Ny KIA Rio 2019

KIA Rio er 4. generation af denne model, og det er i en helt ny udgave både ind- og udvendigt. Med det blotte øje kan man ane, at den ny KIA Rio 2017 har rødder fra tidligere KIA Rio modeller, men bilen har fået en kraftig opdatering, så den nu ligner resten af KIA's store modelprogram. Udvendigt er den ny KIA Rio udstyret med det seneste design, af den populære signatur tiger-nose-kølergrill, som man kender fra de nyeste KIA Rio modeller. Den ny KIA Rio er højdemæssigt blevet justeret, så den er lavere i højden, men til gengæld bredere henover fronten - i alt 5mm (øget til 1.725mm). De integrerede projektionsforlyter er kortere, og mere skulpturelle end den forgangne model. Den ny KIA Rio har også fået ny U-formet LED-lyssignatur. Fornemmelsen af, at bredden på fronten er øget, rent visuelt, bliver understreget af tågeforlygternes position, da disse giver mulighed for bevægelse udover den forreste kofanger - dette giver bilen et mere robust look. Brændstoføkonomien i den ny KIA Rio er betydeligt forbedret. Den ny KIA Rio fås i fire helt nye flotte farver, som Silky Silver, Urban Green, Smoke Blue og Deep Sienna Brown.

komplet

Ønsker du styr på dine udgifter ved bilkøb og sikkerhed i budgettet? Så kan du købe din nye KIA Rio med vores 360 Komplet koncept. Den ny KIA Rio koster fra 2.509,- pr. måned* når du er fyldt 24 år. Er du endnu ikke fyldt 24 år, så kan vi tilbyde, til dig der er mellem 18-23 år DANMARKS BEDSTE KOMPLET AFTALE, du kan nemlig blive kørende i en hel ny KIA Rio Vision for kun 2.749,- pr. måned. Vores Komplet koncept er en aftale du kan tegne, hvor alle udgifterne til din bil er samlet på én regning. Komplet regningen er den eneste regning du skal betale, ud over brændstof. Regningen indeholder et lille beløb, som dækker service, afdrag, forsikring og vejhjælp.

For under 100 kr. mere i måneden kan du tilkøbe Collection udstyrspakken, som du kan læse mere om i nedenstående.

-----

*Udbetaling 34.999,- variabel rente 1,15% ÅOP u/forsikring 3,67% samlet kredit omk. 21.035,- samlet beløb inkl. udbetaling 191.033,-. Finansiering betinget på kreditgodkendelse. Løbetid 96 mdr. 15.000 km/år. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Kontantpris: 169.999,-. Forsikringstager skal være fyldt 24 år.

KIA Rio kampagnemodeller

ny kampagnemodel - KIA Rio collection - udstyrspakke til værdi af 45.000,-

Når du bestiller en KIA Rio Vision har du for kun 10.000 kr. mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr til en værdi af hele 45.000!

KIA Rio Vision kommer bl.a. med følgende udstyr:

Aircondition
Tonede ruder
Fartpilot med hastighedsbegrænser
Højdejusterbart førersæde
Tågelygter foran
USB/AUX & iPod indgang
ISG start/stop funktion
Projektionsforlygter
Statisk kurvelys

KIA Rio Vision fås fra kun 169.999,-

Ekstraudstyr til en værdi af 45.000,- du betaler kun 9.999,-

Når du køber en KIA Rio Vision, så kan du tilkøbe Collection pakke 1 + 2 som indeholder udstyr til en værdi af 45.000 kr. Du sparer altså 35.000 kr. på lækkert ekstraudstyr til din KIA Rio Vision.

Udstyret i Collectionpakke 1 indeholder:

Konsollampe foran
Læderrat & lædergearknob
Oplyste makeup spejle
Sædevarme i forsæder (3 trin)
Varme i rattet

Udstyret i Collectionpakke 2 indeholder:

Privacy Glass
Armlæn mellem forsæder
Bakkamera med dynamisk guide
Klimaanlæg med anti-dug
Parkeringssensor bagved
Satin krom dørhåndtag indvendigt
7" Audio Display
Apple CarPlay med stemmestyring
Bluetooth
Diskanthøjtalere
Forberedt til Android Auto
USB lader bagved

Du behøver ikke vælge imellem de to Collection udstyrspakker - de følger nemlig begge med til den lille merpris på kun 9.999,- når du køber en KIA Rio Vision.

KIA Rio Vision med Collection udstyrspakke og Komplet

Fra kun 2.599,- i mdr. kan du få KIA Rio Vision med den store Collection udstyrspakke. I vores Komplet løsning er der inkluderet: Afdrag, service, forsikring, vejhjælp, bilvask, skift & opbevaring af hjul, reparation af stenslag og lånebil.

Er du imellem 18-23 har vi DANMARKS BEDSTE TILBUD på en Komplet aftale. Prisen er her kun 2.839,- pr. måned.

KIA Rio Gt-Line

Er du vild med lækkert GT-line udstyr, så kig endelig nærmere på KIA Rio GT-Line.

Læs mere om KIA Rio GT-Line

var det noget med en prøvekørsel af kia rio?

Kunne du tænke dig at prøvekøre den nye KIA Rio, så er du velkommen til at komme forbi os eller kontakte en af vores sælgere på tlf.: 7475 2121. Vi tager selvfølgelig gerne en uforpligtende snak omkring dine behov og alle bilens funktioner, så du kan blive godt kørende.

Ekstraudstyr til KIA Rio 2019

Mangler den KIA Rio modelvariant du har udset dig alligevel lidt ekstra udstyr? Så kan vi mod en merpris tilbyde bl.a. følgende ekstraudstyr:

7” Navigation med DAB+, bakkamera, parkeringssensor bagved & Apple CarPlay m. Stemmestyring, automatisk nedblændeligt bakspejl, elruder bagved, High Glossy sorte detaljer ved navigation 12.999,-
Multifunktionel smartkey (GT-Line) 4.999,-
Stænklapper foran og bagved 1.999,-

Der tages forbehold for ændringer af modelprogram, ekstraudstyr samt priser.

Sikkerhed i KIA Rio 2019

Den nyeste KIA Rio har alt hvad man kan ønske sig i sikkerhed, alle de vigtige sikkerhedssystemer er med som standard uanset hvilken modelvariant du vælger.

Du får f.eks.:

ABS med bremsekraftfordeling betyder at hvis du bremser, så fordeles kraften automatisk på bilens bremsere. Systemet indretter sig efter hvordan vejer er, hvor hurtig du kører, hvor meget belastning der er i bilen osv.

LDWS Vejbaneassisten kan slås til så du bliver advaret hvis du er på vej over i en anden vejbane, det kræver dog at striberne er synlige på vejen. Du bliver kun advaret hvis du ikke har blinket i det du svinger over i en anden vejbane.

AEB Automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse

Det betyder at KIA Rio også har scoret 5 stjerner i Euro NCAP-testen pga. et endnu stærkere karosseri og sikkerhedsudstyr som ikke er set tidligere, så ender den med at blive den mest sikre i sin klasse. Det er yderst betryggende at vide at den bil man kører i er sikker hvis uheldet er ude og har de mest optimale forhold til at afværge eller delvist afværge uheld, den giver i hvert fald de bedste forudsætninger, som man kan få i en bil.

7 års garanti på KIA Rio 2019

Du får selvfølgelig også KIA’s sublime 7 års garanti med en helt ny KIA Rio og ønsker du efter nogle år at bilen skal have ny ejer, så følger den resterende garanti med, hvilket øger gensalgsværdien.

I forhold til forgængeren byder 4. Generation af KIA Rio på en større kabine og så er Rio også bil i klassen der har største bagagerum med sine 325 L. Det betyder også at der er mere benplads, så man uden problemer kan fylde bagsædet op. Tanken rummer hele 45 liter, så der er rig mulighed for at komme omkring før der skal tankes igen.

KIA Rio 2018 eller KIA Rio 2019?

Er du på jagt efter en fabriksny KIA Rio eller en brugt? Så kontakt os, vi har altid nye biler på lager men også brugte.

Er du mere til en KIA Rio GT-line, der byder på lækkert GT-line udstyr som vi kender fra mange af de andre modeller, så kan du læse mere her:

 

KIA Rio GT-line

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21