Privatleasing af KIA Picanto

Lige pt. kan KIA Picanto ikke tilbydes som privatleasing, vi kan dog tilbyde finansiering af KIA Picanto. Læs mere her:

 

Kia Picanto

 

Der er mange fordele når du leaser en KIA Picanto ved os. Der er eksempelvis intet afleveringsgebyr, da dette indgår i den månedlige ydelse. Vi tilbyder desuden også lave priser pr. overkørt kilometer. Ønskes et prisoverslag på mere end 15.000 kilometer årligt ved privatleasing af en KIA picanto, kan vore sælgere kontaktes.

Det skifter hele tiden hvilke biler det er muligt at privatlease, så derfor er det en god idé at holde øje med denne side hvis du er interesseret i en KIA Picanto som privatleasing. Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev her på siden hvor vi løbende kommer med info om de nye privatleasing modeller.

En vaks lille bybil

En KIA Picanto er en vaks lille bybil med masser af selvtillid, den passer godt ind alle vegne, og her mener vi også i budgettet. Den er økonomisk at erhverve sig og at køre i, den kan køre op til hele 25,6 km/l og er billig i halvårlig ejerafgift. KIA Picanto fås i mange forskellige farver, bl.a. den flotte Shiny Red, den friske Lime Light eller  den ikoniske Aurora Black Pearl.

Rigtig mange vælger KIA Picanto fordi den klassens mest rummelige mikrobil og de fleste har ikke følelsen af at sidde i en mikrobil når de kører. Komforten er også helt perfekt, du får god benplads og lækre sæder der fås i forskellige varianter, så du kan være med til at finde det udtryk der passer bedst til dig. Bilen har udvendigt et kækt look med frække detaljer, så som KIA's velkendte tigernose grill og i forhold til den tidligere generation af KIA Picanto, så får du mere plads indvendig og det gælder også i bagagerummet, hvor KIA Picanto har klassens største bagagerum med 255 liter. Ønsker du mere plads omme bag i bilen, kan du med fordel lægger bagsæderne ned.

Udstyr og teknologi uden kompromis

Selvom du køber en lille bybil behøver du ikke gå på kompromis med detaljer og teknologi. KIA Picanto kan fås med udstyr som gør køreturen til en leg. Den 7 "touchscreen giver dig alt hvad du har brug for kombineret med Apple CarPlay eller Android Auto har du et helt infotainment system. Parkeringssensor bagpå bilen og bakkameraet giver dig fuld kontrol når bilen skal parkeres, aldrig har det været nemmere at parkere.

Sikkerhed i top

Du kan føle dig helt sikkert i en Picanto på trods af at det er en mikrobil. Den automatiske nødbremse sørger for at mulige kollisioner undgås, 6 Airbags, dæktrykskontrol og meget mere.

Med andre ord, så får du altså rigtig meget bil for pengene, når du vælger en KIA Picanto.

Udstyret afhænger af hvilken model du ønsker. Det er ikke alle Picanto modeller vi kan tilbyde i forbindelse med Privatleasing, de kan så til gengæld finansieres ved os.

Er du i tvivl om privatleasing er noget for dig? Så er du velkommen til at kontakte os, så kigger vi gerne på dine behov og vejleder dig på den bedst mulige måde, så du får mest bil for pengene, i forhold til hvilke behov du har.

KIA Picanto leasing

Vi kan desværre ikke tilbyde Privatleasing af KIA Picanto på nuværende tidspunkt, men følg med her på siden hvis du er interesseret i at Privatlease, så holder vi dig opdateret. I mellemtiden anbefaler vi dig at kigge nærmere på finansiering af en KIA Picanto, evt. med vores Komplet løsning som indeholder:

Afdrag
Forsikring
Service
Vejhjælp
Bilvask

 

Du kan læse mere om den populære KIA Picanto her:

KIA Picanto

 

Dækket hele vejen

Afleveringsdækning
En afleveringsdækning er en service, som dækker skader for op til 25.000,-. Dog må reparations omkostningerne ikke overstige 5.000,- pr. skade.
Refusion af førstegangsydelsen
Denne service dækker ved totaltskade eller tyveri, dog op til 9.995,-.
Dækkes med 100% det første år
Dækkes med 60% det andet år
Dækkes med 40% det tredje år
Dækkes med 28% det fjerde år
 

Der tages forbehold for ændringer af priser og modelprogram i forbindelse med Privatleasing, da der er et begrænset antal biler tilgængelig. 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21