Privatleasing af KIA Picanto

Der er mange fordele når du leaser en KIA Picanto ved os. Der er eksempelvis intet afleveringsgebyr, da dette indgår i den månedlige ydelse. Vi tilbyder desuden også lave priser pr. overkørt kilometer. Ønskes et prisoverslag på mere end 15.000 kilometer årligt ved privatleasing af en KIA picanto, kan vore sælgere kontaktes.

Det skifter hele tiden hvilke biler det er muligt at privatlease, så derfor er det en god idé at holde øje med denne side hvis du er interesseret i en KIA Picanto som privatleasing. Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev her på siden hvor vi løbende kommer med info om de nye privatleasing modeller.

En KIA Picanto er en vaks lille bybil, der passer godt ind alle vegne, og her mener vi også i budgettet. Den er økonomisk at erhverve sig og at køre i, den kan køre op til hele 25,6 km/l og er billig i halvårlig ejerafgift. KIA Picanto fås i mange forskellige farver, bl.a. den flotte Shiny Red, den friske Lime Light eller  den ikoniske Aurora Black Pearl.

Lige pt kan vi dog ikke tilbyde privatleasing af den lækre KIA Picanto, men vi tilbyder stadig finansiering til en god pris. Alternativt har vi andre modeller der kan leases. F.eks. den kække KIA Rio der fås i forskellige udstyrsvarianter alt efter hvordan dit behov er eller hvad du godt kan lide. Her kan du læse mere om KIA Rio Privatleasing

En anden mulighed er også at kigge på KIA Stonic, som er en lidt højere model som derfor også har en lidt højere indstigning. Du kan læse mere om den populære mindre SUV her: KIA Stonic privatleasing

Dækket hele vejen

Afleveringsdækning
En afleveringsdækning er en service, som dækker skader for op til 25.000,-. Dog må reparations omkostningerne ikke overstige 5.000,- pr. skade.
Refusion af førstegangsydelsen
Denne service dækker ved totaltskade eller tyveri, dog op til 9.995,-.
Dækkes med 100% det første år
Dækkes med 60% det andet år
Dækkes med 40% det tredje år
Dækkes med 28% det fjerde år
 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21