KIA VENGA

KIA Venga er en ægte MPV, hvor der både kan være plads til den lille familie, eller et ekstra stort bagagerum, da bagsæderne kan lægges ned. Samtidig kører den op til 23,3 km/l, ifølge EU normen. Med en lav pris i MPV klassen, skiller KIA Venga sig også ud på design og interiør.
KIA Venga er en bil der primært henvender sig til personer, som ønsker lidt ekstra plads i bilen. Den gode plads i bagagerummet af bilen kan suppleres med ekstra plads, ved blot ved at lægge bagsæderne ned. Al den plads bilen rummer er et kæmpe plus, og der kan på mange måder trylles mere plads frem. Praktisk talt, kan den rumme en transportkasse, en barnevogn og bagage på samme tid, og der er stadig plads til en familie på 5. Opbevaringsmæssigt ligger KIA Venga i top med sine opbevaringslommer på forsæderne, så eventuelt legetøj, Ipad og andet nemt kan gemmes væk. KIA Venga skiller sig ud på den dobbelte bagagerumsbund, som kan opbevare dæk og andet udstyr. Den rummelige bil har højt til loftet, og et højdejusterbart førersæde, så selv den høje person kan nyde køreturen uden at sidde ubekvemt. KIA Venga er for eksempel en af de få modeller man træder ind i, og sidder højt på hele turen. Udvendigt byder bilen på indfarvede sidespejle med blink, komfortblink og indfarvede kofangere.

Med farverne Cassa White, Infra Red og Black Pearl, ser den også godt ud, med sit stiliske kendetegnende design, og flotte farver. KIA Venga fås i modellerne; Style, Style Plus og Premium. Den er desuden også ganske sikker at køre i, med sine 5 flotte stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest. Denne model kan blive din til en pris fra 169.999,-. Modellen fås både i en benzin og diesel udgave. Der er mulighed for at tilkøbe lækkert udstyr, som gør din KIA Venga til et lækkert stykke transportmiddel, kun tilpasset din smag.

LIDT Mere Kia Venga?

Lige nu kan vi tilbyde en KIA Venga 1,4 Attraction, den fås fra 184.999,-. Modellen byder på en masse lækkert udstyr, b.a.:

Aircondition
Sædevarme på forsæderne
Armlæn på førersæde og passagersæde
Fartpilot m. speedlimiter
Klimaanlæg fuldautomatisk
Privacy glass
Tågelygter foran

360 komplet med Kia venga

Vil du hellere benytte dig af vores 360 Komplet aftale til din KIA Venga, hvor du hver måned betaler én regning for både service, afdrag, forsikring og vejhjælp? Så koster Kia Venga dig fra 2.329,- pr. måned. 

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21