KIA Sportage Intro Edition

Spar op til 50.000,- på den nye KIA Sportage Intro Edition.

KIA Sportage har fået et nyt design og den dristige SUV har fået en ny opdateret robust udstråling. De dynamiske linjer. Kofangeren foran og bagpå har fået et nyt look inkl. for- og baglygter.

Der er desuden blevet skiftet lidt ud i farverne, fem er farverne er skiftet ud blandt de i alt 10 forskellige farver. Du kan vælge imellem: Sparkling Silver, Cassa White, Infra Red, Deluxe White, Black Pearl, Cosmo Blue, Blue Flame, Dark Penta Metal, Lunar Silver og Copper Stone.

Lige nu kan du få KIA Sportage som en kampagnemodel. På trods af at den har fået et facelift, kan vi allerede nu tilbyde den populære model til en attraktiv kampagnepris.

 

Udstyr i KIA Sportage Intro Edition

Udover alt det udstyr der følger med i KIA Sportage Advance er f.eks. alufælgende blevet opgraderet fra 17" alufælge til 19" alufælge, men du får desuden også:

Deluxe indstigningslister
Privacy Glass
Dellædersæder
Elektronisk lændestøtte på førersæde
Parkeringssensor bagved
Varme i rattet
Stænklapper foran og bagved
Højdejusterbart passagersæde
USB lader bagved
Elektronisk P-bremse

Du kan se den fulde udstyrsliste i prislisten på side 2 som du finder nederst på siden.

Når du køber en KIA Sportage Intro Edition, så kan du i alt sparer op til 50.000,-. Modellen fås både i Benzin og Diesel samt manuel og automatgear.

 

KIA SPORTAGE INTRO EDITION MED KOMPLET

Kan du lide sikkerhed i dit budget, så har du også mulighed for at få vores populære Komplet løsning med KIA Sportage Intro Edition. Du får:

Afdrag
Service
Forsikring
Vejhjælp
Bilvask

KIA Sportage Intro Edition med Komplet fås fra kun 3.819,-.

KIA Sportage Intro Edition Mild Hybrid (MEV)

Som noget helt nyt introduceres KIA Sportage Intro Edition også som Mild Hybrid (MEV), CO2 emmissionerne reduceres ved hjælp af et 48 V-batteri og dermed forlænges tiden i tomgang for forbrændingsmotoren ved hjælp af den milde-hybrid startgenerator.

Ifølge WLTP (Worldwide harmonized Light-duty vehicles Test Procedure) reduceres CO2 emissionerne med op til 4%. Brændstoføkonomien vil naturligvis også blive bedre med den nye Mild Hybrid.

Du finder det samme udstyr i KIA Sportage Intro Edition Mild Hybrid (MEV) som i den almindelige Sportage Intro Edition. Vælger du en kampagnemodel med Mild Hybrid er der stadig mange penge at spare, du får nemlig ekstraudstyr for 60.000,

 

Du kan læse mere om KIA Sportage her:

KIA Sportage

Er du interesseret i at gøre en god handel på en af Sportage kampagnemodellerne og spare en masse penge. Så kontakt vores salgsafdeling på tlf.: 7475 2121

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21