Ny KIA Rio 2019

KIA Rio er 4. generation af denne model, og det er i en helt ny udgave både ind- og udvendigt. Med det blotte øje kan man ane, at den ny KIA Rio 2017 har rødder fra tidligere KIA Rio modeller, men bilen har fået en kraftig opdatering, så den nu ligner resten af KIA's store modelprogram. Udvendigt er den ny KIA Rio udstyret med det seneste design, af den populære signatur tiger-nose-kølergrill, som man kender fra de nyeste KIA Rio modeller. Den ny KIA Rio er højdemæssigt blevet justeret, så den er lavere i højden, men til gengæld bredere henover fronten - i alt 5mm (øget til 1.725mm). De integrerede projektionsforlyter er kortere, og mere skulpturelle end den forgangne model. Den ny KIA Rio har også fået ny U-formet LED-lyssignatur. Fornemmelsen af, at bredden på fronten er øget, rent visuelt, bliver understreget af tågeforlygternes position, da disse giver mulighed for bevægelse udover den forreste kofanger - dette giver bilen et mere robust look. Brændstoføkonomien i den ny KIA Rio er betydeligt forbedret. Den ny KIA Rio fås i fire helt nye flotte farver, som Silky Silver, Urban Green, Smoke Blue og Deep Sienna Brown.

360 komplet

Ønsker du styr på dine udgifter ved bilkøb og sikkerhed i budgettet? Så kan du købe din nye KIA Rio med vores 360 Komplet koncept. Den ny KIA Rio koster fra 2.659,- pr. måned. Vores Komplet koncept er en aftale du kan tegne, hvor alle udgifterne til din bil er samlet på én regning. 360 Komplet regningen er den eneste regning du skal betale, ud over brændstof. Regningen indeholder et lille beløb, som dækker service, afdrag, forsikring og vejhjælp.

KIA Rio kampagnemodeller

ny kampagnemodel - KIA Rio Attraction - spar over 30.000,-

Vi kan nu tilbyde en ekstra attraktiv kampagnebil i form af KIA Rio Attraction, til en kniv skarp pris. Med den nye kampagnemodel får du udstyr for hele 30.495,- uden beregning og vi kan godt love at der er rigtig meget bil for pengene med den her nye kampagnemodel.

KIA Rio Attraction er en KIA Rio Comfort 1.0 T-GDI med følgende ekstraudstyr:

Klimaanlæg
Regnsensor
Privacy Glass
Armlæn med USB lader
Satin krom dørhåndtag indvendigt
7" Audio Display
Apple Carplay
Bakalarm
Bakkamera

Du får alt dette inkl. det udstyr der normalt følger med en KIA Comfort (hele udstyrslisten kan ses i prislisten nederst på siden) for kun 174.999,- hvilket giver en besparelse på hele 30.495,-.

KIA Rio Attraction Plus - kampagnemodel med ekstra meget udstyr

Hvis du er faldet for den veludstyrede KIA Rio Advance, så vil du elske den nye kampagnemodel KIA Rio Attraction Plus. Du får alt det lækre udstyr fra Advance modellen, men også:

17" originale alufælge
Privacy glass
Armlæn med USB lader
Klimaanlæg med aut. anti-dug
Regnsensor
Satin krom dørhåndtag indvendigt

Du sparer i alt 25.495,- når du køber en KIA Rio Attraction Plus, som fås fra kun 189.999,-.

KIA Rio Comfort

KIA Rio Comfort fås fra 174.999,- og indeholder bl.a. følgende:

Varme i rattet
Varme i forsæderne (3 niveauer)
Bluetooth
Læderrat & lædergearknop
Konsollampe foran
Oplyste make-up spejle
6 airbags
Autolight control
LED kørelys
Fartpilot m. speedlimiter

KIA Rio Advance 

KIA Rio Advance fås fra 184.999,-. Udstyrs mæssigt får du bl.a.:

7" navigation m. touch skærm
Bakkamera m. dynamisk linjeføring
DAB radio
Diskanthøjtalere
Bluetooth m. stemmestyring
TomTom Live Services
Apple CarPlay
Bakalarm
El-ruder bagi
Automatisk nedblændeligt bakspejl

var det noget med en prøvekørsel af kia rio?

Kunne du tænke dig at prøvekøre den nye KIA Rio, så er du velkommen til at komme forbi os eller kontakte en af vores sælgere på tlf.: 7475 2121. Vi tager selvfølgelig gerne en uforpligtende snak omkring dine behov og alle bilens funktioner, så du kan blive godt kørende.

 

Ekstraudstyr til KIA Rio 2018

Mangler den KIA Rio modelvariant du har udset dig alligevel lidt ekstra udstyr? Så kan vi mod en merpris tilbyde bl.a. følgende ekstraudstyr:

7” Navigation med DAB+, bakkamera, parkeringssensor bagved & Apple CarPlay m. Stemmestyring (Comfort) 12.999,-
Soltag (Premium & GT-Line) 8.999,-
LED Baglygter + el-indklappelige sidespejle (Attraction) 2.999,-
Sidespejle el indklappelige med LED blinklys (Advance & Attraction) 2.999,-
Multifunktionel Smart Key (Premium & GT-Line) 4.999,-
Interiør pakke i stof Grey Cloth (Comfort, Advance & Attraction)) 999,-
Interiør pakke i kunstlæder, Gray eller Special Black Package (Premium) 999,-
Stænklapper foran & bagved 799,-

 

Sikkerhed i KIA Rio 2018

Den nyeste KIA Rio har alt hvad man kan ønske sig i sikkerhed, alle de vigtige sikkerhedssystemer er med som standard uanset hvilen modelvariant du vælger.

Du får f.eks.:

ABS med bremsekraftfordeling betyder at hvis du bremser, så fordeles kraften automatisk på bilens bremsere. Systemet indretter sig efter hvordan vejer er, hvor hurtig du kører, hvor meget belastning der er i bilen osv.

LDWS Vejbaneassisten kan slås til så du bliver advaret hvis du er på vej over i en anden vejbane, det kræver dog at striberne er synlige på vejen. Du bliver kun advaret hvis du ikke har blinket i det du svinger over i en anden vejbane.

AEB Automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse

 

Det betyder at KIA Rio også har scoret 5 stjerner i Euro NCAP-testen pga. et endnu stærkere karosseri og sikkerhedsudstyr som ikke er set tidligere, så ender den med at blive den mest sikre i sin klasse. Det er yderst betryggende at vide at den bil man kører i er sikker hvis uheldet er ude og har de mest optimale forhold til at afværge eller delvist afværge uheld, den giver i hvert fald de bedste forudsætninger, som man kan få i en bil.

 

7 års garanti på KIA Rio 2018

Du får selvfølgelig også KIA’s sublime 7 års garanti med en helt ny KIA Rio og ønsker du efter nogle år at bilen skal have ny ejer, så følger den resterende garanti med, hvilket øger gensalgsværdien.

I forhold til forgængeren byder 4. Generation af KIA Rio på en større kabine og så er Rio også bil i klassen der har største bagagerum med sine 325 L. Det betyder også at der er mere benplads, så man uden problemer kan fylde bagsædet op. Tanken rummer hele 45 liter, så der er rig mulighed for at komme omkring før der skal tankes igen.

KIA Rio 2018 eller KIA Rio 2019?

Er du på jagt efter en fabriksny KIA Rio eller en brugt? Så kontakt os, vi har altid nye biler på lager men også brugte.

Er du mere til en KIA Rio GT-line, der byder på lækkert GT-line udstyr som vi kender fra mange af de andre modeller, så kan du læse mere her:

 

KIA Rio GT-line

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21