KIA Picanto X-Line - crossover-inspireret

KIA har kombineret deres mindste model KIA Picanto med inspiration fra crossovers og SUV så som KIA Sportage og deres flagskib KIA Sorento og det er så endt ud med KIA Picanto X-Line, som er det nyeste skud på stammen. KIA Picanto X-Line er 15 mm højere end KIA Picanto og giver derfor en højere indstigningshøjde som samtidig giver et bedre overblik over vejen når du kører. Den robuste KIA Picanto X-Line kommer med den kendte KIA "tigernose" -signaturkølergrill med en kofanger i SUV stil, bundskjold i metallook foran og bagpå, hvilket giver en mere selvsikker udstråling af at kunne komme frem alle steder.

Noget helt unik som kommer med KIA Picanto X-Line er at den har lister omkring kølergrillen og tågeforlygterne har en lækker farvet finish (kommer i både limegrøn og sølvfarve). Sort beklædning omkring skærmene giver et visuelt effekt af den store frihøjde som KIA Picanto X-Line har.

Stort farveudvalg

KIA Picanto X-Line fås med et stort farveudvalg. Clear White, Titanium Silver, Sparkling silver eller Aurora Black er kombineret med en fræk farvedetalje udvendigt. Deruover kan KIA Picanto X-Line fås i : Milky Beige, Alice Blue, Celestial Blue, Shiny Red, Pop Orange, Lime Light og Honey Bee.

Udstyret fra den almindelige KIA Picanto går igen på den nye KIA Picanto X-Line's eksteriør byder f.eks. på:

Projektionsforlygter
KIA Picanto X-Line kølergrille
KIA Picanto X-Line tågelygter foran
KIA Picanto X-Line sideskørt i matsort
KIA Picanto X-Line dørliste i matsort
KIA Picanto X-Line dobbelt afgangsrør
KIA Picanto X-Line 16" alufælge
KIA Picanto X-Line bakalarm
KIA Picanto X-Line el-indklappelige sidespejle med LED blinklys

 

KIA Picanto X-Line interiør:

KIA Picanto X-Line D-formet rat
KIA Picanto X-Line sort kunstlæder med lyse detaljer
KIA Picanto X-Line alupedaler
Armlæn mellem forsæder

 

Prisen og modelvarianter af KIA Picanto X-Line

Der tilbydes to varianter af KIA Picanto X-Line pt., den ene med automatgear og den anden manuel. Begge biler kommer med en 1.2 motor og 84 HK.

 

Modelvariant km/l Pris
KIA Picanto X-Line 22,2 km/l 152.572,-
KIA Picanto X-Line, AUT 18,5 km/l 179.381,-.

 

KIA Picanto X-Line med Komplet

KIA Picanto kan finansieres fra kun 1.529,- pr måned. Måske kan du lide sikkerhed i budgettet? Så bør du måske overveje at købe din KIA Picanto X-Line med vores populære Komplet løsning. Her får du det hele på en regning og du skal ikke bekymre dig om trælse uforudsete udgifter. Med Komplet får du:

Afdrag
Service
Forsikring
Vejhjælp
Bilvask

KIA Picanto X-Line fås med Komplet fra kun 2.179,- pr. måned.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21