Hvor meget må KIA Picanto trække?

Mange folk har brug for at køre affald væk fra haven, hjælpe med at flytte eller måske hente eller bringe større ting hos venner og bekendte. Så hvor meget må en KIA Picanto egentlig trække? Dette er et meget relevant spørgsmål.

Det præcise svar afhænger både af dit kørekort, din bil og vægten af traileren eller campingvognen. De fleste danske bilister har et kørekort med kategori B. Dette giver ret til at køre en bil, der har en totalvægt på 3.500 kg. Så tilsammen må bilens tilladte totalvægt og anhængerens tilladte totalvægt ikke overstige de 3.500 kg.

For at gøre det endnu mere vanskeligt er der andre regler, hvis du har taget dit kørekort før 1. maj 2009. Så må du vælge den vægt, der står på bilens registreringsattest som anhængerens største tilladte totalvægt, dog stadigvæk uden af overstige 3.500 kg.

KIA Picanto 2018 må ikke få anhængertræk på, men der kan dog eftermonteres en cykelanhænger. Hvis du undre dig over at have set en KIA Picanto med anhængertræk og trailer på, så er det fordi at biler fra før 2014 og tidligere gerne måtte trække lidt.

 

Mere information KIA Picanto

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21