KIA SORENTO

KIA Sorento kører op til 16,9 km/l ifølge EU norm, hvilket gør det til en ganske økonomisk bil i klassen. Du har plads til hele familien eftersom at KIA Sorento er en 7-personers bil. KIA Sorento tilbydes i 8 flotte farver, du kan vælge imellem: Rich Espresso, Metal Stream, Gravity Blue, Silky Silver, Platinum Graphite, Aurora Black Pearl, Clear White og Snow White Pearl, og kan blive din til en pris fra 449.999,-.

kia sorento med 360 KOMPLET

Vi har i vores unikke 360 Komplet koncept samlet udgifterne til service, afdrag, forsikring og vejhjælp på én månedlig regning. Når du tegner en 360 Komplet aftale har du mulighed for at besøge andre værksteder rundt i Danmark, som også yder en del af de services vi gør, men hos os får du dog den bedste service, og vejhjælp. Ønsker du at købe en KIA Sorento med 360 Komplet, kan du kontakte vores sælgere for at få din nøjagtige månedlige pris. Er du på udkig efter en anden model? Så kan du læse meget mere om 360 Komplet nedenfor.
Hos os får du altid mindst 15.000,- for din gamle bil, uanset stand. De 15.000,- kan du bruge som en del af udbetalingen, og dermed trække dem fra kontantprisen på den bil du drømmer om.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

De mange smarte ord har en betydning

Around View Monitoren i KIA Sorento er et stykke teknik med 4 indbyggede kameraer, der giver føreren mulighed for at have øjne overalt. Det aktive sikkerhedssystem er en vognbane assistent, som gør føreren opmærksom på at der bliver skiftet vognbane uden blink - på den måde er man sikker på ingen ulykker kan ske ved uopmærksomhed i trafikken. I den forbindelse skal Smart Cruise Control nævnes - det er et stykke værktøj der fungerer som fartpilot, men er man for tæt på forankørende, bremser den automatisk ned til en fart der er acceptabel. Panoramasoltaget gør det muligt at invitere naturen indenfor - om man sidder på forsædet eller bagesædet er ligegyldigt, da panoramasoltaget strækker sig gennem det meste af bilen.

Bilen byder blandt andet på:
8 nye farver
Panorama soltag
LED-baglygter
Around View Monitor
Aktivt sikkerhedssystem
Smart Parking Assist
Smart Power Tailgate
Regnsensor
Smart Cruise Control
Audio- og video navigation

 

KIA Sorento som er KIA’s flagskibs SUV med op til 7 personer, byder nu på en helt nyt opdateret version hvor både design og teknologi har fået en overhaling. Helt nye sikkerheds og opkoblingsteknologier samt en 8-trins automatisk gearkasse som fås i kombination med en 2,2 liters dieselmotor, som dog også fås med en 6-trins manuel gearkasse. Den nye gearkasse har fire forskellige køreprogrammer. Du kan vælge imellem Eco, Comfort, Sport og Smart. Hvert program kan kan skræddersyes til motorens respons på det input du giver den så brændstofs økonomien kan blive optimeret mest muligt. Smart programmet er lavet til at kunne forstå og forudse førerens præference, dvs. At det tilpasser sig så der automatisk bliver skiftet mellem de 3 andre programmer. Det kan dermed tage forbehold for vejrsituationen, hastigheder og kørselsforhold.

Den nye KIA Sorento har fået nye kofangere for og bag, nye for- og baglygter med LED og en mørk metallak finish på den populære tigernose kølerhjelm. Samlet set giver det bilen et mere sofistikeret look.  

Ekstra udstyr i kia sorento

Som standard kommer KIA Sorento med en masse lækkert udstyr bl.a. byder Vision modellen på aircondition, 7”touch skærm, fartpilot, bakkamera, varme i rat og sæder og meget mere. Du kan dog stadig tilkøbe ekstraudstyr hvis du ønsker at din KIA Sorento skal have det ”ekstra”:

 

360 graders kameraassistent (Advance & GT-Line) (kun automatgear) 14.999,-
SCC Adaptiv fartpilot (Advance & GT-Line) (kun automatgear) 14.999,-
AEB Aut. Nødbremse & SCC Adaptiv fartpilot (avance & GT-Line) (kun automatgear) 19.999,-
SPAS Smart parkeringsassistent (Advance & GT-Line) (kun automatgear) 9.999,-
Panorama el-glassoltag + LED belysning i kabine (Advance & GT-Line) 19.999,-
Læderkabine (Advance) 19.999,-
Harman Kardon Premium Sound System (Advance & GT-Line)  

 

Sikkerhed i KIA Sorento

Det er ikke uden grund at KIA Sorento har fået hele 5 stjerner, som er det maksimale i Euro NCAPs sikkerhedstest (Advance udgaven, sikkerhedsudstyret afhænger af hvilken en modeludgave du vælger) du får f.eks.:

Træthedsregistrering (DAA) systemet holder styr på din kørsel og når den registrerer ændringer i kørestilen, hvis det sker gør den dig opmærksom på at det er på tide at holde ind til siden og tage en pause.

Speed Limit Information Function (SLIF) viser hastighedsgrænsen i instrumentbrættet på KIA Sorento. Teknologien gør dette muligt ved hjælp af et kamera der kan aflæse vejskiltene.

Lane Keep Assist System (LKAS) sørger for at KIA Sorento er placeret optimalt i forhold til vognbanelinjerne og retter automatisk bilen op hvis bilen er på vej over i en anden vognbane uden at føreren blinker.

Fodgængerbeskyttelse i kølerhjelmen i tilfælde af kollision.

KIA Sorento – fås også som GT-Line

Er du til lækkert GT-Line udstyr, så anbefaler vi at du tager et kig på KIA Sorento GT-Line, den har lige det ekstra finish med læderkabine, ventilation i forsæderne, el-sæde osv.

 

KIA Sorento 2018 eller KIA Sorento 2019?

Leder du efter en fabriksny KIA Sorento eller en brugt? Så kontakt os, vi har altid KIA Sorento på lager så du kan komme ud og prøvekøre den.

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21