KIA Stonic

Den nye KIA Stonic 2017

Inspireret af de større KIA SUV'ers form og funktion kan vi nu præsentere KIA Stonic! Inspireret af de meget større KIA Sportage og KIA Sorento får vi nu en helt ny cross over i B-segmentet, som kommer som et frisk pust til modelprogrammet. Bilen har et sporty look med en svungen taglinjen og de special designede tagrælinger. Baglygterne giver KIA Stonic et ungdommeligt og futuristisk look.

Inde i kabinen går de skarpe horisontale linjer fra det ydre igen. Elegance og geometriske former er også ord der beskriver kabinen. Teknologi og ergonomien er også helt i top i den nye KIA Stonic. Kabinen i KIA Stonic er indrettet så der er maksimal plads til alle i personer i bilen samt baggage, KIA Stonic byder på klassens bedste skulderplads, god benplads og lofts højde og bagagerummet med en kapicitet på 352 liter kan udvides ved hjælp af en dobbelt bund. HMI (Human - Machine - Interface) kan på en elegant måde kombineres med en smartphone men alle bilens funktioner, Apple CarPlay™ og Android Auto™ medfølger som standard udstyr. KIA Stonic vil åbne op for muligheden for at individualisere og personliggøre bilen mere end nogen anden KIA model tidligere både indvendig og udvendig. Bilen vil bl.a. kunne fås med op til 20 forskellige kombinationer med to farver, hvor der kan vælges imellem 5 markante farver til taget. I kabinen bliver der også mulighed for at vælge imellem en masse sprælske farver.

Sikkerheden er i hovedsædet i en KIA Stonic, faktisk har KIA Stonic med sit avancerede førerassistent system opnået en 5-stjernet rating i Euro NCAPs sikkerhedstest. KIA Stonic fik specielt ros for den beskyttelse der er for alle passagerer, uanset personernes størrelse og hvor de sidder i bilen, i tilfælde af kollision. Det skal desuden også tilføjes at KIA Stonic har 6 airbags.

Motorerne der vil kunne tibydes byder bl.a. på en række downsizede turboladede benzin- og dieselmotorer, det kombineret med en manuel gearkasse giver motoren et ordentlig spark. Der vil være mulighed for at vælge imellem en 1,0-liters T-GDI-letvægtsmotor (benzinmotor med turbo og direkte indsprøjtning), som yder 120 HK, en 1,25 liters eller  1,4 MPI-motor uden turbo. Til slut vil der også være mulighed for en effektiv 1,6-liters diesel motor.

Prisen for kia stonic

KIA Stonic kommer i mange forskellige udstyrsvarianter, så der er noget for enhver smag og pengepung. Priserne ligger fra kun 174.999,-.

Kampagnemodel

Lige nu har vi dog et rigtigt godt tilbud på KIA Stonic - Advance Intro Edition. hvor du får ekstraudstyr for 13.300,- med i prisen! Og der er altså rigtig meget lækkert udstyr med i den her pris bl.a.:

Aircondition
7" Navigation med touch skærm
Bakkamera med dynamisk linjeføring
Læderrat og lædergearknop
Varme i forsæder (3 trin) og i rattet
Bakalarm
Fartpilot
Klimaanlæg med auto defog
Regnsensor
Privacy Glass

alt dette... og meget mere! Fås fra 194.998,-

Udstyr

Der er 4 forskellige udstyrsvarianter og vælger imellem.

Vision

Indeholder bl.a.:

7" audio display
Ratbetjent radio
Apple Carplay
Bluetooth med stemmestyring
Fartpilot med speedlimiter
15" alufælge
Radio med RDS + 4 højtalere
Tonede ruder
Aircondition
El-justerbare sidespejle med varme

KIA Stonic Vision fås fra kun 174.999,-

Comfort

udover Vision indeholder den:

Varme i rattet
Varme i forsæder, 3 trin
Oplyste makeupspejle
Læderrat
Lædergearknop
Konsollampe foran

 KIA Stonic Comfort fås fra kun 184.999,-

Advance

udover Comfort indeholder den bl.a.:

Navigation
Bakkamera med dynamisk linjeføring
DAB radio
Bakalarm
Elruder bag
Diskanthøjtalere
Automatisk nedblændeligt bakspejl
Highglossy detaljer omkring navigation
High glossy sort kølergrill med satin krom detaljer

 KIA Stonic Advance fås fra kun 194.999,-

Premium

Indeholder udover Advance bla.:

17" alufælge (gælder dog ikke 1.2 motor)
Kromliste langs vindue
El-indklappelige sidespejle
LED blinklys i sidespejle
Privacy glass
Regnsensor
Klimaanlæg med auto defog
Kunstlæderkabine sort (farvepakke sort)
Skydbart armlæn mellem forsæderne
Alupedaler

 KIA Stonic Premium fås fra kun 209.999,- 

 

Hvad må KIA Stonic trække?

På KIA Stonic kan der monteres afhængertræk, så du kan kører med trailer og lignende. Her kan du se hvad hver enkelt model må trække alt efter motorvarianten:

1.0 (120 HK) 1.2 (84 HK) 1.4 (100HK) 1.6 (110 HK)
1110 kg 910 kg 1000 kg 1110 kg

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21