KIA Stonic privatleasing

Vi åbner nu op for muligheden for at privatlease den fede kompakte crossover KIA Stonic. Privatleasing af KIA Stonic er for dig der der gerne vil skifte bilen ud ofte, men samtidig have sikkerhed i budgettet og klar over hvilke udgifter der er i forbindelse med at have bil. Du bliver altså lejer fremfor ejer, dvs. at så snart løbetiden på bilen er ovre, så åbner det op for nye muligheder mht. privatleasing. Der er som med mange andre ting, altid fordele og ulemper ved privatleasing, men vi tager gerne en snak med dig omkring hvad der er den bedste mulighed for dig, så du tager herfra med tryghed og en god følelse hvad end du ender med at købe eller privatlease.

KIA Stonic leasing - den kompakte crossover

Den nye crossover i b-segmentet er nu klar til at blive privatleaset. Teknologi og ergonomi går hånd i hånd i den nye KIA Stonic, den er udnytte med maksimal plads, så intet er tilovers her. Du får masser af plads til bagagen, selve bagagerummet har faktisk en kapacitet op hele 352 liter og derudover er der en perfekt loftshøjde og god benplads. Alt i alt en bil med et skarpt design og en funktionalitet i topklasse.

Leasing KIA Stonic - en bil tilpasset din stil

Få den helt rigtige opmærksomhed med den maskuline KIA Stonic som giver din køretur en ny dimension, de aerodynamiske linjer og den meget markante kølergrill giver Stonic et helt specielt look, som der bliver lagt mærke til, med en tagræling og de mørk tonede ruder der giver privatliv. Elegante forlygter og tågeforlygter samt LED kørelys lyser vejbanen op for 17" alufælge.
Du kan selv sætte dit præg på KIA Stonic, så du får en bil der passer til din personlighed. Vælg mellem 20 forskellige 2-tone kombinationsmuligheder, i et stort farveudvalg der bl.a. indeholder Clear White, Aurora Black, Signal Red, Tan Orange, Electric Green, Urban green, Most Yellow, Smoke Blue, Platinum Graphite og mange flere. Ønsker du en enkelt farve i stedet, er dette også en mulighed.

KIA Stonic kommer med et elegant interiør og du har også mulighed for at præge hvordan det skal se ud her, kabinen kommer i flere forskellige farver, der er i alt 6 forskellige farvepakker. Sæderne fås desuden både i stof og kunstlæder. Inde i cockpittet har du alt det vigtigste lige foran dig, alt du skal bruge af af knapper og information er inde for rækkevidde, så det eneste du skal tænke på er at køre bilen. Derudover får du fremragende køreegenskaber med den nye KIA Stonic. God respons og køreglæde er kendetegnet ved den nye crossover.

Plads er der rigeligt af i KIA Stonic, alle kan være der og hvis du har bagage, så giver splitbagsædet dig straks den ekstra plads som du har brug for.

Sikkerheden er helt i top med KIA Stonic, den kommer som standard med alt det nyeste sikkerhedsudstyr. Af samme grund har bilen scores topkarakter i Euro NCAP's sikkerhedstest.

Indholdet af omtalte udstyr i KIA Stonic er afhænger af modelvariant. Noget af udstyret kan tilkøbes.

Som privatleasing kan vi tilbyde KIA Stonic 1.2 - 84 HK - Attraction. Der følger utrolig meget udstyr med til denne kampagnemodel, bla.a kan der nævnes:

Klimaanlæg med auto defog
Regnsensor
Privacy glass
7" navigation med touch skærm
Bakkamera med dynamisk guide
Fartpilot
Varme i forsæder og rat
Læderrat og lædergearknop
Apple Carplay
Bluetooth

Udbetalingen er på 9.995,- med en månedlig ydelse fra 2.695,- (når du kører 15.000 km årligt)

KIA Stonic 1,2 Attraction

Kører du mere end 15.000 km om året har du stadig mulighed for at privatlease, den månedlige ydelse bliver bare lidt højere alt efter hvor mange km du kører årligt. Udbetalingen ligger på 9.995,- uanset hvor mange km du kører årligt.

km/årligt Udbetaling Mdr. ydelse
15.000 km 9.995,- 2.695,-
20.000 km 9.995,- 2.857,-
25.000 km 9.995,- 3.035,-
30.000 km 9.995,- 3.215,-

 

Du kan læse mere om KIA Stonic Attraction her:

KIA Stonic

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21