KIA SPORTAGE

Skarpe linjer og lækkert dynamisk design er det man først lægger mærke til, ved KIA Sportage. KIA Sportage er den fjerde udgave i Sportage familien, og bilen tilhører stadig mellemklasse SUV segmentet - hvilket ikke har gjort succes stimen og populariteten på disse biler, mindre.
Vi kan blandt andet fremhæve KIA Sportage 1.7 Advance 7DCT, som har fået et kraftigt løft. Modellen må nu trække op til 1600kg på krogen, hvor selv samme model før kun måtte trække 1400kg. Det er en helt unik mulighed for, at få en sammentømret solid diesel bil der både kan bruges privat, til hobbybrug og som firmabil. Bilens design er udviklet med store kontraster. Det mest nævneværdige er forskellen mellem de bløde og de skarpe former. KIA's design-team med hovedkontor i Frankfurt har lagt meget stor vægt på, at bilen skulle udstråle et bud på et stykke seriøst europæisk design. KIA sportage fås fra kun 274.999,-.

NY kampagne model - spar 50.000,-!

Kunne du tænke dig at spare nogle penge på en masse lækkert udstyr, så er det nu du skal slå til! Vi kan tilbyde en KIA Sportage Advance Edition, med ekstraudstyr uden beregning for i alt 50.000,-!!! Det er da noget man kan forstå! Af udstyr der kommer med denne fede kampagne model, kan bl.a. nævnes:

7" navigation med touch skærm
Bakkamera
19" alufælge
Fartpilot med speedlimiter
Bluetooth og Apple Carplay
Klimaanlæg med 2 zoner
Regnsensor
Varme i rattet
Varme i for og bagsæder
Bakspejl med automatisk nedblænding

Du kan se alt udstyret til KIA Sportage Advance Edition - kampagnemodel på prislisten nederst på siden.

Denne utrolig veludstyrede KIA Sportage Advance Edition fås fra KUN 306.810,- der er dog et begrænset antal biler så tilbuddet er gældende så længe lager haves. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på tlf.: 7475 2121.

Model og teknik hos Kia Sportage

Den nyeste udgave indeholder en hel del lækre forbedringer, i forhold til den tidligere KIA Sportage. Det være sig for eksempel nyt design både ind- og udvendigt, højere kvalitet og mere plads, forbedret køredynamik, et højere udstyrsniveau, forhøjet sikkerhed, nyt GT-Line image og en ny motor i nogle modeller. Den største overraskelse må for nogen være den forhøjede trækkraft der er nu går fra 1400-2200 kilo.
Der er plads til hele familien, samtidig med at KIA Sportage har en brændstoføkonomi på op til 22,7 km/l. De nye farver tæller blandt andet Sparkling Silver, Canyon Silver, Bronze Metal, Alchemy Green og Infra Red. Disse farver sætter streg under det dynamiske design den nye model udstråler. I øvrigt scorer bilen også 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstesten. KIA Sportage Vision kan blive din til en pris fra 274.999,-.

 

KIA Sportage GT-Line

Går du og drømmer om en KIA Sportage GT-Line, så lover vi at du ikke bliver skuffet. En KIA Sportage GT-Line har lige det ekstra touch der imponerer de fleste. Du kan læse mere her:

KIA Sportage GT-Line

360 KOMPLET med Kia Sportage

Skal bilen købes på afbetaling over et X antal måneder, så kan vi også klare det. Vi har nemlig udviklet et koncept til netop den slags. 360 Komplet hedder det, og det gør det så meget nemmere at være bilejer. Med en lav månedlig pris fra 3.339,- pr. måned, hvor service, afdrag, forsikring og vejhjælp er inkluderet - bliver det ikke nemmere.
Hos os får du altid mindst 15.000,- for din gamle bil, uanset stand. De 15.000,- kan du bruge som en del af udbetalingen, og dermed trække dem fra kontantprisen på den bil du drømmer om.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

Kia Sportage på gule plader

Er du på udkig efter en ny firmabil, så er KIA Sportage et rigtig godt bud. Du kan læse mere her:

KIA Sportage van

Testkørsel af Kia Sportage

Lever KIA Sportage op til forventningerne? Læs vores testkørers mening om dette spørgsmål.

Test af KIA Sportage

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21