Ny KIA Picanto

Ny KIA Picanto 2017

Den nye KIA Picanto er tredje generation af Picanto modellen. Og den er i dén grad et nyt, og mere ungdommeligt pust til A-segmentet. Den er hovedsageligt stadig kvindernes favorit, og den fås stadig med KIA's 7 års garanti. Prisen på den ny KIA Picanto starter fra 102.182,-.

360 komplet til KIA Picanto

Ønsker du et nemt og billigt bilkøb? Så kan du købe bilen med vores 360 Komplet koncept, som også giver dig sikkerhed i dit budget. Den ny KIA Picanto koster fra 1.679,- pr. måned. Vores 360 Komplet koncept er en aftale du kan tegne, hvor alle udgifterne til din bil er samlet på én regning. 360 Komplet regningen er den eneste regning du skal betale, ud over brændstof. Regningen indeholder et lille beløb, som dækker service, afdrag, forsikring og vejhjælp.

Læs mere om 360 Komplet her

 

KIA Picanto til kun 7.995,- (+ én gammel bil) i udbetaling

Vi har lige nu et skarpt tilbud på en KIA Picanto, med en lav udbetaling, dog skal bilen være indregistreret inden 31/01-17 og tilbuddet er gældende så længe vi har biler til det, der er et begrænset antal biler. Så hvis du vil være sikker på at få fingrene i en af disse lækre KIA Picanto spækket med udstyr, så kontakt salgsafdelingen i dag på tlf.: 7475 2121.

KIA PICANTO - vinterkampagne

Lige nu kan vi tilbyde en lækker kampagne model, hvor du sparer 10.000,-. Då får i alt udstyr uden beregning for hele 10.000,- når du køber en KIA Picanto og det er UANSET hvilken en udstyrmodel du vælger. Udstyret som følger med uden beregning er følgende:

14" Alufælge
Vinterdæk
Farvetillæg

Der er i alt tre udstyrsmodeller at vælge imellem:

Udstyrsmodel: Normalpris: Kampagnepris:
KIA Picanto Vision 114.689,- 104.689,-
KIA Picanto Comfort 123.477,- 113.477,-
KIA Picanto Advance 132.503,- 122.503,-

Udstyret på de forskellige modeller kan ses i nedenstående prisliste.

Da dette er et kampagne tilbud er der et begrænset antal.

 

Om den nye KIA Picanto

KIA Picanto fremstår mere selvsikker med sit nye design, og højteknologiske kabine, end de tidligere modeller har gjort. Ny KIA Picanto tilbyder desuden flere individualiseringsmuligheder, og så bliver den klassens mest alsidige bil. Individualiseringen består af 11 flotte lakeringer, hvor Lime Light, Shiny Red, Aurora Black, Pop Orange, Sparkling Silver og Celestial Blue er helt nye farver. Dét Picanto kunder verden over har været mest vilde med er de lave driftomkostninger, og så gør det heller ikke noget, at den grønne ejerafgift er en af de laveste overhovedet. Ny KIA Picanto har en perfekt størrelse til bykørsel, og har et højt udstyrsniveau i forhold til prisen. Ydermere indeholder den ny KIA Picanto et nyt niveau af høje præstationer, den nyeste teknologi indenfor opkoblingsmuligheder og høj sikkerhed. Bilen er blevet trimmet indvendigt, så kun det mest nødvendige udstyr er repræsenteret, derved er en ny moderne kabine skabt, som virkelig udstråler kvalitet og simplicitet. Det brede horisontale design får kabinen til at fremstå større, og giver en god følelse af plads hos passagererne.
Skulle der være tvivl om ændringerne i brændstoføkonomien fra den udgående KIA Picanto til den ny KIA Picanto, så skal det nævnes, at eksempelvis 1,0 MPI-motoren er opgivet til 25,6 km/l i forhold til 22.7 km/l tidligere.

1,0 Vision - 4 sæder 102.182,-
1,0 Comfort - 4 sæder 110.972,-
1,0 Comfort - 5 sæder 116.187,-
1,0 Comfort AUT - 5 sæder 138.479,-
1,0 Advance - 4 sæder 119.996,-
1,0 Advance 5 sæder 125.211,-
1,0 Advance AUT - 5 sæder 147.504,-
1,2 Advance - 5 sæder 132.348,-
1,2 Advance AUT - 5 sæder 159.157,-

Indvendigt design

Indvendigt er instrumentpanelet centreret. Radioen og den "flydende" 7" touchskærm, som indeholder Human-Machine interface er placeret strategisk i midten, så føreren ikke skal flytte fokus for langt ned, når instrumenterne skal betjenes ved kørsel (7" touchskærm kan tilkøbes som ekstraudstyr til KIA Picanto GT-Line). På den måde er køreoplevelsen højnet betydeligt. Selvom begge KIA Picanto modeller er identiske på ud- og indvendige mål, så åbner den ny KIA Picanto for bedre plads. Pladsen består af maksimale muligheder i den nye rummelige kabine og større bagagerumsplads. De nye eksakte mål i højden er 1.485mm, længden er 3.595mm og bredden er 1.595mm. De nye mål har resulteret i en længere akselafstand og et længere overhæng bagpå, hvilket er det der har givet mere plads i kabinen og bagagerummet (Overhænget foran er reduceret med 15mm til 675mm).

Benpladsen og hovedhøjden er også forbedret, så alle har mulighed for at sætte sig ind i bilen. Den forbedrede hovedhøjde hænger også sammen med den lave indstigningshøjde, som gør det nemmere at komme ind og ud af bilen, men også at være i kabinen. En nyopstået mulighed er et tilvalg af enten 4 eller 5 sæder. Ved 4 sæder giver det passagerene mere plads på bagsædet, hvor 5 sæder giver 1 siddeplads mere i bilen (Modellerne med 1,2-liters motor, og versionerne med automatgear fås kun med 5 sæder). Alle bagsæderne er udstyret med justerbare nakkestøtter, så alle bagsæde passagerer kan sidde godt. 

Et armlæn er blevet tilføjet mellem forsæderne, og det kan forskydes helt op til 55mm fremad og bagud. Under armlænet er det længe ventede opbevaringsrum, som er guld værd i en bil. Der kan i rummet opbevares en 1-liters flaske eller et par solbriller. Under midterkonsollen er der yderligere plads til opbevaring, og så er der også tilføjet dobbelt udtrækkelige holdere til drikkevarer. Udtrækket gør det muligt at strække væk, så der vil være plads til andet opbevaring.

Yderligere opbevaring

Det nye store bagagerum vokser fra 200L til maksimalt 255L - hvilket betyder, at det er det mest rummelige bagagerum i klassen. Ønskes et større bagagerum, så kan 60/40 splitbagsædet klappes ned, så det ligger helt fladt. Dette øger kapaciteten til 1.010L.  

MOTOR- OG MODELPROGRAMMET for kia Picanto

Den ny KIA Picanto fås med tre forskellige benzinmotorer. 1,0-liters, og 1,25-liter (1,2-liter) MPI-motorerne uden turbo er de samme som den udgående KIA Picanto, men de har dog gennemgået en del forbedringer, så effektiviteten og køreegenskaberne er blevet forbedret. Alle motorerne er kombineret med en 5-trins manuel gearkasse. 

1,0-liters modellen yder 67HK, hvor 1,2-liters motoren yder 84HK, og slutteligt kan den populære, og genkendelige 1,0-liters benzinmotor med turbo, og direkte indsprøjtning (T-GDI) også fås til den ny KIA Picanto. Denne model yder 100HK.
Når netop den sidstnævnte motor bliver præsenteret i slutningen af 2017, bliver det den stærkeste motor, der nogensinde har kunne fås til en KIA Picanto. Udvendigt findes nye projektionsforlygter med LED blink og LED kørelys (Dog ikke Vision). 

Basisversionen, Vision er udstyret med 14" stålfælge, men alufælge i 14"-16" kan tilvælges. Ydermere indeholder standartudgaven også sæder med sort/grå stofindtræk. Også her er individualiseringsmulighederne store, da Picanto ejerne selv kan vælge mellem fire farvepakker (ekstraudstyr), som gør deres ny KIA Picanto til unik. Farvepakkerne ser således ud:

High-glossy Black
En kombination af sort, gråt og hvidt indtræk med hvide syninger.
Brown
Brunt indtræk med lyseblå syninger, og lyseblåt mønster ned af siden (Tilkøb)
Red
Sort/gråt indtræk, med rødt mønster og røde syninger (Tilkøb)
Lime
Gråt/lysegråt indtræk, med limegrønne syninger (Tilkøb)

 

Vi har lavet en lille guide med de mest gængse spørgsmål i forhold til KIA Picanto, den kan du se her: KIA Picanto guide

KIA Picanto GT-Line

Er du til en sporty bil med lækkert udstyr, så er den vakse KIA Picanto GT-Line værd og kigge nærmere på:

KIA Picanto GT-Line

KIA Picanto X-Line

Med inspiration fra KIA Sportage og KIA Sorento, bare i en mindre udgave, kan vi nu præsentere KIA Picanto X-Line. KIA Picanto X-Line er en crossover og SUV inspireret bil som gør KIA Picanto, som er den mindste bil i flokken, endnu mere attraktiv. KIA picanto X-Line er en selvsikker bil som giver føreren af bilen en meget bedre udsigt over vejen forude.

Men det stopper ikke her! KIA Picanto X-Line er nemlig også udstyret med KIA's 1,0 TGI-motor, den har turbo og direkte indsprøjtning, dette er med til at gøre den til den mest kraftfulde KIA Picanto nogensinde.

Du kan læse mere om den her:

KIA Picanto X-Line


 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21