Ny Rio

Ny KIA Rio 2017

Den ny KIA Rio 2017 er landet. Den ny KIA Rio er 4. generation af KIA Rio, og det er i en helt ny udgave både ind- og udvendigt. Med det blotte øje kan man ane, at den ny KIA Rio 2017 har rødder fra tidligere KIA Rio modeller, men bilen har fået en kraftig opdatering, så den nu ligner resten af KIA's store modelprogram. Udvendigt er den ny KIA Rio udstyret med det seneste design, af den populære signatur tiger-nose-kølergrill, som man kender fra de nyeste KIA Rio modeller. Den ny KIA Rio er højdemæssigt blevet justeret, så den er lavere i højden, men til gengæld bredere henover fronten - ialt 5mm (øget til 1.725mm). De integrerede projektionsforlyter er kortere, og mere skulpturelle end den forgangne model. Den ny KIA Rio har også fået ny U-formet LED-lyssignatur. Fornemmelsen af, at bredden på fronten er øget, rent visuelt, bliver understreget af tågeforlygternes position, da disse giver mulighed for bevægelse udover den forreste kofanger - dette giver bilen et mere robust look. Brændstoføkonomien i den ny KIA Rio er betydeligt forbedret. Eksempelvis, så kører den ny KIA Rio 1,4 CRDI op til 3,1 km/l længere i forhold til den nuværende KIA Rio 1,4 CRDI. Den ny KIA Rio fås i fire helt nye flotte farver, som Silky Silver, Urban Green, Smoke Blue og Deep Sienna Brown.

360 komplet

Ønsker du styr på dine udgifter ved bilkøb og sikkerhed i budgettet? Så kan du købe din nye KIA Rio med vores 360 Komplet koncept. Den ny KIA Rio koster fra 1.949,- pr. måned. Vores 360 Komplet koncept er en aftale du kan tegne, hvor alle udgifterne til din bil er samlet på én regning. 360 Komplet regningen er den eneste regning du skal betale, ud over brændstof. Regningen indeholder et lille beløb, som dækker service, afdrag, forsikring og vejhjælp.

KIA RIO - spar 15.000! - kampagnemodeller

Kunne du tænke dig ekstraudstyr for 15.000,- til din nye KIA Rio - helt kvit og frit? Så er det nu du skal slå til. Vi kan i begrænset antal tilbyde to vildt lækker kampagnemodel: KIA Rio Comfort og  KIA Rio Vision hvor du altså får ekstraudstyr for hele 15.000,-!! Du får simpelthen et eftermonteret navigationsanlæg med DAB+ fra Pioneer med i prisen. Anlægget har alle de moderne funktioner og kan bruges med din smartphone og så er det selvfølgelig inkl. 3 års "map-update". Derudover får du også valgfri metallak med i prisen.

Der er to forskellige udstyrsmodeller at vælge imellem.

KIA Rio 1.0 T-GDI Vision

El justerbare sidespejle med varme
Projektionsforlygter
Tonede ruder
Aircondition
Tågeforlygter
LED kørelys
Eftermonteret navigationsanlæg med DAB+
Valgfri metallak

Alt dette får du for 149.997,-, du sparer altså 15.000,- med KIA Rio Vision - kampagnemodellen.

KIA Rio 1.0 T-GDI Comfort

KIA Rio 1.0 Comfort kampagnemodellen indeholder udover det samme udstyr som vision følgende:

Læderrat og lædergearknob
Oplyste makeup spejle
Varme i forsæder 3 trin
Varme i rattet
Bluetooth

Du får selvfølgelig også valgfri metallak og eftermonteret navigationsanlæg med DAB+ med i prisen, så du sparer 15.000,-. Prisen for KIA Rio 1.0 Comfort som kampagnemodel er kun 159.997,-.

 

Du kan se alt udstyret på begge kampagnemodeller på prislisten nederst på siden.

Tilbuddene på kampagnemodellerne er gældende så længe lager haves.

 

KIA Rio udstyrsmodeller

KIA Rio 1,2 Base har 84HK, og indeholder lækkert udstyr. Noget af udstyret er listet nedenfor. Denne model koster 129.999,-.

Radio m. RDS
4 højtalere
Ratbetjent radio
SuperVision Cluster Mono
Auto light control
Indfarvede dørhåndtag
Fartpilot
Speedlimiter
Fjernbetjent centrallås m. foldenøgle
Højdejusterbart førersæde

Billigt og sikkert kørende

KIA Rio 1,2 Base Plus har 84HK, og en masse lækkert udstyr. Modellen indeholder, udover listen nedenfor, også udstyret i Base versionen. KIA Rio Base Plus koster 149.999,-.

Aircondition
El-ruder foran
Varme i forsæderne (3 niveauer)
Varme i rattet
Læderrat & lædergearknop
Tonede ruder
Indfarvede sidespejle
El-justerbare sidespejle m. varme

KIA Rio Vision

KIA Rio Vision fås med 2 motorstørrelser, vi kan derfor præsentere en 1,0 T-GDI og en 1,4 CRDI model. Vision udgaven indeholder både nyt sikkerheds- og ekstraudstyr. Denne model fås fra 149.999,-.

Aircondition
Autolight control
Fjernbetjent centrallås
Komfortblink
Ratbetjent audioanlæg
El-justerbare sidespejle m. varme
Tonede ruder
Fartpilot m. speedlimiter
Lane departure warning system
Automatisk nødopbremsning m. fodgængerregistrering

KIA Rio Comfort

KIA Rio Comfort fås i en 1,0 T-GDI og en 1,4 CRDI udgave. KIA Rio 1,0 T-GDI fås med 100HK og 1,4 CRDI fås med 77HK. KIA Rio Comfort fås fra 159.999,-. Begge udgaver indeholder samme udstyr.

Varme i rattet
Varme i forsæderne (3 niveauer)
Bluetooth
Læderrat & lædergearknop
Konsollampe foran
Oplyste make-up spejle
6 airbags
Autolight control
LED kørelys
Fartpilot m. speedlimiter

KIA Rio Advance 

KIA Rio Advance fås som 1,0 T-GDI og 1,4 CRDI udgaver. Begge modeller har samme udstyr. Ønskes en KIA Rio 1,0 T-GDI Advance fås den til 169.999,-. KIA Rio 1,4 CRDI fås til 179.999,-. Modellerne er ligger i top udstyrsmæssigt.

7" navigation m. touch skærm
Bakkamera m. dynamisk linjeføring
DAB radio
Diskanthøjtalere
Bluetooth m. stemmestyring
TomTom Live Services
Apple CarPlay
Bakalarm
El-ruder bagi
Automatisk nedblændeligt bakspejl

var det noget med en prøvekørsel?

Kunne du tænke dig at prøvekøre den nye KIA Rio, så er du velkommen til at komme forbi os eller kontakte en af vores sælgere på tlf.: 7475 2121. Vi tager selvfølgelig gerne en uforpligtende snak omkring dine behov og alle bilens funktioner, så du kan blive godt kørende.

KIA Rio med udstyr

Der er en KIA Rio for alle, så er du til det sporty look kan vi naturligvis også tilbyde det. Du kan selv vælge hvilken en model du ønsker dette fede ekstra udstyr til.

Ønsker du den fede nye KIA Rio med en fed udstyrpakke med i prisen kan dette erhverves for 26.265,- eller kun 229,- ekstra i måneden med 360 Komplet. Få f.eks. KIA Rio Comfort inkl. udstyrpakken, til den samlede pris af 2.469,- i måneden inkl. forsikring, afdrag, service og vejhjælp.

udstyrspakken indeholder:

Spejl kapper
Side skørter
Bagklaps pynteliste
17" alufælge
Mørktonede ruder i bag
Sænkningssæt
Emblem

Vil du vide mere om udstyrspakken, så kontakt os endelig på tlf.: 7475 2121.

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21