Optima SW

KIA Optima SW

Den nye KIA Optima SW har et imponerende stilistisk udvendigt design, og er udstyret med den nyeste teknologi i den yderst raffinerede kabine. Designet, og en rummelig kabine er kendetegnet for Optima familien. Med de skarpe linjer, den elegante og dynamiske profil, bløde materialer og ergonomiske detaljer i den rummelige kabine, giver den modellen en udstråling af, at være en attraktiv bil i førsteklasses kvalitet. KIA Optima SW kører op til 22,7 km/l, og er dermed placeret i energiklasse A+. Den fås fra 306.660,-, og i et bredt udvalg af farver, som f.eks. Snow White Pearl og Aurora Black. 

Af de mange innovative features modellen har at byde på, kan blandt andet nævnes:

Vognbaneassistent
Hold altid retningen, og kør sikkert. Vognbaneassistenten holder øje med bilens position, i forhold til vognbanens markering. Assistenten retter bilens kurs, hvis du er ved at forlade vognbanen, uden at have tændt blinklyset.

360-Round-view monitor

Systemet med fire kameraer giver dig et overblik med billeder i fugleperspektiv, så du kan se i alle retninger, når du parkerer med en hastighed under 20 km/h.

Autonomous emergency braking system

Få ro i sjælen ved hurtige opbremsninger. AEB-systemet anvender en langtrækkende radar til, at identificere, og reagere på potentielle kollisioner med andre køretøjer, eller forgængere hurtigere end føreren selv kan.

Smart power tailgate

Du kan nu åbne bagklappen automatisk på din Optima. Med den intelligente nøgle kan du, når du nærmer dig bilen - frit placere de ting du bærer på, i bagagerummet.

Luftventilerede forsæder

De nye forsæder cirkulerer varm eller kold luft - afhængig af vejret udenfor. Komforten på forsæderne er i top hele året rundt.

Informationssystem med android auto, og apple carplay

Tag altid den hurtigste vej med KIAs infotainmentsystem. Den nyeste teknologi indenfor navigationssystemer, er et audio-visual-navigationssystem, med 7,0" eller 8,0" touchscreen. Få de nyeste informationer, som trafikinformationer, advarsler om fartfælder, lokale søgefunktioner og vejrmeldinger. Hele pakken af KIA Connected Services er med teknologi fra TomTom. Nyd det kraftfulde Harnab Kardon Premium-soundsystem med 590 W, som leverer fantastisk lyd til musikelskerne. Med stemmebetjening via Android Auto™, og Apple CarPlay™ kan føreren hele tiden holde hænderne på rattet, og øjnene på vejen.

Trådløs opladning til mobiltelefoner

Placer dit mobile apparat på konsolbakken, så sker opladningen trådløst, mens du kører. På kørecomputeren kan du sågar se status for opladningen.

EN HURTIG KIA OPTIMA SW 

Er GT-Line modellen ikke noget for dig? Savner du mere fart over feltet? Så er Optimas frækkeste dreng i klassen noget for dig. Vi snakker en 2.0 TGDI motor, der yder 245 hestekræfter, og et moment på 353 Nm allerede ved 1350 omdr. Derudover har KIA Optima SW en topfart på hele 232 km/t, og går fra 0-100 på kun 7,6 sekunder. Udover at have samme udstyr, som tidligere model, så har GT modellen lidt ekstra her i blandt utroligt lækkert GT udstyr som f.eks. dristige kofangere, imponerende sidepaneler, aluminiumspedaler og specialdesignet sportssæder. Ekstraudstyret tæller bl.a. også en elektronisk styret undervogn fra SACHS, så den kan blive 10mm lavere i sportsmode. Bilen koster fra 515.783,-. Modellen byder desuden på:

GT logo i rattet, og på sæderne
GT 18" Alufælge
Eletronic Sound Generator
Sports Supervision-cluster
GT sideskørter
Fuld LED adaptivt
Varme i sæderne
Smart Phone Wireless Charger
Elektronisk styret undervogn

Du kan læse mere om den dristige SW her:

KIA Optima SW GT

 

KIA optima sedan

Du kan naturligvis også få KIA Optima som sedan, vil du vide mere kan du læse det lige her:

KIA Optima

kia optima plug-in hybrid

Ønsker du en økonomisk og miljøvenlig bil, så bør du nok kigge på KIA Optima Plug-in Hybrid. Den fås både som sedan og SW.

kia optima plug-in hybrid

360 KOMPLET med Kia Optima SW

Ønsker du at købe KIA Optima SW til en fast lav månedlig pris, hvor service, forsikring, afdrag og vejhjælp er inkluderet? Vi har gjort det så nemt for dig som bilejer, at du kun skal tænke på at fylde brændstof på din bil. Vi har samlet alle de økonomiske udfordinger der måtte opstå, på én regning. Prisen på en KIA Optima SW starter fra 3.629,- pr. måned. Har du en gammel bil du gerne vil skifte ud, og med en lav udbetaling oveni? Så får du altid mindst 15.000,- for din gamle bil, uanset stand. De 15.000,- skal du bruge som en del af udbetalingen, og du kan dermed trække dem fra kontantprisen på den bil du drømmer om.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21