KIA Soul EV

KIA Soul EV kommer nu i en helt ny version og den nye model kan med sin komplette elektriske drivlinje love, at du som ejer af en KIA Soul aldrig mere skal besøge en tankstation.

I forhold til forgængeren er bilen optimeret med en ny vandkølet litium-ion-polymer 64 kWh batteripakke, dette betyder samtidig at rækkevidden er forbedret betydeligt i forhold til den forrige model. Derudover vil du nu kunne spare en del tid på at oplade bilen. Det kombinerede opladningssystem (CCS) med lynopladning med jævnstrøm vil få den betydning, at der skal holdes kortere stop og at batteriet hurtigt bliver ladt op igen.

Rækkevidden for batteriet er endnu ikke offentliggjort, da dette stadig er ved at blive testet. Det forventes at der kommer en udmelding om dette i starten af 2019.

KIA Soul EV - kraftigere og sjovere end nogensinde

Komforten og køreglæden har bestemt ikke ændret sig for den nye KIA Soul EV. Accelerationerne er nu mere kraftfulde end tidligere med 204 hk og 395 Nm. Derudover har du som fører selv styring over at tilpasse strømforbrug og køreindstillingerne til:

  • Eco
  • Comfort
  • Sport
  • Eco+

Køreindstillingerne tilpasser herefter selv opbremsningerne, aircondition og varmeindstillingerne.

KIA Soul EV kommer med intelligent regenerende opbremsning, som styres ved hjælp af kontakterne bag på rattet. På den måde er der mulighed for at genindvinde mere kinetisk energi og få en højere rækkevidde. Desuden kan bremsekraften tilpasses i forhold til forankørende biler. Det giver en mere behagelig og afslappet opbremsning i sær på nedkørsler.

Det udvendige design

Designmæssigt er den nye KIA Soul EV helt tro mod det oprindelige design, som den tidligere model kom med. Der er blevet tilført ny styling som giver bilen sin helt egen karakter.

 

KIA Soul EV forventes at komme til salg i den første halvdel af 2019. Du kan følge med her på siden for mere information og priser omkring den nye model fra KIA.

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21