der kører rigtig langt på literen er noget af det der betegner KIA Optima Plug-in Hybrid, den fås både som sedan og SW.

KIA optima Plug-in Hybrid

KIA Optima SW Plug-in Hybrid

360 KOMPLET med Kia Optima

Du kan blive ejer af en KIA Optima med vores 360 Komplet koncept. Hos os køber du KIA Optima over det antal måneder du ønsker. Med i den faste lave månedlige pris er service, forsikring, afdrag og vejhjælp inkluderet. Bilen kan blive din fra 3.229,- pr. måned. Hos os får du altid mindst 15.000,- for din gamle bil, uanset stand. De 15.000,- skal du bruge som en del af udbetalingen, og du kan dermed trække dem fra kontantprisen på den bil du drømmer om.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

 

 

KIA Optima er en bil med stil og rummelighed, du får rigtig meget for pengene når du vælger en Optima, sammenlignet med tilsvarende biler af andre mærker. KIA Optima er en bil der vækker opsigt og bliver lagt mærke til, hvad end du vælger en sedan eller en SW. Vi syntes ikke det behøver at være kedeligt at have en rummelig og lækker bil med masser af udstyr, hvad end bilen bruges til familien, fritiden, arbejde eller noget helt andet, så er det altid en fornøjelse.

 

Komforten er helt i top i KIA Optima, den gode plads der er bilen gør køreturen til en leg for både fører og passagerer. Det god indeklima styres af et 2 zoners elektronisk klimanlæg og mulighederne er mange når det kommer til komforten i selve sædet, du kan bl.a. få opvarmede og ventilerede sæder, så du kan tilpasse det efter hvordan du har det. Hvis du mangler plads bliver du ikke skuffet med en KIA Optima – sedan kan rumme 510 liter og med splitbagsædet er der plads til endnu mere. Optima SW kan rumme op til 1.686 liter, så er der plads til alle og til indkøbene og bagagen.

 

Lige nu findes der tre forskellige modelvarianter, alt efter hvilket udstyrsniveau du ønsker at bilen skal komme med som standard. Det skal dog siges at den kommer med rigtig meget udstyr i Vision udgaven som fås fra 294.999,- men er det ikke nok kan du med fordel kigge på KIA Optima Advance eller den kække KIA Optima GT-Line

 

Ekstraudstyr til kia optima 2018

Hvis bilens standard udstyr ikke er helt nok, så findes der et stort udvalg af spændende ekstra udstyr som du kan få til din KIA Optima.

Til KIA Optima (sedan) kan du bl.a. få:

18” Alufælge (Advance)  9.999,-
Multifunktionel Smart key med håndfri åbning af bagklap (Advance)  9.999,-
8” Navigationsanlæg m. Harman/Kardon lydanlæg – 10 højtalere + forstærker (Advance) 11.999,-
LED tågelygter for (Vision)  4.999,-

 

Ekstraudstyr til kia optima sw 2018

KIA Optima SW fås også med en masse ekstraudstyr bl.a.:

Lædersæder og el-indstilleligt førersæde (Advance) 19.999,-
Panorama el-glassoltag + LED belysning i kabine (Advance & GT-Line) 19.999,-
Barrier net 3.999,-
Privacy glass (Advance & GT-Line) 3.999,-

 

KIA Optima farver

Der er et bredt udvalg af farver til KIA Optima, så der er lidt for en hver smag. Der er de klassiske farver som Aurora Black Pearl, Platinum Graphite, Clear White, Silky Silver, Gravity Blue og Snow White Pearl men du finder også fede farver som Pluto Brown, Temptation Red og Moss Gray.

 

KIA Optima 2017 eller KIA Optima 2018

Vi har altid en KIA Optima på lager, som du kan komme og se og prøvekøre. Leder du efter en brugt KIA Optima kan vi muligvis også hjælpe med dette. Kontakt os gerne hvis du er har spørgsmål eller overvejer en lækker bil med masse af muligheder.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21