KIA SORENTO

KIA Sorento kører op til 17,5 km/l ifølge EU norm, hvilket gør det til en ganske økonomisk bil i klassen. KIA Sorento fås i stilfulde farver som Aurora Black, Snow White Pearl eller Sunset Red, og kan blive din til en pris fra 449.999,-.

kia sorento med 360 KOMPLET

Vi har i vores unikke 360 Komplet koncept samlet udgifterne til service, afdrag, forsikring og vejhjælp på én månedlig regning. Når du tegner en 360 Komplet aftale har du mulighed for at besøge andre værksteder rundt i Danmark, som også yder en del af de services vi gør, men hos os får du dog den bedste service, og vejhjælp. Ønsker du at købe en KIA Sorento med 360 Komplet, kan du kontakte vores sælgere for at få din nøjagtige månedlige pris. Er du på udkig efter en anden model? Så kan du læse meget mere om 360 Komplet nedenfor.
Hos os får du altid mindst 15.000,- for din gamle bil, uanset stand. De 15.000,- kan du bruge som en del af udbetalingen, og dermed trække dem fra kontantprisen på den bil du drømmer om.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

De mange smarte ord har en betydning

Around View Monitoren i KIA Sorento er et stykke teknik med 4 indbyggede kameraer, der giver føreren mulighed for at have øjne overalt. Det aktive sikkerhedssystem er en vognbane assistent, som gør føreren opmærksom på at der bliver skiftet vognbane uden blink - på den måde er man sikker på ingen ulykker kan ske ved uopmærksomhed i trafikken. I den forbindelse skal Smart Cruise Control nævnes - det er et stykke værktøj der fungerer som fartpilot, men er man for tæt på forankørende, bremser den automatisk ned til en fart der er acceptabel. Panoramasoltaget gør det muligt at invitere naturen indenfor - om man sidder på forsædet eller bagesædet er ligegyldigt, da panoramasoltaget strækker sig gennem det meste af bilen.

Bilen byder blandt andet på:
8 nye farver
Panorama soltag
LED-baglygter
Around View Monitor
Aktivt sikkerhedssystem
Smart Parking Assist
Smart Power Tailgate
Regnsensor
Smart Cruise Control
Audio- og video navigation

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21