Kia Sportage privatleasing

Der er godt nyt til dem der ønsker en forholdsvis stor bil til privatleasing. Der har nemlig åbnet sig en mulighed for, at privatlease en KIA Sportage. KIA Sportage er for ganske kort tid siden kommet i en ny og forbedret model, som både har fået nyt udseende, men også en større trækkraft på krogen.

KIA Sportage byder på en høj indstigning, du stiger ind i den og ikke ned i den. Inde fra bilen har du en god oversigt over vejen. Den fede SUV appellerer til dig der har brug for en stor rummelig bil, som vækker opsigt. Sportagen er iøjnefaldende, med den imponerende profil, den sportslig front med den velkendte tigernose signatur kølergrill.

Indvendigt venter der en kabine fyldt med overraskelser. Lækre bløde materialer og fokus på detaljerne beskriver kort og godt hvad KIA Sportage står for. Alle knapper er placeret så du uden problemer kan betjene dem fra førerpladsen, det bevirker også at du kan holde din fulde koncentration på vejen.

KIA Sportage fås i et stort udvalg af farver, du kan i alt vælge imellem 12 forskellige farver: Alchemy Green, Bronze Metal, Sparkling Silver, Deluxe White, Sand Track, Dark Gun Metal, Planet Blue, Pearl Black, Casa White, Infra Red, Sirius Silver og Canyon Silver.

Med en Sportage går du ikke ned på udstyr, som standard er den populære SUV veludstyret med bl.a. 7" Navigation med touch skærm, Bluetooth, Apple CarPlay med stemmestyring, Fartpilot, Bakkamera og meget mere.

Sikkerhed ved leasing af KIA Sportage

KIA Sportage er en rigtig sikker bil med bl.a. Vejbaneassistent, Bremseassistent, Fartgrænse information  og 6 Airbags. Det er ikke uden grund at den har opnået det højeste antal stjerner i NCAP's sikkerhedstest.

Vil du vide mere om leasing af KIA Sportage er for dig? Så rådgiver vi dig gerne i forhold til dine behov, så du får den løsning der passer dig bedst.

 

Kia Sportage

Kia Sportage Advance

Du kan privatlease en KIA Sportage 2,0 CRDI Advance fra kun 3.695,- pr. måned

Kan du godt lide lidt ekstra udstyr? Så er KIA Sportage Advance helt sikkert et kig værd. 

Advance udstyr

Udover det udstyr du finder i KIA Sportage Vision og Comfort får du også:

7" Navigation med touch skærm
Bakkamera med dynamisk guide
Alu pedaler
Apple CarPlay med stemmestyring
Hajfinneantenne
Sædevarme i for- og bagsæderne
Stof & kunstlæder sæder i Saturn Black

Kører du mere end 15.000 km årligt?

Selvom du kører mere end 15.000 km årligt tilbyder vi stadig privatleasing af KIA Sportage 2.0 Advance.

kia sportage 2,0 advance - 136 hk

km/år Udbetaling Mdr. ydelse
15.000 km 9.995,- 3.695,-
20.000 km 9.995,- 3.882,-
25.000 km 9.995,- 4.094,-
30.000 km 9.995,- 4.314,-

Dækket hele vejen

Afleveringsdækning
En afleveringsdækning er en service, som dækker skader for op til 25.000,-. Dog må reparations omkostningerne ikke overstige 5.000,- pr. skade.
Refusion af førstegangsydelsen
Denne service dækker ved totalskade eller tyveri, dog op til 9.995,-.
Dækkes med 100% det første år
Dækkes med 60% det andet år
Dækkes med 40% det tredje år
Dækkes med 28% det fjerde år

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21