KIA Picanto X-Line - crossover inspireret med turbomotor

KIA har kombineret deres mindste model KIA Picanto med inspiration fra crossovers og SUV så som KIA Sportage og deres flagskib KIA Sorento og det er så endt ud med KIA Picanto X-Line, som er det nyeste skud på stammen. KIA Picanto X-Line er 15 mm højere end KIA Picanto og giver derfor en højere indstigningshøjde som samtidig giver et bedre overblik over vejen når du kører. Den robuste KIA Picanto X-Line kommer med den kendte KIA "tigernose" -signaturkølergrill med en kofanger i SUV stil, bundskjold i metallook foran og bagpå, hvilket giver en mere selvsikker udstråling af at kunne komme frem alle steder.

Men det stopper ikke her for KIA Picanto X-Line, den kommer også med en 1,0-liters T-GDI motor, med turbo og indirekte indsprøjtning, hvilket gør den til den mest kraftfulde KIA Picanto til dato. Moteren yder 100 hk ved 4.500 omdrejninger/min, og det maksimale drejningsmoment på 172 Nm er til rådighed mellem 1.500-4.000 omdr./min. Med alt dette accelererer KIA Picanto X-Line fra 0-100 km/t på 10,1 sekund. Den nye motor er opgivet til at køre 22,2 km/l.

Noget helt unik som kommer med KIA Picanto X-Line er at den har lister omkring kølergrillen og tågeforlygterne har en lækker farvet finish (du kan vælge mellem limegrøn og sølvfarve). Sort beklædning omkring skærmene giver et visuelt effekt af den store frihøjde som KIA Picanto X-Line har.

 

Udstyret fra den almindelige KIA Picanto går igen på den nye KIA Picanto X-Line, den kommer f.eks. med:

16" alufælge
Aluminiumspedaler
LED-dagskørerlys
Tågeforlygter
7" "flydende" touchskærm med navigation
Bakkamera
Trådløs opladning af din smartphone
Sportsligt D-formet rat
Nøglefri betjening

 

 Vi forventer at have KIA Picanto X-Line i foråret 2018. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på tlf. 7475 2121.

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21