Kia Sportage privatleasing

Der er godt nyt til dem der ønsker en forholdsvis stor bil til privatleasing. Der har nemlig åbnet sig en mulighed for, at privatlease en KIA Sportage. KIA Sportage er for ganske kort tid siden kommet i en ny og forbedret model, som både har fået nyt udseende, men også en større trækkraft på krogen.

KIA Sportage byder på en høj indstigning, du stiger ind i den og ikke ned i den. Inde fra bilen har du en god oversigt over vejen. Den fede SUV appellerer til dig der har brug for en stor rummelig bil, som vækker opsigt. Sportagen er iøjnefaldende, med den imponerende profil, den sportslig front med den velkendte tigernose signatur kølergrill.

Indvendigt venter der en kabine fyldt med overraskelser. Lækre bløde materialer og fokus på detaljerne beskriver kort og godt hvad KIA Sportage står for. Alle knapper er placeret så du uden problemer kan betjene dem fra førerpladsen, det bevirker også at du kan holde din fulde koncentration på vejen.

KIA Sportage fås i et stort udvalg af farver, du kan i alt vælge imellem 11 forskellige farver: Lunar Silver, Canyon Silver, Penta Metal, Sparkling Silver, Deluxe White, Cosmo Blue, Blue Frame, Infra Red, Copper Stone, Black pearl og Cassa White.


KIA Sportage 1.6 MHEV (Mild Hybrid) Vision med Collectionpakke 1 har DCT (automatgear) og denne model som vi tilbyder som privatleasing har 136 hk. Du finder rigtig meget lækkert udstyr i denne model som kan privatleases, bl.a.:

17" Alufælge
Privacy Glass
2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg
Sædevarme i forsæder og bagsæder
Læderrat & Lædergearknop
Fartpilot med hastighedsbegrænser
7" Navigation med touch skærm
Bluetooth og Apple Carplay med stemmestyring
Aut. anti dug
Højdejusterbare førersæde

KIA Sportage 1,6 MHEV med automatgear og Vision med Collectionpakke

km/årligt Udbetaling Mdr. ydelse
15.000 km 7.500,- 3.995,-
20.000 km 7.500,- 4.257,-
25.000 km 7.500,- 4.553,-
30.000 km 7.500,- 4.852,-

 

Sikkerhed ved leasing af KIA Sportage

KIA Sportage er en rigtig sikker bil med bl.a. Vejbaneassistent, Bremseassistent, Fartgrænse information og 6 Airbags. Det er ikke uden grund at den har opnået det højeste antal stjerner i NCAP's sikkerhedstest.

Vil du vide mere om leasing af KIA Sportage er for dig? Så rådgiver vi dig gerne i forhold til dine behov, så du får den løsning der passer dig bedst.

 

Dækket hele vejen

Afleveringsdækning
En afleveringsdækning er en service, som dækker skader for op til 25.000,-. Dog må reparations omkostningerne ikke overstige 5.000,- pr. skade.
Refusion af førstegangsydelsen
Denne service dækker ved totalskade eller tyveri, dog op til 9.995,-.
Dækkes med 100% det første år
Dækkes med 60% det andet år
Dækkes med 40% det tredje år
Dækkes med 28% det fjerde år

Der tages forbehold for ændringer af priser og modelprogram i forbindelse med Privatleasing, da der er et begrænset antal biler tilgængelig. 

 

Læs mere om KIA Sportage her

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21