KIA PRIVATLEASING

Privat leasing af biler har for alvor vundet indpas i danskernes hjerter, og vi kan naturligvis også tilbyde dig privatleasing af din bil hos Jørgen Hansen Biler A/S. I samarbejde med Jyske Finans har vi kunne udarbejde nogle gode tilbud på KIA privatleasing af Rio 1,2 Intro Edition FL 5D.

Fordele ved KIA privatleasing

Det er nu blevet meget nemmere og billigere at køre ny bil. For­delen ved privatleasing for dig der gerne vil køre ny bil er, at du ikke skal bekymre dig om ubehagelige overraskelser i forbindelse med reparationer og andre ting ved bilen – uforudsete værkstedsbesøg og service er nemlig inkluderet i prisen.
Prisen på KIA privatleasing er i øvrigt fastsat som én måned­lig ydelse, uanset om du kører mindre end 15.000 km eller leaser ekstraudstyr – alle udgifter bliver samlet til én regning, som du betaler hver måned.

Du skal heller ikke bekymre dig om bilens stand og værdi, når du ikke vil lease den mere. Din KIA skal bare afleveres i den stand, som svarer til alderen på bilen. Du har mulighed for KIA privatleasing af bilen i 36 måneder, eller mere hvis det ønskes – til en fast månedlig ydelse, der er fastsat ud fra dit årlige kilome­ter forbrug.

KIA modeller der kan Privatleases

Det er ikke hele modelprogrammet der kan tilbydes i forbindelse med Privatleasing, udvalget af modeller kan varierer, men du kan altid følge med her og klikke ind på de enkelte for at se om de tilbydes som Privatleasing:

Privatleasing af KIA modeller

Forsikring af din nye bil

Vil du vide mere om forsikring af din nye bil, og hvem vi samarbejder med?

Forsikring

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21