Hvad er en hybrid

KIA Optima Plug-in Hybrid

KIA's helt nye svar på fremtidens mest økonomiske og fremtidssikrede bil er KIA Optima Plug-in Hybrid sedan. Bilen er KIA's første plug-in-hybrid-elbil nogensinde, og den kører op til overraskende 48 km på ren el og 66,7km/l ved blandet kørsel henhold til WLTP. KIA Optima Plug-in Hybrid fås i 7 strålende farver. Blandt dem er; Gravity Blue, Temptation Red og Silky Silver. Kia Optima Plug-in Hybrid Sedan koster 329.999,- Ønskes Runway Red, som farve på bilen, så er denne farve uden beregning.

 

Fås også som stationcar

Har du brug for mere plads kan den rummelige KIA Optima Plug-in hybrid SW anbefales. Du får masser af sportslig stil ved hver køretur samtidig med at den kan rumme alle hverdagens gøremål og så kører den op til 62 km på ren el og 71,4 km/l i henhold til NEDC (New european Driving Cycle) og med en halvårlig grøn afgift på kun 310 kr. KIA Optima Plug-in hybrid SW fås for 349.999,-. Vælger du farven Temptation Red som farve på din ny bil, så får du denne farve uden beregning.

Læs mere her:

KIA Optima SW Plug-in Hybrid

CLEVER eller e.on til din Kia Optima Plug-in Hybrid

En KIA Optima Plug-in Hybrid skal delvist bruge el, som brændstof. Men du behøver en ladestand for, at kunne oplade. Ønsker du forskellige opladningsmuligheder til din KIA Optima Plug-in Hybrid hjemme, eller på farten? Så kan vi tilbyde dig CLEVER eller E.ON løsning. CLEVER er en virksomhed, som tilbyder opladning på offentlige CLEVER standere i Danmark, Sverige og Tyskland. Du kan også få en ladestand installeret hjemme hos dig selv eller på virksomheden hvor du arbejder. KIA meddelte for kort tid siden, at et samarbejde er indgået med CLEVER, så vi nu, som forhandler også kan tilbyde vore el-bils kunder bedre og nemmere muligheder for at komme nemmere frem.

E.ON tilbyder også ladestander installeret derhjemme og samtidig kan du bruge deres ladestandere i hele landet. Er du i tvivl om hvilken løsning der er bedst til dig og dit behov, så rådgiver vi dig gerne. Du kan læse mere om CLEVER og E.ON her:

ubegrænset strøm til din kia

Køreoplevelsen med en Kia Optima Plug-in Hybrid

Plug-in Hybridbilen kan oplades, men også køre på almindeligt brændstof, hvilket gør den til en yderst økonomisk bil at eje. De første 54 kilometer køres med 0 emissioner, altså kun med elektrisk drift, og med en hastighed helt op til 120km/t. Efterfølgende overtager den effektive 2,0 liters GDI-motor resten af køreturen. Alt dette er med til at placere KIA Optima Plug-in hybrid i en klasse, hvor ikke mange andre kan følge med - den er nemlig en af D-segmentets førende modeller, som kører længst via ren elektrisk drift. Batterikassen optager heller ikke plads i bagagerummet, da den er placeret bag bagsædet og i reservehjulsfordybningen.Det er ikke alene en økonomisk gevinst der venter i sidste ende ved at erhverve sig denne model, den udleder kun 37g/km CO2-emissioner ved blandet kørsel. Du vinder altså også god energi, ved at skåne naturen.

tilkøb af Ekstraudstyr

Udstyr Pris
BSD (Blind Spot Detection), SPAS (Smart Park Assist System) & 270° Around View Monitor 19.999,-
Lædersæder, ventilation i forsæderne, el-justerbart passagersæde & varme i bagsæderne 24.999,-
Lædersæder 14.999,-
Wireless Phone Charger (Kompatibel med udvalgte telefoner) & DAB radio 4.999,-
Panorama el soltag & LED belysning i kabinen 19.999,-

KIA Optima SW Plug-in Hybrid

Den populære plug-in hybrid fås også som stationcar, hvis du har brug for lidt mere plads. Ligesom sedan modellen får du som standard masser af udstyr når du køber en KIA Optima SW PHEV. SW modellen kører op til 62 km på ren el og er opgivet til at køre 71,4 km/l.

I nedenstående kan du se priser og specifikationer på KIA Optima SW PHEV, har du spørgsmål til plug-in hybrid så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov.

 

KIA optima og KIA optima SW

KIA Optima fås naturligvis også som en almindelig sedan og stationcar som ikke er plug-in hybrid, du kan læse mere om begge modeller her:

kia optima

kia optima sw

 

 Er du i tvivl om hvad forskellen på hybrid, plug-in hybrid og elbil er, så har vi lavet en lille folder som uddyber det:

Fremtidens biler - hybrid, elbil eller plug-in hybrid

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21