KIA PRO CEED 2018

KIA Pro Cee'd er en del af Cee'd familien, men den er alligevel stadig sin helt egen. Bilen har fået et facelift, og kan bl.a. udvendigt præsenteres med et nyt design på for ko-og bag kofanger. Både KIA Pro Cee'd, KIA Cee'd 5D og KIA Cee'd SW har samme design på for-kofangeren, men et individuelt design på bag-kofangeren. Bilen fås blandt andet i de spændende farver, som Bronze metal, Black Pearl, Track Red, Planet Blue og Deluxe White. Modellen leveres med en stor udstyrspakke, som blandt andet indeholder aircondition, sædevarme og varme i rattet. Udstyret sikrer dig fuld valuta til en god pris. Med op til 21,3km/l ifølge EU normen, deltager bilen i A+ klassen, og er tilmed også en god økonomisk bil. KIA Pro Cee'd 1,4 Style kan købes kontant til skarpe priser fra 174.999,-. Ønskes en kampagnemodel, så kan vi i øjeblikket tilbyde en Kia Pro Cee'd 1,4 Style Limited til 184.999,-. Modellen indeholder lækkert udstyr, som blandt andet tæller:

Navigationsanlæg m. bakkamera
Parkeringssensor - bag
LED kørelys
Apple CarPlay
Tåge forlygter
Cornering light
Aircondition
El-ruder foran
Varme i rattet
6 airbags

Kia Pro cee'd van

Er du på udkig efter en KIA Pro Cee'd på gule plader, så har du mulighed for at erhverve dig modellen til en kontantpris fra 105.198,- ex. moms.

Kia Pro cee'd van

360 komplet med Kia Pro Cee'd

Bilen kan også blive din, uden at tømme din pengepung. Vi tilbyder nemlig 360 Komplet, som de eneste i Danmark. 360 Komplet er et unikt udviklet koncept, som gør det nemmere for dig, som kunde at have overblik og råd til at eje en bil. Priserne på en KIA Pro Cee'd med 360 Komplet ligger fra 2.379,- pr. måned. Alt vi gør er, at samle alle udgifterne til din bil på én regning, som lander i din postkasse hver måned. Aftalen indeholder service, afdrag, forsikring og vejhjælp, og kan finansieres som du ønsker. Vi tilbyder også en KIA Pro Cee'd GT med 360 Komplet. Den samlede månedlige pris ligger fra 3.299,-. Du kan også benytte dig af skrotpræmien, som giver dig mulighed for at lægge en lav udbetaling på din drømmebil. Hos os får du nemlig altid mindst 15.000,- for din gamle bil, uanset stand.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

Hvordan er komforten i en Kia Pro Cee'd?

Du vil sikkert gerne vide hvad befolkningen egentlig mener om KIA Pro Cee'd. Det har vi sørget for at finde ud af for dig. Vi har nemlig haft en test kører på sagen - læs anmeldelsen nedenfor.

TEST AF KIA PRO CEE'D

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21