Ny KIA Picanto 2019

Den nye KIA Picanto er tredje generation af Picanto-modellen. Og den er i dén grad et nyt og mere ungdommeligt pust til A-segmentet. Den fås stadig med KIA's 7 års garanti, og prisen på den ny KIA Picanto starter fra 99.999,-.

komplet til KIA Picanto

Ønsker du et nemt og billigt bilkøb? Så kan du købe bilen med vores Komplet koncept, som også giver dig sikkerhed i dit budget. Den ny KIA Picanto koster fra 1.989,- pr. måned med Komplet. Er du mellem 18-20 år, skal du dog deltage i kurset "Fart med Fornuft", hvis du ønsker en Komplet-aftale.

Vores Komplet koncept er en aftale, du kan tegne, hvor alle udgifterne til din bil er samlet på én regning. Komplet-regningen er den eneste regning, du skal betale ud over brændstof. Regningen indeholder ét månedligt beløb, som dækker service, afdrag, forsikring, vejhjælp og bilvask.

Læs mere om Komplet her

 

FÅ ENDNU MERE UDSTYR MED KIA PICANTO EDITION

Lige nu kan du få en KIA Picanto Edition til kun 99.999,-. 

En KIA Picanto Edition indeholder samme udstyr som Picanto Vision, men her får du også aircondition og audioanlæg med RDS radio med i prisen. 

Du kan få KIA Picanto Edition med Komplet for kun 1928,- pr. måned.

Som om det ikke var nok, så har vi hos Jørgen Hansen Biler valgt at smide endnu mere udstyr på KIA Picanto Edition. 

Så ud over al udstyret fra Picanto Vision og aircondition og audioanlæg med RDS, så får du oven i købet disse lækkerier med: 

  • Stænklapper
  • Måtter
  • Lakforsegling
  • Bagagerumsbakke
  • Fartpilot 
  • Vinterhjul med stålfælge

Alt dette for kun 2099,- pr. måned med Komplet.

Ønsker du ikke Komplet på din opgraderede KIA Picanto Edition, så er prisen for bilen 119.983,-

DK'S BILLIGSTE KOMPLET TILBUD uanset alder og anciennitet!

Lige nu kan du få den populære kampagnemodel KIA Picanto 1,0 Vision inkl. fartpilot, vinterhjul med stålfælge og basispakke som indeholder:

Måtter
Stænklapper
Bagagerumsbakke
Lakforsegling

 

KIA Picanto Vision kommer derudover også med masse lækkert udstyr, du får bl.a.:

Aircondition
Læderrat og lædergearknob
Sædevarme i forsæder (2 trin)
Varme i rattet
Bluetooth
Tonede ruder
Apple CarPlay
Bakkamera
7" Audio display
15" Alufælge

Den fulde udstyrsliste er identisk med KIA Picanto Vision med Collection-pakkerne.

Prisen ligger på kun 2.299,- pr måned  for en KIA Picanto Vision med fartpilot, basispakke og vinterhjul, og det er uanset alder og anciennitet. Er du mellem 18-20 år, skal du dog deltage i kurset "Fart med fornuft", hvis du vil gøre brug af Komplet-tilbuddet.

Hvad er med i Komplet?

Vi har samlet det hele på én regning til dig, så det er nemt for dig at være bilejer. Oveni det har du fuldt overblik i dit budget, så du ved, hvad du skal betale hver måned. Dét kalder vi Komplet. Du får:

Afdrag

- Du afbetaler på bilen, så bilen til slut er din

Service

- Udover almindelig service er alle reparationer på bilen inkluderet, dvs. bremser, viskerblade osv. – alt undtagen nye dæk

Forsikring

- Vi har lavet en rigtig skarp bilforsikring i samarbejde med Sønderjysk Forsikring

Vejhjælp

- Er uheldet ude, er du dækket godt ind med vejhjælp

Bilvask

- Du får hvert år 12 vaskebilletter, som kan anvendes i vaskehallen ved Jørgen Hansen Biler

Lånebil

- Skal din bil til service eller på værksted, har vi altid en gratis lånebil klar til dig, hvis du ønsker det

Skift & opbevaring af sommer/vinterhjul

- Vi sørger for, at dine hjul bliver skiftet, når årstiden kræver det – derudover tager vi os også af opbevaringen af dine dæk på vores dækhotel

 

Udbetaling 26.992,- variabel rente 0,95% ÅOP u/forsikring 5,8% samlede finans omk. 17.670,- samlet beløb inkl. udbetaling 161.243,-. Finansiering betinget af kreditgodkendelse. Løbetid 96 mdr. 15.000 km/år. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Kontantpris 134.958,-. 18-20 årige skal tage kurset "Fart med Fornuft".

få ekstraudstyr for i alt 45.990,- for en merpris på kun 19.999,-

Når du køber en KIA Picanto Vision (fås fra kun 99.999,-) kan du tilkøbe Collection udstyrspakke 1 & 2 for kun 19.999. Udstyrspakkerne har en samlet værdi af 45.990,-. Du sparer 25.991,- i alt.

Udstyr i Collection pakke 1:

LED kørelys og projektionsforlygter (kun 4 sæders)
El-justerbare sidespejle med varme
Tonede ruder
Elruder bagved
Audioanlæg med RDS Radio
Ratbetjening af audioanlæg
USB/AUX & iPod-indgang
Aircondition
Læderrat & lædergearknob
Sædevarme foran (2 trin)
Varme i rattet
4 højtalere

Udstyr i collection pakke 2:

7" Audio Display
Bakkamera
Bluetooth
Apple Carplay med stemmestyring
Diskanthøjtalere
15" Alufælge
Tågelygter foran

Den samlede pris for KIA Picanto Vision med Collection pakke 1 & 2 er i alt kun 119.998,-. Collection udstyrspakke 1 & 2 har en samlet værdi af 45.990,-.

KIA Picanto med automatgear

Nu kan vi også tilbyde den eftertragtede Picanto med automatgear. Den fås fra 129.999,-

Hele udstyrslisten ser du nederst på siden på side 2 i prislisten.

Om den nye KIA Picanto 2019

KIA Picanto fremstår mere selvsikker med sit nye design og højteknologiske kabine, end de tidligere modeller har gjort. Ny KIA Picanto tilbyder desuden flere individualiseringsmuligheder, og så bliver den klassens mest alsidige bil. Individualiseringen består af 11 flotte lakeringer, hvor Lime Light, Shiny Red, Aurora Black Pearl, Pop Orange, Sparkling Silver og Celestial Blue er helt nye farver. Udover de helt nye farver kan du vælge mellem de velkendte Titanium Silver, Alice Blue, Milky Beige og Honey Bee. Dét Picanto kunder verden over har været mest vilde med, er de lave driftomkostninger, og så gør det heller ikke noget, at den grønne ejerafgift er en af de laveste overhovedet. Ny KIA Picanto har en perfekt størrelse til bykørsel og har et højt udstyrsniveau i forhold til prisen. Ydermere indeholder den ny KIA Picanto et nyt niveau af høje præstationer, den nyeste teknologi indenfor opkoblingsmuligheder og høj sikkerhed. Bilen er blevet trimmet indvendigt, så kun det mest nødvendige udstyr er repræsenteret. Derved er en ny, moderne kabine skabt, som virkelig udstråler kvalitet og simplicitet. Det brede horisontale design får kabinen til at fremstå større og giver en god følelse af plads hos passagererne.
Skulle der være tvivl om ændringerne i brændstoføkonomien fra den udgående KIA Picanto til den ny KIA Picanto, så skal det nævnes, at eksempelvis 1,0 MPI-motoren er opgivet til 22.7 km/l.

Indvendigt design

Indvendigt er instrumentpanelet centreret. Radioen og den "flydende" 7" touchskærm, som indeholder Human-Machine interface er placeret strategisk i midten, så føreren ikke skal flytte fokus for langt ned, når instrumenterne skal betjenes ved kørsel (7" touchskærm kan tilkøbes som ekstraudstyr til KIA Picanto GT-Line). På den måde er køreoplevelsen højnet betydeligt. Selvom begge KIA Picanto-modeller er identiske på ud- og indvendige mål, så åbner den ny KIA Picanto for bedre plads. Pladsen består af maksimale muligheder i den nye rummelige kabine og større bagagerumsplads. De nye eksakte mål i højden er 1.485 mm, længden er 3.595 mm og bredden er 1.595 mm. De nye mål har resulteret i en længere akselafstand og et længere overhæng bagpå, hvilket er det, der har givet mere plads i kabinen og bagagerummet. Overhænget foran er desuden reduceret med 15 mm til 675 mm.

Benpladsen og hovedhøjden er også forbedret, så alle har mulighed for at sætte sig ind i bilen. Den forbedrede hovedhøjde hænger også sammen med den lave indstigningshøjde, som gør det nemmere at komme ind og ud af bilen, men også at være i kabinen. En nyopstået mulighed er et tilvalg af enten 4 eller 5 sæder. Ved 4 sæder giver det passagerene mere plads på bagsædet, hvor 5 sæder giver 1 siddeplads mere i bilen. Bemærk, at modellerne med 1,2-liters motor, og versionerne med automatgear, kun fås med 5 sæder. Alle bagsæderne er udstyret med justerbare nakkestøtter, så alle bagsædepassagerer kan sidde godt. 

Et armlæn er blevet tilføjet mellem forsæderne, og det kan forskydes helt op til 55 mm fremad og bagud. Under armlænet er det længe ventede opbevaringsrum, som er guld værd i en bil. Der kan i rummet opbevares en 1-liters flaske eller et par solbriller. Under midterkonsollen er der yderligere plads til opbevaring, og så er der også tilføjet dobbelt udtrækkelige holdere til drikkevarer. Udtrækket gør det muligt at strække væk, så der vil være plads til andet opbevaring.

Yderligere opbevaring

Det nye, store bagagerum vokser fra 200 L til maksimalt 255 L, hvilket betyder, at det er det mest rummelige bagagerum i klassen. Ønskes et større bagagerum, så kan 60/40 splitbagsædet klappes ned, så det ligger helt fladt. Dette øger kapaciteten til 1.010 L.  

MOTOR- OG MODELPROGRAMMET for kia Picanto

Den ny KIA Picanto fås med to forskellige benzinmotorer. 1,0-liters og 1,0-liters med T-GDI.

1,0-liters modellen yder 67HK, hvor 1,0-liters benzinmotor med turbo, og direkte indsprøjtning (T-GDI), yder 100HK.
Den sidstnævnte motor er den stærkeste motor, der nogensinde har kunne fås til en KIA Picanto. Udvendigt findes nye projektionsforlygter med LED blink og LED kørelys (dog ikke basisversionen Vision). 

Basisversionen Vision er udstyret med 14" stålfælge, men alufælge i 14"-16" kan tilvælges. Ydermere indeholder standardudgaven også sæder med sort/grå stofindtræk. Også her er individualiseringsmulighederne store, da Picanto-ejerne selv kan vælge mellem fire farvepakker (ekstraudstyr), som gør deres ny KIA Picanto unik. Farvepakkerne ser således ud:

High-glossy Black
En kombination af sort, gråt og hvidt indtræk med hvide syninger
Brown
Brunt indtræk med lyseblå syninger og lyseblåt mønster ned af siden (tilkøb)
Red
Sort/gråt indtræk med rødt mønster og røde syninger (tilkøb)
Lime
Gråt/lysegråt indtræk med limegrønne syninger (tilkøb)

 

Vi har lavet en lille guide med de mest gængse spørgsmål i forhold til KIA Picanto, den kan du se her: KIA Picanto guide

KIA Picanto GT-Line 2019

Er du til en sporty bil med lækkert udstyr, så er den smarte KIA Picanto GT-Line værd at kigge nærmere på:

KIA Picanto GT-Line

KIA Picanto X-Line 2019

Med inspiration fra KIA Sportage og KIA Sorento, bare i en mindre udgave, kan vi nu præsentere KIA Picanto X-Line. KIA Picanto X-Line er en crossover- og SUV-inspireret bil, som gør KIA Picanto, som er den mindste bil i flokken, endnu mere attraktiv. KIA picanto X-Line er en selvsikker bil, der giver føreren af bilen en meget bedre udsigt over vejen forude.

Du kan læse mere om den her:

KIA Picanto X-Line

 

Sikkerhed i KIA Picanto 2019

Som standard kommer KIA Picanto med en masse sikkerhedsudstyr, hvilket betyder, at selvom du ikke køber en af de modelvarianter, der er fyldt med en masse komfortudstyr, så skal du ikke gå på kompromis med sikkerhedsudstyret. Af sikkerhedsudstyr finder du bl.a.

Brake Assist System (BAS), som betyder, at Picantoen i tilfælde af, at bremsepedalen trykkes ned meget hurtigt, vil hjælpe med at lave en optimal opbremsning. Det betyder, at bremselængden er en del kortere, så i der er mulighed for helt eller delvist at forhindre ulykker.

Hill Assist Control (HAC) hjælper dig, når du holder på en bakke eller skal parkere din KIA Picanto. Funktionen gør, at bremserne bliver holdt for dig i få sekunder og vil starte af sig selv, når du holder på en stejl bakke. Du vil også uden problemer kunne starte bilen igen, selvom du holder på en bakke.

Dæktrykskontrol (TPMS) gør, at du altid kan følge med i bilens dæktryk, og du vil blive advaret, hvis dæktrykket ændre sig.

Vehicle Stability Management (VSM) sørger for, at din KIA Picanto er stabil, når der foretages opbremsninger eller i tilfælde af, at der er sving. Derudover er der også automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse.

Airbags er heller ikke en mangel i KIA Picanto, du finder nemlig hele 6 stk. fordelt i bilen, så både fører og passagerer kan føle sig helt sikre.

IsoFix er to bøjler, der er skjult mellem sæde og ryglæn, så kan autostolen monteres, når stolens IsoFix beslag klikkes fast på bøjlerne. Du får altså ekstra sikkerhed, når en autostol monteres i din KIA Picanto.

 

KIA Picanto 2018 eller KIA Picanto 2019

Hvad end du drømmer om en fabriksny KIA Picanto eller en, der er brugt, så har vi altid et stort udvalg på lager; både når det kommer til årgang, men også i forhold til udstyr.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21