KIA VENGA

KIA Venga er en ægte MPV, hvor der både kan være plads til den lille familie, eller et ekstra stort bagagerum, da bagsæderne kan lægges ned. Samtidig kører den op til 15,4 km/l, ifølge EU normen. Med en lav pris i MPV klassen, skiller KIA Venga sig også ud på design og interiør.

Er du til en rummelig bil, med stort udsyn og en høj indstigning, så bør du nok kigge nærmere på KIA Venga. Rigtig mange efterspørger en bil man kan sætte sig ind i og ikke sætte sig ned i, dette har den populære KIA Venga, så du får komfort hele vejen når du er på farten.

KIA Venga er en bil der primært henvender sig til personer, som ønsker lidt ekstra plads i bilen. Den gode plads i bagagerummet af bilen kan suppleres med ekstra plads, ved blot ved at lægge bagsæderne ned. Al den plads bilen rummer er et kæmpe plus, og der kan på mange måder trylles mere plads frem. Praktisk talt, kan den rumme en transportkasse, en barnevogn og bagage på samme tid, og der er stadig plads til en familie på 5. Opbevaringsmæssigt ligger KIA Venga i top med sine opbevaringslommer på forsæderne, så eventuelt legetøj, Ipad og andet nemt kan gemmes væk. KIA Venga skiller sig ud på den dobbelte bagagerumsbund, som kan opbevare dæk og andet udstyr. Den rummelige bil har højt til loftet, og et højdejusterbart førersæde, så selv den høje person kan nyde køreturen uden at sidde ubekvemt. KIA Venga er for eksempel en af de få modeller man træder ind i, og sidder højt på hele turen. Udvendigt byder bilen på indfarvede sidespejle med blink, komfortblink og indfarvede kofangere.

KIA Venga fås i alt i 7 flotte farver. Du kan vælge imellem Sparkling Silver, Dark Gun Metal, Infra Red, Sand Track, Planet Blue, Black Pearl og Cassa White. KIA Venga fås i modellerne; Style, Style Plus og Premium. Den er desuden også ganske sikker at køre i, med sine 5 flotte stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest. Denne model kan blive din til en pris fra 199.999,-. Modellen fås både i en benzin og diesel udgave. Der er mulighed for at tilkøbe lækkert udstyr, som gør din KIA Venga til et lækkert stykke transportmiddel, kun tilpasset din smag.

LIDT Mere Kia Venga?

Lige nu kan vi tilbyde en KIA Venga 1,6 Attraction, den fås fra 214.995,-. Modellen byder på en masse lækkert udstyr, bl.a.:

Klimaanlæg
Fartpilot med hastighedsbegrænser
Privacy Glass
Armlæn på førersæde og bagsæde
Sædevarme i forsæder
6 Airbags
15" Alufælge

360 komplet med Kia venga

Vil du hellere benytte dig af vores 360 Komplet aftale til din KIA Venga, hvor du hver måned betaler én regning for både service, afdrag, forsikring og vejhjælp? Så koster Kia Venga dig fra 2.919,- pr. måned. 

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

 

KIA Venga 2018 eller KIA Venga 2019?

Uanset om du kigger efter en brugt eller en fabriksny KIA Venga, så har vi altid noget forskelligt på lager. Kontakt os eller kig ind forbi vores butik, så finder vi helt sikkert også en KIA Venga til dig.

 

Sikkerhed i KIA Venga

Med en KIA Venga kan du uden bekymringer tage familien med på tur. Ved Euro NCAP’s sikkerhedstest har den nemlig opnået den højeste karakter som er fem stjerner. Det sikkerhedsudstyr som bilen kommer med er bl.a.:

ABS med elektronisk bremsekræftsfordeling
BAS – Brake Assist System – systemet hjælper dig med at får bremseren helt i bund i tilfælde af uheld, så dvs. at du får hjælp til katastrofeopbremsningen.
HAC – Hill Assist Control hjælper dig med at holde din KIA Venga i gang på skråninger, så du ikke skal frygte at bilen triller tilbage.
IsoFix sikre børn i bilen, så kan du uden problemer og sikkert montere en autostol og få børnene med på tur.

VSM – Vehicle Stability Management systemet hjælper dig når vejrforholdende ikke er optimale og du evt. laver hurtige opbremsninger, drejer i et skarpt sving eller hvis vejen er våd.

 

Ekstraudstyr til din KIA Venga

Man skal aldrig gå ned på udstyr, så derfor kan du også vælge imellem en masse udstyr så din KIA Venga bliver helt som du ønsker den. Du kan bl.a. vælge imellem:

Panorama el-glassoltag  9.999,-
Aircondition (Style)  8.999,-
Fuldautomatisk klimaanlæg (Style Plus) 6.999,-
Bluetooth med udvalgte telefoner (Style Plus & Attraction) 2.999,-
Fartpilot med hastighedsbegrænser (Style Plus)  4.999,-
Parkeringssensor bag (Style Plus, Premium & Attraction)  3.999,-
7” navigationsanlæg inkl. bakkamera, 6 højtalere, bluetooth (uden cd afspiller) (Premium & Attraction)  11.999,-

Hele listen med ekstraudstyr til KIA Venga kan ses på side 3 i prislisten.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21