KIA Stonic Attraction med Komplet

Den nye KIA Stonic 2019

Lad os præsentere KIA Stonic! Inspireret af de meget større KIA Sportage og KIA Sorento får vi nu en helt ny cross over i B-segmentet, som kommer som et frisk pust til modelprogrammet. Bilen har et sporty look med en svungen taglinjen og de specialdesignede tagrælinger. Baglygterne giver KIA Stonic et ungdommeligt og futuristisk look.

Inde i kabinen går de skarpe horisontale linjer fra det ydre igen. Elegance og geometriske former er også ord, der beskriver kabinen. Teknologien og ergonomien er også helt i top i den nye KIA Stonic. Kabinen i KIA Stonic er indrettet, så der er maksimal plads til alle personer i bilen samt baggage. KIA Stonic byder på klassens bedste skulderplads, god benplads og loftshøjde, og bagagerummet med en kapicitet på 352 liter kan udvides ved hjælp af en dobbelt bund. HMI (Human - Machine - Interface) kan på en elegant måde kombineres med en smartphone og alle bilens funktioner. Apple CarPlay™ og Android Auto™ medfølger som standardudstyr. KIA Stonic vil åbne for muligheden for at individualisere og personliggøre bilen mere end nogen anden KIA-model tidligere har gjort, både indvendigt og udvendigt. Bilen vil bl.a. kunne fås med op til 20 forskellige kombinationer med to farver, hvor der kan vælges imellem 5 markante farver til taget. I kabinen bliver der også mulighed for at vælge mellem en masse skønne farver.

Sikkerheden er i hovedsædet i en KIA Stonic, faktisk har KIA Stonic med sit avancerede førerassistentsystem opnået en 5-stjernet rating i Euro NCAPs sikkerhedstest. KIA Stonic fik specielt ros for den beskyttelse, der er for alle passagerer, uanset personernes størrelse og hvor de sidder i bilen, i tilfælde af kollision. Det skal desuden også tilføjes, at KIA Stonic har 6 airbags.

udstyr til en værdi à 65.477,- 
- du betaler kun 19.999,-!

På KIA Stonic Vision kan du lige nu få masser af udstyr til en lille merpris. Den kvikke Stonic har generelt et højt udstyrsniveau, men udstyr som varme i rattet og 7" touchskærm med navigation giver et markant løft i kørekomforten og giver endnu mere køreglæde. 

Med i udstyrspakken er bl.a.: 
17" alufælge
Klimaanlæg
Mørktonede ruder
Automatisk nedblændeligt bakspejl
Skydbart armlæn mellem forsæder
USB-lader ved bagsæder
Sædevarme foran
Varme i rattet
7" touchskærm med navigation
Bakkamera
Parkeringssensor 

Og meget mere! 

Den samlede pris for udstyrspakken er 65.477,-
men du betaler kun 19.999,- og sparer derved hele 45.478,-

KIA Stonic med automatgear

Vi har haft rigtig mange efterspørgsler på KIA Stonic med automatgear og kan nu endelig tilbyde en KIA Stonic 1,0 Benzin med DCT. Du kan se den fulde udstyrsliste og motorvarianter nederst på siden.

Udstyr

Der er 4 forskellige udstyrsvarianter at vælge mellem.

KIA Stonic Vision

Indeholder bl.a.:

7" audio display
Ratbetjent radio
Apple Carplay
Bluetooth med stemmestyring
Fartpilot med speedlimiter
15" alufælge
Radio med RDS + 4 højtalere
Tonede ruder
Aircondition
El-justerbare sidespejle med varme

KIA Stonic Vision fås fra kun 194.999,-

 

kia stonic Premium

Indeholder udover Advance bla.:

17" alufælge (gælder dog ikke 1.2 motor)
Kromliste langs vindue
El-indklappelige sidespejle
LED blinklys i sidespejle
Privacy glass
Regnsensor
Klimaanlæg med auto defog
Kunstlæderkabine sort (farvepakke sort)
Skydbart armlæn mellem forsæderne
Alupedaler

 KIA Stonic Premium fås fra kun 229.999,- 

 

KIA Stonic med Komplet

Som ved alle vores andre modeller tilbyder vi også her Komplet. Du får afdrag, service, forsikring, vejhjælp og bilvask for en samlet månedlig ydelse. KIA Stonic med Komplet fås fra kun 2.829,-.

Hvad må KIA Stonic trække?

På KIA Stonic kan der monteres afhængertræk, så du kan køre med trailer og lignende. Her kan du se, hvad hver enkelt model må trække alt efter motorvarianten:

1.0 (120 HK) 1.2 (84 HK) 1.4 (100HK) 1.6 (110 HK)
1110 kg 910 kg 1000 kg 1110 kg

 

Ekstraudstyr til KIA Stonic

Der er et stort udvalg af ekstraudstyr som kan tilkøbes til KIA Stonic:

 

Multifunktionel Smart Key (Premium) 5.999,-
Kunstlæderkabine Bronze og Grey two-tone (Premium) 999,-
Stof og kunstlæderkabine Orange, Green og Grey (Premium) 999,-
BSD Blindvinkelassistent & RCTA Advarsel ved krydsende trafik bagved (Premium) 4.999,-

Der tages forbehold for ændring af priser på udvalg af modeller og ekstraudstyr. Se listen af ekstraudstyr som tilbydes med KIA Stonic under prislisten som du finder længere nede på siden.

Sikkerhed i KIA Stonic 2019

Det er ikke uden grund at KIA Stonic har fået 5 stjerner i Euro NCAP’s sikkerhedstest, KIA Stonic’s sikkerhedsudstyr omfatter bl.a.:

 

ABS med elektronisk bremsekraftsfordeling gør, at bilen bremser mere jævnt, så kraften fordeles på alle bilens bremsere.

AEB automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse bremser bilen, hvis du ikke gør det. På den måde forhindrer systemet dig i at påkøre forankørende men også fodgængere.

LDWS Vejbaneassistent advarer dig, hvis bilen kommer ud over vejens optegnede linjer. På den måde forhindres farlige situationer, så du hurtig kan rettet bilen op og vende tilbage til vognbanen.

Derudover er der naturligvis også 6 airbags, som sørger for din og passagerenes sikkerhed, hvis uheldet er ude. Til dem, som har brug for autostole, er der også IsoFix i KIA Stonic.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21