Ny KIA Picanto 2018

Den nye KIA Picanto er tredje generation af Picanto modellen. Og den er i dén grad et nyt, og mere ungdommeligt pust til A-segmentet. Den fås også stadig med KIA's 7 års garanti. Prisen på den ny KIA Picanto starter fra 99.999,-.

komplet til KIA Picanto

Ønsker du et nemt og billigt bilkøb? Så kan du købe bilen med vores Komplet koncept, som også giver dig sikkerhed i dit budget. Den ny KIA Picanto koster fra 1.789,- pr. måned med Komplet, denne pris er gældende fra du er fyldt 21 år. Er du mellem 17 og 20 år kan vi også godt tilbyde vores populære Komplet løsning, prisen her er 2.179,- pga. forsikringen, men dette ændre sig selvfølgelig fra du er fyldt 21 år.

Vores Komplet koncept er en aftale du kan tegne, hvor alle udgifterne til din bil er samlet på én regning. Komplet regningen er den eneste regning du skal betale, ud over brændstof. Regningen indeholder et månedlig beløb, som dækker service, afdrag, forsikring, vejhjælp og bilvask.

Læs mere om Komplet her

 

KIA Picanto 1,0 Attraction med Komplet

Lige nu kan du få den populære kampagnemodel KIA Picanto 1,0 Attraction, du kan lige nu spare 24.000,- når du køber en KIA Picanto 1,0 Attraction til kun 119.995,-. Tilbuddet er gældende så længe lager haves. Udstyret omfatter bl.a.:

Aircondition
Læderrat og lædergearknob
Sædevarme i forsæder (2 trin)
Varme i rattet
Bluetooth
Tonede ruder
Apple CarPlay
Bakkamera
7" Audio display
15" Alufælge

Vi kan også tilbyde KIA Picanto 1,0 Attraction med vores populære Komplet løsning. Med Komplet fra Jørgen Hansen Biler får du alt på en regning, så du har styr på budgettet. Med Komplet får du:

Afdrag
Service
Forsikring
Vejhjælp
Bilvask

Prisen ligger på kun 1.919,- pr måned hvis du er fyldt 21 år, er du under 21 år er prisen 2.369,- pr. måned. Prisen falder automatisk når du fylder 21 år. Udbetalingen er 23.999,-.

KIA Picanto Attraction med automatgear

Nu kan vi også tilbyde den eftertragtede Picanto Attraction model med automatgear. Den fås for 150.995,-

Hele udstyrslisten ser du nederst på siden på side 2 i prislisten.

Om den nye KIA Picanto 2018

KIA Picanto fremstår mere selvsikker med sit nye design, og højteknologiske kabine, end de tidligere modeller har gjort. Ny KIA Picanto tilbyder desuden flere individualiseringsmuligheder, og så bliver den klassens mest alsidige bil. Individualiseringen består af 11 flotte lakeringer, hvor Lime Light, Shiny Red, Aurora Black Pearl, Pop Orange, Sparkling Silver og Celestial Blue er helt nye farver. Udover de helt nye farver kan du vælge imellem de velkendte Titanium Silver, Alice Blue, Milky Beige og Honey Bee. Dét Picanto kunder verden over har været mest vilde med er de lave driftomkostninger, og så gør det heller ikke noget, at den grønne ejerafgift er en af de laveste overhovedet. Ny KIA Picanto har en perfekt størrelse til bykørsel, og har et højt udstyrsniveau i forhold til prisen. Ydermere indeholder den ny KIA Picanto et nyt niveau af høje præstationer, den nyeste teknologi indenfor opkoblingsmuligheder og høj sikkerhed. Bilen er blevet trimmet indvendigt, så kun det mest nødvendige udstyr er repræsenteret, derved er en ny moderne kabine skabt, som virkelig udstråler kvalitet og simplicitet. Det brede horisontale design får kabinen til at fremstå større, og giver en god følelse af plads hos passagererne.
Skulle der være tvivl om ændringerne i brændstoføkonomien fra den udgående KIA Picanto til den ny KIA Picanto, så skal det nævnes, at eksempelvis 1,0 MPI-motoren er opgivet til 22.7 km/l.

Indvendigt design

Indvendigt er instrumentpanelet centreret. Radioen og den "flydende" 7" touchskærm, som indeholder Human-Machine interface er placeret strategisk i midten, så føreren ikke skal flytte fokus for langt ned, når instrumenterne skal betjenes ved kørsel (7" touchskærm kan tilkøbes som ekstraudstyr til KIA Picanto GT-Line). På den måde er køreoplevelsen højnet betydeligt. Selvom begge KIA Picanto modeller er identiske på ud- og indvendige mål, så åbner den ny KIA Picanto for bedre plads. Pladsen består af maksimale muligheder i den nye rummelige kabine og større bagagerumsplads. De nye eksakte mål i højden er 1.485mm, længden er 3.595mm og bredden er 1.595mm. De nye mål har resulteret i en længere akselafstand og et længere overhæng bagpå, hvilket er det der har givet mere plads i kabinen og bagagerummet (Overhænget foran er reduceret med 15mm til 675mm).

Benpladsen og hovedhøjden er også forbedret, så alle har mulighed for at sætte sig ind i bilen. Den forbedrede hovedhøjde hænger også sammen med den lave indstigningshøjde, som gør det nemmere at komme ind og ud af bilen, men også at være i kabinen. En nyopstået mulighed er et tilvalg af enten 4 eller 5 sæder. Ved 4 sæder giver det passagerene mere plads på bagsædet, hvor 5 sæder giver 1 siddeplads mere i bilen (Modellerne med 1,2-liters motor, og versionerne med automatgear fås kun med 5 sæder). Alle bagsæderne er udstyret med justerbare nakkestøtter, så alle bagsæde passagerer kan sidde godt. 

Et armlæn er blevet tilføjet mellem forsæderne, og det kan forskydes helt op til 55mm fremad og bagud. Under armlænet er det længe ventede opbevaringsrum, som er guld værd i en bil. Der kan i rummet opbevares en 1-liters flaske eller et par solbriller. Under midterkonsollen er der yderligere plads til opbevaring, og så er der også tilføjet dobbelt udtrækkelige holdere til drikkevarer. Udtrækket gør det muligt at strække væk, så der vil være plads til andet opbevaring.

Yderligere opbevaring

Det nye store bagagerum vokser fra 200L til maksimalt 255L - hvilket betyder, at det er det mest rummelige bagagerum i klassen. Ønskes et større bagagerum, så kan 60/40 splitbagsædet klappes ned, så det ligger helt fladt. Dette øger kapaciteten til 1.010L.  

MOTOR- OG MODELPROGRAMMET for kia Picanto

Den ny KIA Picanto fås med tre forskellige benzinmotorer. 1,0-liters, og 1,25-liter (1,2-liter) MPI-motorerne uden turbo er de samme som den udgående KIA Picanto, men de har dog gennemgået en del forbedringer, så effektiviteten og køreegenskaberne er blevet forbedret. Alle motorerne er kombineret med en 5-trins manuel gearkasse. 

1,0-liters modellen yder 67HK, hvor 1,2-liters motoren yder 84HK, og slutteligt kan den populære, og genkendelige 1,0-liters benzinmotor med turbo, og direkte indsprøjtning (T-GDI) også fås til den ny KIA Picanto. Denne model yder 100HK.
Når netop den sidstnævnte motor bliver præsenteret i slutningen af 2017, bliver det den stærkeste motor, der nogensinde har kunne fås til en KIA Picanto. Udvendigt findes nye projektionsforlygter med LED blink og LED kørelys (Dog ikke Vision). 

Basisversionen, Vision er udstyret med 14" stålfælge, men alufælge i 14"-16" kan tilvælges. Ydermere indeholder standartudgaven også sæder med sort/grå stofindtræk. Også her er individualiseringsmulighederne store, da Picanto ejerne selv kan vælge mellem fire farvepakker (ekstraudstyr), som gør deres ny KIA Picanto til unik. Farvepakkerne ser således ud:

High-glossy Black
En kombination af sort, gråt og hvidt indtræk med hvide syninger.
Brown
Brunt indtræk med lyseblå syninger, og lyseblåt mønster ned af siden (Tilkøb)
Red
Sort/gråt indtræk, med rødt mønster og røde syninger (Tilkøb)
Lime
Gråt/lysegråt indtræk, med limegrønne syninger (Tilkøb)

 

Vi har lavet en lille guide med de mest gængse spørgsmål i forhold til KIA Picanto, den kan du se her: KIA Picanto guide

KIA Picanto GT-Line 2018

Er du til en sporty bil med lækkert udstyr, så er den vakse KIA Picanto GT-Line værd og kigge nærmere på:

KIA Picanto GT-Line

KIA Picanto X-Line 2018

Med inspiration fra KIA Sportage og KIA Sorento, bare i en mindre udgave, kan vi nu præsentere KIA Picanto X-Line. KIA Picanto X-Line er en crossover og SUV inspireret bil som gør KIA Picanto, som er den mindste bil i flokken, endnu mere attraktiv. KIA picanto X-Line er en selvsikker bil som giver føreren af bilen en meget bedre udsigt over vejen forude.

Du kan læse mere om den her:

KIA Picanto X-Line

 

EKSTRAUDSTYR TIL KIA PICANTO 2018

Du har også mulighed for at købe ekstraudstyr til din KIA Picanto, så du kan få den helt som du ønsker:

Bluetooth (Comfort)
Aircondition (Comfort)
Tågelygter (Comfort og Advance)
14” alufælge (Comfort og Advance)
15” alufælge (Comfort og Advance)
Cool grey interiør stof (Vision, Comfort og Advance)

 

Sikkerhed i KIA Picanto 2018

Som standard kommer KIA Picanto med en masse sikkerhedsudstyr, så det vil sige at selvom du ikke køber en af de modelvarianter der er fyldt med en masse komfortudstyr, så skal du ikke gå på kompromis med sikkerhedsudstyret. Af sikkerhedsudstyr finder du bl.a.

Brake Assist System (BAS) som betyder at Picantoen, i tilfælde af at bremsepedalen trykkes ned meget hurtigt, vil hjælpe med at lave en optimal opbremsning. Det betyder så at bremselængden er en del kortere så i der er mulighed for at helt eller delvis forhindre ulykker.

Hill Assist Control (HAC) Hjælper dig når du holder på en bakke eller skal parkere KIA Picanto. Funktionen gør at bremserne bliver holdt for dig i få sekunder og vil starte af sig selv når du holder på en stejl bakke. Du vil også uden problemer kunne starte bilen igen selvom du holder på en bakke.

Dæktrykskontrol (TPMS) gør at du altid kan følge med i bilens dæktryk, du vil blive advaret hvis dæktrykket ændre sig.

Vehicle Stability Management (VSM) sørger for at KIA Picanto er stabil når der foretages opbremsninger eller i tilfælde af at der er sving, derudover er der også automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse.

Airbags er heller ikke en mangel i KIA Picanto, du finder nemlig hele 6 stk. fordelt i bilen så både fører og passagerer kan føle sig helt sikre.

IsoFix er to bøjler der er skjult mellem sæde og ryglæn, så kan autostolen monteres når stolens IsoFix beslag klikkes fast på bøjlerne. Du får altså sikkerhed når en autostol monteres i KIA Picanto.

 

KIA Picanto 2017 eller KIA Picanto 2018

Hvad end du drømmer om en fabriksny KIA Picanto eller en der er brugt, så har vi altid et stort udvalgt på lager, både når det kommer til årgang, men også i forhold til udstyr.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21