Privatleasing af KIA Rio

Lige pt. kan KIA Rio ikke tilbydes som privatleasing, vi kan dog tilbyde finansiering af KIA Rio. Læs mere her:

 

Kia Rio

 

Er du typen, som gerne vil skifte bilen ud ret ofte, men som også gerne vil have sikkerhed, og klarhed over dit budget? Så kan privatleasing være ret rentabelt for dig. Du skal ikke bekymre dig om værditabet på bilen - også kaldet kantstensafgiften - det rammer nemlig ikke dig. Ønsker du ikke at eje en bil, men nærmere at leje den? Så er privatleasing lige sagen. Når din løbetid, med yderst lav ydelse er ovre, kan du frit aflevere bilen tilbage, og begive dig ud i en verden af nye biler, som kan privatleases. Vi tager selvfølgelig gerne en snak med dig om fordele og ulemper, så du kan finde lige præcis den bil, der passer til dig og dine behov.

Leasing af den økonomiske KIA Rio

Er du på udkig efter privatleasing af en mindre økonomisk bil med plads til det meste, så tag et kig på KIA Rio. Du får en ny bil der er en klasse for sig selv, sat op imod andre mærker. En rummelig minibil, med god benplads og komfort.
I 2017 blev fjerde generation af den populære Rio præsenteret, og den nye generation har bestemt ikke skuffet med den fede tigernose grill og de sporty former. KIA Rio er den perfekte bybil, men den klarer også de daglige pendlerture uden problemer.

Indvendig i kabinen virker det mere rummeligt end tidligere og teknologien er også her helt i top. Førersædet er lavet ergonomisk så du får mest mulig komfort på køreturen. Teknologien og komfort går hånd i hånd og KIA Rio fås med udstyr som gør køreturen lidt sjovere. Den 7 "touchscreen giver dig alt hvad du har brug for kombineret med Apple CarPlay eller Android Auto har du dit helt eget  infotainment system. Parkeringssensor bagpå bilen og bakkameraet giver dig fuld kontrol når bilen skal parkeres, hvilket gør parkeringen til en leg.

Sikkerhed uden kompromis

Du kan føle dig helt sikkert i KIA Rio på trods af at det er en minibil. Den automatiske nødbremse sørger for at mulige kollisioner undgås og LDWS Vejbaneassistenten giver dig en advarsel når du er på vej over i modsatte vejbane, uden at have blinket. Derudover er der naturligvis 6 Airbags, dæktrykskontrol og meget mere.

Udstyret afhænger af hvilken model du ønsker. Det er ikke alle KIA Rio modeller vi kan tilbyde i forbindelse med Privatleasing, de kan så til gengæld finansieres ved os.

Er du i tvivl om privatleasing er noget for dig? Så er du velkommen til at kontakte os, så kigger vi gerne på dine behov og vejleder dig på den bedst mulige måde, så du får mest bil for pengene, i forhold til hvilke behov du har.

 

Lige pt. kan vi desværre ikke tilbyde Privatleasing på KIA Rio, men vi kan altid lave et skarpt tilbud i forbindelse med finansiering. Kontakt os på tlf.: 7475 2121 hvis du vil vide mere.

 

Du kan læse mere om KIA Rio her:

KIA Rio

Dækket hele vejen

Afleveringsdækning
En afleveringsdækning er en service, som dækker skader for op til 25.000,-. Dog må reparations omkostningerne ikke overstige 5.000,- pr. skade.
Refusion af førstegangsydelsen
Denne service dækker ved totaltskade eller tyveri, dog op til 9.995,-.
Dækkes med 100% det første år
Dækkes med 60% det andet år
Dækkes med 40% det tredje år
Dækkes med 28% det fjerde år

Der tages forbehold for ændringer af priser og modelprogram i forbindelse med Privatleasing, da der er et begrænset antal biler tilgængelig. 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21