KIA e-Soul

KIA Soul EV eller KIA e-Soul som den også kaldes kommer nu i en helt ny version og den nye model kan med sin komplette elektriske drivlinje love, at du som ejer af en KIA e-Soul aldrig mere skal besøge en tankstation. Med en ny batteripakke er den nye generation endnu mere attraktiv, med en elmotor som er mere kraftfuld og effektiv end tidligere.

Det er desuden værd at bemærke at KIA e-Soul selvfølgelig har KIA's unikke garanti som også omfatter bilens elmotor og batteripakke.

I forhold til forgængeren fås bilen optimeret med en ny vandkølet litium-ion-polymer 64 kWh batteripakke, dette betyder samtidig at rækkevidden er forbedret betydeligt i forhold til den forrige model. Derudover vil du nu kunne spare en del tid på at oplade bilen. Det kombinerede opladningssystem (CCS) med lynopladning med jævnstrøm vil få den betydning, at der skal holdes kortere stop og at batteriet hurtigt bliver ladt op igen.

Rækkevidden for batteriet (64kWh) er op til 452 km ved blandet kørsel og en 80% opladning kan lade sig gøre på kun 57 minutter (alt efter hvilken en ladestander der anvendes).

Der kan vælges imellem to forskellige elektriske drivlinjer, alt efter behov og budget, læs mere ved at klikke på ikonet "Specifikationer" nederst på siden.

KIA e-Soul - kraftigere og sjovere end nogensinde

Komforten og køreglæden har bestemt ikke ændret sig for den nye KIA Soul EV. Accelerationerne er nu mere kraftfulde end tidligere med 204 hk og 395 Nm. Derudover har du som fører selv styring over at tilpasse strømforbrug og køreindstillingerne til:

  • Eco
  • Comfort
  • Sport
  • Eco+

Køreindstillingerne tilpasser herefter selv opbremsningerne, aircondition og varmeindstillingerne.

KIA Soul EV kommer med intelligent regenerende opbremsning, som styres ved hjælp af kontakterne bag på rattet. På den måde er der mulighed for at genindvinde mere kinetisk energi og få en højere rækkevidde. Desuden kan bremsekraften tilpasses i forhold til forankørende biler. Det giver en mere behagelig og afslappet opbremsning i sær på nedkørsler.

Det udvendige design

Udenpå er KIA e-Soul opdateret, men er på trods af det genkendelig, da forgænger modellens design er at ane. Crossover designet er blevet opgraderet med flotte full-LED forlygter. Både den bagerste og forreste kofanger er udformet, så bilen har et aerodynamisk udtryk. Forrest på bilen er ladetilslutningen placeret.

Med enkelte tilpasninger er det lykkedes at gøre KIA e-Soul større med hele 55 mm i længden end den forrige model.

Farverne til KIA e-Soul

KIA e-Soul fås i 14 farver/kombinationer, så mon ikke der er en af dem der falder i din smag. 7 af farverne er two tone, hvilket vil sige at det er to farver som er kombineret, de lyse farver er på karosseriet og metallak nuancerne er at finde på tag og sidespejls kapperne.

Enkelt farve lakeringer:

Snow White Pearl
Sparkling Silver
Cherry Black
Inferno Red
Neptune Blue
Gravity Grey
Mars Orange (kommer uden beregning)

To-farve kombinationer:

Inferno Red/Clear White
Inferno Red/Cherry Black
Cherry Black/Inferno Red
Cherry Black/Neptune Blue
Platinium Gold/Gravity Grey
Cherry Black/Mars Orange
Clear White/Platinum Gold

 

Ekstraudstyr til KIA e-Soul

Der er rig mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr til din KIA e-Soul, så du kan få din bil nøjagtig som du ønsker den. Du kan tilkøbe følgende udstyr:

Udstyr Pris
10,25" touch skærm m. navigation & premium lydanlæg fra Harman Kardon (Comfort) 11.999,-
Ambient Light (Advance) 2.999,-
Læderkabine (Advance) 14.999,-
Læderkabine m. ventilation i forsæder, el-førersæde & varme i bagsæder (Advance) 24.999,-
Læderkabine m. ventilation i forsæder, el-førersæde & passagersæde & varme i bagsæder (Advance) 29.999,-
BCA Blindvinkelsassistent inkl. BCA-R & RCCA (Advance) 9.999,-
SUV Pack (Advance) 9.999,-
Head-up Display (Advance) 4.999,-
Tagræling 2.999,-
Vision pakke - Privacy Glass & Parkeringssensor bagved 6.999,-
Comfort pakke - Læderrat, varme i rattet & sædevarme foran 9.999,-

 

Ønsker du at prøvekøre KIA e-Soul er du velkommen til at kontakte os.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21