KIA Niro privatleasing

Lige pt. kan vi desværre ikke tilbyde KIA Niro i forbindelse med privatleasing. Men du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker et godt tilbud på finansiering af KIA Niro Hybrid. Læs mere her om KIA Niro her:

KIA Niro HEV

KIA Niro er kendt for sin lange rækkevidde på 26,3 km/liter. Hybridsystemet skifter mellem brug af drift på benzin og strøm, eller en kombination af brug af begge dele. Batteriet skal ikke oplades, da elmotoren selv lader batteriet under kørslen.

Du skal ikke selv aktiv gøre noget for at skifte mellem brugen af strøm og benzin, det klarer den selv automatisk. Samtidig er bilen nærmest lydløs, der er ingen larm når du kører og du bemærker heller ikke om det er strøm eller benzin den kører på. I instrumentbrættet kan du dog med fordel følge med i kørslen.

KIA Niro Hybrid er en crossover med en høj indstigning og med en masse plads. Bagagerummet har en kapacitet på 427 liter, men har du på et tidspunkt brug for ekstra plads kan du med fordel klappe bagsæderyglænene ned, så de ligger helt fladt ned, så har du lige pludselig en bagagerumskapacitet på 1.425 liter. Men det er ikke kun bagagerummet der rummer masser af plads, på både for og bagsæder finder du komfort, benplads og alle i familien kommer nemt ind og ud af KIA Niro.

Du kan få KIA Niro HEV i et væld af flotte farver, vælg imellem: Deep Cerulean Blue, Rich Espresso, Metal Stream, Gravity Blue, Silky Silver, Temptation Red, Aurora Black Pearl, Platinum Graphite, Clear White eller Snow White Pearl.

Sikkerhed ved leasing af KIA Niro

Der er ikke sparet på sikkerhedsudstyret i den populære KIA Niro HEV. Det bliver nemt at holde afstand til den forankørende bil, hvilket specielt er rart ved motorvejskørsel med den Intelligente fartpilot (SCC). Det automatiske nødbremsesystem (AEB) hjælper dig til at undgå kollisioner, så du kan tage det helt rolig og føle dig tryg på vejene. Blind Spot Detection (BSD) ser det du normalt ikke kan se, i f.eks. situationer med overhaling og vejbaneskift, så du undgår ulykker. Lane Keep Assistant System (LKAS) hjælper dig med at holde bilen indenfor vognbanen. Et fremadrettet kamera registrere vognbanemarkeringen og hjæper med at styre bilen hvis du ikke har tændt blinklyset for at skifte vognbane.

 

Dækket hele vejen ved privatleasing af KIA Niro

Afleveringsdækning
En afleveringsdækning er en service, som dækker skader for op til 25.000,-. Dog må reparations omkostningerne ikke overstige 5.000,- pr. skade. 
Refusion af førstegangsydelsen
Denne service dækker ved totalskade eller tyveri, dog op til 9.995,-.
Dækkes med 100% det første år
Dækkes med 60% det andet år
Dækkes med 40% det tredje år
Dækkes med 28% det fjerde år

Der tages forbehold for ændringer af priser og modelprogram i forbindelse med Privatleasing, da der er et begrænset antal biler tilgængelig. 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21