Hvad er en hybrid

KIA Niro Plug-in hybrid - en crossover med ekstremt lavt emissionsniveau

Som en videreudvikling af KIA Niro Hybrid, kan vi nu præsenterer KIA Niro Plug-in Hybrid. Den nye KIA Niro Plug-in Hybrid kan kører op til 49 km på ren el. Alt dette kombineret med en 1,6-liters benzinmotor og et lækkert design gør at KIA Niro Plug-in Hybrid skiller sig ud fra mængden af de konkurrerende hybrid modeller. KIA Niro PLug-in Hybrid er konstrueret som en hybridbil fra bunden af, det betyder blandt andet at bilen er konstrueret til at rumme en specifik række af miljøvenlige teknologier. KIA Niro Plug-in hybrid er rigtig billig i drift, du kan f.eks. få en ladestander til hjemmet for kun 5.695,-, så kan du frit oplade din KIA derhjemme. Herefter betaler kun 279,- pr. måned for abonnementet. (der tages forbehold for prisændringer, for den aktuelle pris henviser vi til Clever eller anden udbyder).

 

Enestående crossover

KIA Niro Plug-in Hybrid er et overbevisende alternativ til en kompakt crossover med en traditionel benzin- eller dieselforbrændingsmotor. Det giver dig, som ejer af bilen, mulighed for at køre korte ture eller de daglige pendlerture uden emisson og med meget lave driftsomkostninger. Modellen har en maksimal ydelse på 105 hk ved 5.700 omdrejninger. Den elektriske motor yder op til 60,5 hk og derudover hjælper den bezinmotoren i hybridfunktionen og genoplader batteriet under deceleration. Hvis man kombinerer de to generer hybridsystemet en ydelse på 141 hk og et moment på 265 nm, dog kan ydelse og moment ikke lægges sammen, da begge motorer har forskellige arbejdsområder. Udover det kommer KIA Niro Plug-In Hybrid med en 6 trins gearkasse, der sammen med de to motorer bare er en del af et hybridsystem der også indeholder et langtidsholdbart 8,9 kWh litium-ion polymer-batteri, som effektivt styrer den elektriske energi og køler bedre end andre batterier der findes, derudover får du selvfølgelig 7 års garanti på batteriet, som desuden kan oplades på bare 2 timer og 15 minutter ved AC240v.

Med batteriet kan KIA Niro Plug-in Hybrid kører helt op til 58 km på ren el (max fart på el er 120 km/t) og en CO2 udledning på blot 31g. hvilket betyder at KIA Niro Plug-in Hybrid har et yderst flot brændstofsforbrug og er opgivet til at køre op til hele 71,4 km/l. Når batteriet er under 14% kan man ikke længere kører på rent el, så der vil motoren skifte til brændsofsmotor og elmotor og kører herefter som en normal hybrid bil.

 

Hvad er forskellen på PHEV, HEV og EV?

Vi har lavet en lille folder omkring forskellen på de nye biltyper, du kan se folderen her:

Fremtidens biler - Hybrid, elbil eller plug-in?

Modelvarianter

Modelvariant Pris
KIA Niro Vision Plug-in Hybrid 262.488,-
KIA Niro Comfort Plug-in Hybrid 277.872,-
KIA Niro Advance Plug-in Hybrid 293.572,-

Udstyr

Der er et stort udvalg af udstyr når det kommer til KIA Niro Plug-in Hybrid, alt efter hvilken model du vælger kan du bl.a. få:

7" Navigation med touch skærm
Bakkamera med dynamisk guide
Eco driving funktioner i navigation
Parkeringssensor for og bag
Trådløs telefon opladning
Varme i bagsæder
Stof og kunstlæder sæder
Alu pedaler
Apple CarPlay
2 zoners fuldautomatisk klimaanlæg

kia niro hybrid

Er du mere interesseret i den almindelige KIA Niro Hybrid, så kan du læse mere om den her:

KIA niro hybrid

360 komplet

Naturligvis fås KIA Niro Plug-in Hybrid også med Komplet, så du ikke skal bekymre dig om regningerne. Komplet er en god løsning til dig som ikke ønsker uforudsete regninger. Med i prisen får du afdrag, service, forsikring, vejhjælp, bilvask, skift & opbevaring af hjul, reparation af stenslag og lånebil fra kun 3.509,-. Det eneste du så selv skal stå for at betale er den halvårlige grønafgift og dæk til din nye bil, resten klarer vi. Du kan læse mere her:

komplet

Skrotpræmie

e.on eller clever lader din kia niro op

En KIA Niro Plug-in Hybrid skal bruge el, som brændstof. Bilen kan lades op omkring i Danmark, men den mest optimale løsning ville være, at have en ladestand hjemme. Vi kan tilbyde dig, som ejer af en KIA Niro Hybrid, flere forskellige opladningsmuligheder. Virksomheden CLEVER har udviklet ladestande til alle el drevne biler. Men en CLEVER ladestand kan du lade din el-bil op hjemme, men du kan også bruge dit tilkøbte ladekort. Dette kort giver dig mulighed for, at lade din el-bil op i Danmark, Sverige og Tyskland. Hvis det er nemmere for dig at lade op mens du er på job, så kan CLEVER installere den på arbejdspladsen. Dette gælder for firmabiler. KIA Niro Hybrid vil snarrest muligt være at finde på listen over tilkøb af abonnementer hos CLEVER.

Du kan også bruge E.ON som udbyder af el til din bil. E.ON giver også mulighed for at få en ladestander op hjemme ved dig, så du kan få ladet din KIA Niro PHEV op derhjemme, du har derudover også mulighed for at lade din KIA Niro PHEV op på E.ON's store ladenetværk i hele Danmark. Er du i tvivl om hvilken lade løsning du skal vælge til din KIA Niro PHEV? Så hjælper vi gerne med at rådgive, så du får mest for pengene. Du kan læse mere om CLEVER og E.ON's ladeløsninger her:

UBEGRÆNSET STRØM TIL DIN KIA

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21