KIA SPORTAGE 2018

Ny KIA Sportage

Vi kan nu tilbyde den nye KIA Sportage. Den populære SUV kommer med lidt ændringer på det udvendige design, det ses på kofangeren foran og bagpå og samtidig har for- og baglygter fået nyt design. Sportagen kommer nu også med nydesignede 16", 17" og 19" alufælge. 

KIA Sportage kan nu også tilbydes i 5 nye farver, så dvs. du kan i alt vælge imellem 10 forskellige flotte farver til din Sportage: Sparkling Silver, Cassa White, Infra Red, Deluxe White, Black Pearl, Cosmo Blue, Blue Frame, Penta Metal, Lunar Silver og Copper Stone.

Der er som noget nyt også mulighed for Adaptiv fartpilot med kø assistent (fås med DCT og automatgear) og en Around View Monitor som gør parkeringen til en leg. Der kan også tilvælges en elektronisk P-bremse til bilerne med manuelt gear samt et helt nyt rammeløst 8" infotainmentsystem. Derudover vil alle bilerne komme med automatisk træthedsregistrering. Priserne på den nye KIA Sportage starter ved 301.599,-

KIA Sportage - nu med mild hybrid

Som noget helt nyt kommer den faceliftede KIA Sportage med en 2.0 mild hybrid diesel motor. Hybridteknologien skal supplere motoren når den accelererer og noget af belastningen bliver taget af. Ikke nok med at bilen er mere miljøvenlig fordi emissionerne begrænses, det giver også en bedre køreoplevelse og acceleration. Batteriet oplades ved deceleration, altså f.eks. ved kørsel ned af bakke eller kørsel frem imod lyskryds. Batteriydelsen kan også anvendes til en ny start-stop funktion når bilen er i bevægelse, dvs. at hvis batteriet er tilstrækkeligt opladt standses forbrændingsmotoren automatisk ved deceleration i gear og ved opbremsning. Motoren kan derefter startes diskret så snart der trædes på speederen.

Hvorfor er en mild hybrid en fordel?

Der er flere fordele i at vælge en Sportage MHEV (mild hybrid) bl.a. er bilens CO2 udslip mindre til en lav pris og samtidig er der en bedre brændstofs økonomi.

KIA Sportage 2.0 MHEV Intro edition fås fra kun 393.590,-

Nytårskur med KIA Sportage

Til nytårskur den 5.-6. januar og 12.-13. januar fra kl. 11-16 kan du erhverve dig en helt ny KIA Sportage til en rigtig spændende pris. KIA Sportage 1,6 Advance CRDI inkl. automatgear for kun 313.799,-. Du sparer i alt 20.000,- på dette tilbud.

KIA Sportage Advance er fyldt med en masse udstyr bl.a. navigation, touch skærm, bakkamera og fartpilot.

kampagne model KIA Sportage Intro edition - spar 50.000,-!

Kunne du tænke dig at spare nogle penge på en masse lækkert udstyr, så er det nu du skal slå til! Vi kan tilbyde en KIA Sportage Intro Edition, med ekstraudstyr uden beregning, på nogle af modelvarianterne sparer du rent faktisk op til i alt 50.000,-! Det er da noget man kan forstå.

Udstyrslisten omfatter bl.a. udover alt det udstyr du finder i KIA Sportage Advance:

19" Alufælge
Deluxe indstigningslister
High Glossy sort frontgrill
Dellædersæder
Varme i rattet
Forrude med opvarmning af vinduesviskere
Parkeringssensor bagved
Elektrisk P-bremse
Forrude m. opvarmning af vinduesviskere
Tågelygter foran

Denne utrolig veludstyrede KIA Sportage Intro Edition fås fra KUN 311.592,- (med ekstraudstyr for 39.000,-)

 

Modelvariant Pris

Sportage 1,6 Benzin 132 HK Intro Edition

311.592,-

Sportage 1.6 Benzin 177HK Intro Edition

349.190,-

Sportage 1.6 Diesel 115HK Intro Edition

313.790,-
Sportage 1.6 Diesel 136HK Intro Edition 323.790,-
Sportage 1.6 Diesel 136HK Intro Edition DCT 339.190,-
Sportage 2.0 CRDI MHEV 185HK Intro Edition 393.590,-
Sportage 2.0 CRDI MHEV 185HK Aut. Intro Edition 424.790,-

 

Læs mere om kampagnemodellen her:

KIA Sportage Intro Edition

KIA Sportage med komplet

KIA Sportage kommer også med vores populære Komplet løsning som indeholder:

Afdrag
Service
Forsikring
Vejhjælp
Bilvask
Skift & opbevaring af hjul
Reparation af stenslag
Lånebil

Med Komplet får du sikkerhed i budgettet, uden at du skal bekymre dig om uforudsete udgifter. KIA Sportage fås fra kun 3.909,- pr. måned.

Sikkerhed i KIA Sportage 2018

Når man skal have en bil er sikkerheden helt essentiel for de fleste. KIA Sportage har opnået 5 stjerner, som er det højeste en bil kan få i Euro NCAP’s sikkerhedstest, det betyder at i tilfælde af kollision, så finder du ikke en bil der er mere sikker. Noget af sikkerhedsudstyret omfatter bl.a.:

ABS med EBD er et system der giver dig mulighed for at kunne anvende bremserne maksimalt samtidig med at du har kontrol over bilen. Bremsekraften bliver fordelt jævnt ud over alle bilens bremsere, så opbremsningen bliver mere behageligt.

LKAS Vejbaneassistent advarer dig hvis du overskider vejbanen uden at bruge blinklyset, på den måde undgår du farlige situationer som ellers kunne ende i uheld.

SLIF Speed Limit Information Function sørger for at du hele tiden har styr på fartgrænsen der hvor du kører. Et kamera aflæser alle vejskilte du passerer og du kan derfor se i bilens display hvor meget du har kørt, så er du aldrig i tvivl om hvor meget du på kører på de forskellige strækninger.

VMS Vehicle Stability Management søger for at du har kontrol over i bilen ved opbremsninger og i sving hvis der bliver registreret at vejgrebet mistes.

TSA (Trailer Stability Assist) sikre dig højst mulige sikkerhed når du har en anhænger med. Ved hjælp af sensorer kan systemet aktivere bremserne korrekt, så både bil og trailer er stabil hele vejen.

 

KIA Sportage 2018 eller KIA Sportage 2019?

Uanset om du er på udkig efter en fabriksny KIA Sportage eller en der har haft en tidligere ejer, så har vi altid et stort udvalg på lager af nye og brugte. Kontakt os hvis vi skal finde det helt rigtige match til dig.

 

Ekstra udstyr der fås til KIA Sportage

Selvom KIA Sportage som standard kommer meget veludstyret, så kan du tilkøbe en masse lækkert ekstraudstyr, så din nye SUV kan blive helt som du ønsker det.

Udstyr KIA Sportage Advance - Pris
19" Alufælge (kun med Premiumkabinepakke) 15.999,-
Premiumkabinepakke: Dellædersæder, lændestøtte elektronisk på førersæde, højdejusterbart passagersæde, varme i rat, USB lader bagved, Deluxe indstigningslister, satin krom dørhåndtag indvendigt) 19.999,-
Stylingpakke: Kromindlæg i dørhåndtag udvendigt, Highgloss sort kølergrill, forrude m. opvarmning af vinduesviskere - kun med Premiumkabinepakke 2.999,-
DK pakke: Stængklapper foran & bagved, nødhjul 4.999,-
Privacy Glass 2.999,-
Tågelygter foran (ikke Ice-Cube design) 4.999,-
Parkeringssensor bagved 3.999,-
DAB+ radio 1.999,-
AEB aut. nødbremse 14.999,-
Elektrisk P-bremse 4.999,-

KIA Sportage GT-Line

Går du og drømmer om en KIA Sportage GT-Line, så lover vi at du ikke bliver skuffet. En KIA Sportage GT-Line har lige det ekstra touch der imponerer de fleste. Du kan læse mere her:

KIA Sportage GT-Line

 

Kia Sportage på gule plader

Er du på udkig efter en ny firmabil, så er KIA Sportage et rigtig godt bud. Du kan læse mere her:

KIA Sportage van

Testkørsel af Kia Sportage

Lever KIA Sportage op til forventningerne? Læs vores testkørers mening om dette spørgsmål.

Test af KIA Sportage

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21