KIA SPORTAGE 2018

Skarpe linjer og lækkert dynamisk design er det man først lægger mærke til, ved KIA Sportage. KIA Sportage er den fjerde udgave i Sportage familien, og bilen tilhører stadig mellemklasse SUV segmentet - hvilket ikke har gjort succes stimen og populariteten på disse biler, mindre.
Vi kan blandt andet fremhæve KIA Sportage 1.7 Advance 7DCT, som har fået et kraftigt løft. Modellen må nu trække op til 1600kg på krogen, hvor selv samme model før kun måtte trække 1400kg. Det er en helt unik mulighed for, at få en sammentømret solid diesel bil der både kan bruges privat, til hobbybrug og som firmabil. Bilens design er udviklet med store kontraster. Det mest nævneværdige er forskellen mellem de bløde og de skarpe former. KIA's design-team med hovedkontor i Frankfurt har lagt meget stor vægt på, at bilen skulle udstråle et bud på et stykke seriøst europæisk design. KIA sportage fås fra kun 274.999,-.

KIA Sportage er en iøjnefaldende SUV der har et markant maskulint look og en dristig forende og bagende. KIA’s genkendelig tigernose giver Sportagen en sporty profil der også understreges i interiøret og med den komfortable kabine der er omgivet af førsteklasses materialer. I helhed er KIA Sportage skabt ved en kombination af innovation, komfort og design. Med en KIA Sportage skal du bare læne dig tilbage og nyde køreturen, resten er der taget højde for, da bilen er spækket med teknologi og innovation der gør det nemt for dig bl.a. at overholde hastigheder og giver dig et bedre udsyn når bilen skal parkeres.

Facelift til KIA Sportage

Fra August måned kan vi tilbyde den faceliftede Sportage, den populære SUV kommer med lidt ændringer på det udvendige design på kofangere foran og bagpå og samtidig har for- og baglygter fået nyt design. Sportagen kommer nu også med nydesignede 16", 17" og 19" alufælge. 

KIA Sportage kan nu også tilbydes i 5 nye farver, så dvs. du kan i alt vælge imellem 10 forskellige flotte farver til din Sportage: Sparkling Silver, Cassa White, Infra Red, Deluxe White, Black Pearl, Cosmo Blue, Blue Flame, Dark Penta Metal, Lunar Silver og Copper Stone.

Interiøret er også ændret en smule, der er bl.a. et nyt rat og et nyt tofarvet indtræk.

Der er som noget nyt også mulighed for Adaptiv fartpilot med kø assistent (fås med DCT og automatgear) og en Around View Monitor som gør parkeringen til en leg. Der kan også tilvælges en elektronisk P-bremse til bilerne med manuelt gear samt et helt nyt rammeløst 8" infotainmentsystem. Derudover vil alle bilerne komme med automatisk træthedsregistrering.

KIA Sportage - nu med mild hybrid

Som noget helt nyt kommer den faceliftede KIA Sportage med en 2.0 mild hybrid diesel motor. Hybridteknologien skal supplere motoren når den accelererer og noget af belastningen bliver taget af. Ikke nok med at bilen er mere miljøvenlig fordi emissionerne begrænses, det giver også en bedre køreoplevelse og acceleration. Batteriet oplades ved deceleration, altså f.eks. ved kørsel ned af bakke eller kørsel frem imod lyskryds. Batteriydelsen kan også anvendes til en ny start-stop funktion når bilen er i bevægelse, dvs. at hvis batteriet er tilstrækkeligt opladt standses forbrændingsmotoren automatisk ved deceleration i gear og ved opbremsning. Motoren kan derefter startes diskret så snart der trædes på speederen.

Hvorfor er en mild hybrid en fordel?

Der er flere fordele i at vælge en Sportage MEV (mild hybrid) bl.a. er bilens CO2 udslip mindre til en lav pris og samtidig er der en bedre brændstofs økonomi.

Vi forventer at have den faceliftede KIA Sportage på vej i starten af august og der er introduktion i weekenden den 1. og 2. september 2018. Priserne kender vi endnu ikke til, men så snart der flere detaljer kan du holde dig opdateret her på siden.

kampagne model KIA Advance edition - spar 50.000,-!

Kunne du tænke dig at spare nogle penge på en masse lækkert udstyr, så er det nu du skal slå til! Vi kan tilbyde en KIA Sportage Advance Edition, med ekstraudstyr uden beregning for i alt 50.000,-!!! Det er da noget man kan forstå! Af udstyr der kommer med denne fede kampagne model, kan bl.a. nævnes:

7" navigation med touch skærm
Bakkamera
19" alufælge
Fartpilot med speedlimiter
Bluetooth og Apple Carplay
Klimaanlæg med 2 zoner
Regnsensor
Varme i rattet
Varme i for og bagsæder
Bakspejl med automatisk nedblænding

Du kan se alt udstyret til KIA Sportage Advance Edition - kampagnemodel på prislisten nederst på siden.

Denne utrolig veludstyrede KIA Sportage Advance Edition fås fra KUN 310.790,- der er dog et begrænset antal biler så tilbuddet er gældende så længe lager haves. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på tlf.: 7475 2121.

Model og teknik hos Kia Sportage

Den nyeste udgave indeholder en hel del lækre forbedringer, i forhold til den tidligere KIA Sportage. Det være sig for eksempel nyt design både ind- og udvendigt, højere kvalitet og mere plads, forbedret køredynamik, et højere udstyrsniveau, forhøjet sikkerhed, nyt GT-Line image og en ny motor i nogle modeller. Den største overraskelse må for nogen være den forhøjede trækkraft der er nu går fra 1400-2200 kilo.
Der er plads til hele familien, samtidig med at KIA Sportage har en brændstoføkonomi på op til 22,7 km/l. 

 KIA Sportage fås i 12 flotte farver: Casa White, Deluxe White, Sparkling Silver, Sirius Silver, Canyon Silver, Planet Blue, Bronze Metal, Alchemy Green, Infra Red, Sand Track, Gark Gun Metal og Black Pearl.

Disse farver sætter streg under det dynamiske design den nye model udstråler. I øvrigt scorer bilen også 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstesten. KIA Sportage Vision kan blive din til en pris fra 278.979,-.

Ekstraudstyr til KIA Sportage 2018

Selvom KIA Sportage som standard er fyldt med udstyr kan du stadig have nogle specielle ønsker til din Sportage, så den bliver lige som du ønsker. Du kan bl.a. få:

17” Alufælge (Vision) 9.999,-
19” Alufælge (Advance – i forbindelse med Premium kabine) 15.999,-
Klimaanlæg, Regn sensor, aut. Nedblændeligt bakspejl (Vision) 14.999,-
Premium kabinepakke: Dellædersæder, lændestøtte elektronisk på førersæde, højdejusterbart passagersæde, varme i rat, USB lader bagved, Deluxe indstigningslister, satin krom dørhåndtag indvendigt (Advance)

 

19.999,-

Styling pakke: Kromindlæg i dørhåndtag udvendigt, highgloss sort kølergrill, forrude med opvarmning af vinduesviskere – kun i sammenhæng med Premium kabine i Advance modellen.

 

2.999,-

DK pakke: Stængklapper foran & bagved, nødhjul 4.999,-
Varme i forsæder og bagsæder (Vision) 5.999,-
Tagrælling (Vision) 2.999,-
Privacy Glass (Vision, Advance) 2.999,-
Tågelygter foran (Vision & Advance) ikke icecube design 4.999,-
Parkeringssensor bagved (Vision & Advance) 3.999,-

 

Sikkerhed i KIA Sportage 2018

Når man skal have en bil er sikkerheden helt essentiel for de fleste. KIA Sportage har opnået 5 stjerner, som er det højeste en bil kan få i Euro NCAP’s sikkerhedstest, det betyder at i tilfælde af kollision, så finder du ikke en bil der er mere sikker. Noget af sikkerhedsudstyret omfatter bl.a.:

ABS med EBD er et system der giver dig mulighed for at kunne anvende bremserne maksimalt samtidig med at du har kontrol over bilen. Bremsekraften bliver fordelt jævnt ud over alle bilens bremsere, så opbremsningen bliver mere behageligt.

LKAS Vejbaneassistent advarer dig hvis du overskider vejbanen uden at bruge blinklyset, på den måde undgår du farlige situationer som ellers kunne ende i uheld.

SLIF Speed Limit Information Function sørger for at du hele tiden har styr på fartgrænsen der hvor du kører. Et kamera aflæser alle vejskilte du passerer og du kan derfor se i bilens display hvor meget du har kørt, så er du aldrig i tvivl om hvor meget du på kører på de forskellige strækninger.

VMS Vehicle Stability Management søger for at du har kontrol over i bilen ved opbremsninger og i sving hvis der bliver registreret at vejgrebet mistes.

TSA (Trailer Stability Assist) sikre dig højst mulige sikkerhed når du har en anhænger med. Ved hjælp af sensorer kan systemet aktivere bremserne korrekt, så både bil og trailer er stabil hele vejen.

 

KIA Sportage 2017 eller KIA Sportage 2018?

Uanset om du er på udkig efter en fabriksny KIA Sportage eller en der har haft en tidligere ejer, så har vi altid et stort udvalg på lager af nye og brugte. Kontakt os hvis vi skal finde det helt rigtige match til dig.

 

KIA Sportage GT-Line

Går du og drømmer om en KIA Sportage GT-Line, så lover vi at du ikke bliver skuffet. En KIA Sportage GT-Line har lige det ekstra touch der imponerer de fleste. Du kan læse mere her:

KIA Sportage GT-Line

360 KOMPLET med Kia Sportage

Skal bilen købes på afbetaling over et X antal måneder, så kan vi også klare det. Vi har nemlig udviklet et koncept til netop den slags. 360 Komplet hedder det, og det gør det så meget nemmere at være bilejer. Med en lav månedlig pris fra 3.379,- pr. måned, hvor service, afdrag, forsikring og vejhjælp er inkluderet - bliver det ikke nemmere.
Hos os får du altid mindst 15.000,- for din gamle bil, uanset stand. De 15.000,- kan du bruge som en del af udbetalingen, og dermed trække dem fra kontantprisen på den bil du drømmer om.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

Kia Sportage på gule plader

Er du på udkig efter en ny firmabil, så er KIA Sportage et rigtig godt bud. Du kan læse mere her:

KIA Sportage van

Testkørsel af Kia Sportage

Lever KIA Sportage op til forventningerne? Læs vores testkørers mening om dette spørgsmål.

Test af KIA Sportage

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21