KIA Optima SW privatleasing

Lige pt. kan KIA Optima SW ikke tilbydes som privatleasing, vi kan dog altid tilbyde attraktiv finansiering af den populære model.

Du kan læse mere om KIA Optima SW her:

KIA Optima SW

 

Vi kan nu præsentere KIA Optima i en helt ny Stationwagon udgave. Modellen er udstyret med et lækkert udvendigt design, og et højt niveau af ekstra praktiske egenskaber indvendigt. Bilen udstråler høj klasse og god kvalitet. Dette ses blandt andet i skarpe linjer og en elegant dynamisk profil udvendigt. En ny mulighed har åbnet sig, nemlig KIA privatleasing på KIA Optima SW. KIA Optima SW er en helt ny model vi har kunne præsentere i 2017 - og folk er vilde med den. De lækre features bilen præsenterer, er blandt andet en 7" navigationsanlæg med touch. Navigationsanlægget er placeret helt korrekt i forhold til brugervenlighed og sikkerhed.

De to KIA Optima SW modeller vi kan tilbyde, er modeller med manuelt- og automatgear. KIA Optima SW er spækket med udstyr, og det er ikke uden grund den er så populær, som den er - den er nemlig utrolig praktisk, og pladsvenlig.

 

Dækket hele vejen

Afleveringsdækning
En afleveringsdækning er en service, som dækker skader for op til 25.000,-. Dog må reparations omkostningerne ikke overstige 5.000,- pr. skade.
Refusion af førstegangsydelsen
Denne service dækker ved totalskade eller tyveri, dog op til 9.995,-.
Dækkes med 100% det første år
Dækkes med 60% det andet år
Dækkes med 40% det tredje år
Dækkes med 28% det fjerde år

Der tages forbehold for ændringer af priser og modelprogram i forbindelse med Privatleasing, da der er et begrænset antal biler tilgængelig. 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21