Ny KIA ProCeed 2019

KIA ProCeed er en del af Ceed familien, men den er alligevel stadig sin helt egen. Den helt nye KIA ProCeed er gået fra en 3-dørs til en 5-dørs hatchback med shooting brake design. Den nye ProCeed emmer af lækkert design og plads. Det sportslige er også bevaret med spoiler og dobbelt udstødning og kommer af samme årsag i GT-line og GT udgave. Modellen er sammen med Ceed og Ceed SW designet og produceret i Europa efter de højeste standarder og kommer naturligvis også med KIA's helt unikke 7 år/150.000 km garanti.

ProCeed er både længere og lavere end den alm. 5-dørs Ceed hatchback og Sportswagon (SW). Hvor en Ceed SW har fokus på det praktiske får du med en ProCeed rigeligt med plads til familien men også et design udover det sædvanlige. Hvor den ene egenskab normalt går udover den anden, er de forenet i KIA ProCeed uden at gå på kompromis.

KIA ProCeed er et symbol på KIA's værdier, samlet i en bil: ungdommelig dynamik, følelsesmæssig engagement og fantastisk design. Mange af de velkendte designelementer som KIA er kendt for går igen flere steder, den ikoniske "tiger nose" grill, brede luftindtag nederst og de stramme linjer blandet med de kurvede paneler gør ProCeeden til en moderne KIA på alle områder.

Bagenden er inspireret af ProCeed konceptbilen fra 2017 og også det der gør ProCeeden helt anderledes end de andre Ceed modeller kombineret med lavere højde, brede kofangere bag på bilen, dobbelt afgangsrør og sportslig udstråling.

ProCeed - rummelig som en stationcar

Bløde overflader i høj kvalitet er nøgleordene der beskriver interiøret i den nye KIA ProCeed. Desuden er der det velkendte "flydende" 7" infotainment system som også er at finde i de andre Ceed modeller. Instrumentpanelet sidder vinklet over imod føreren af bilen, så alt er tilgængeligt for føreren af bilen.


KIA ProCeed GT modellen er udstyret med nye sportssæder der har større og mere faste side- og lårstøtter i forhold til forgængeren og sæderne kommer i sort læder og ruskind forsynet med røde syninger og det velkendte GT logo.

Med en bagagerumskapacitet på 594 liter har KIA ProCeed mere plads end mange gængse stationscars. Læssehøjden er lav hvilket gør det nemt at læsse og tømme bilen.

 

KIA ProCeed fås som GT-line og GT. Læs mere her:

KIA ProCeed GT-line

KIA ProCeed GT

 

ProCeed med Komplet

KIA ProCeed fås også med Komplet, så du slipper for uventede regninger. Prisen ligger fra kun 3.619,- pr. måned.

Læs mere om Komplet

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21