Ny billig 4×4

Man kan sagtens få en billig 4×4, uden at gå på kompromis med hverken ydeevne, design eller køreglæde. Det er den nye Isuzu D-Max 4x4 et glimrende eksempel på. Som en ekstra bonus bruger den mindre diesel end en traditionel firhjulstrækker.

billig 4×4 fra Isuzu

En lastbils DNA! Isuzu D-Max’s storebror er en af de mest pålidelige, og robuste lastbiler i mellemklassen. Den teknik og viden, der er benyttet hertil, går igen i den nye og smarte firhjulstrækker, som på denne måde har nyskabt serien af en billig 4×4.

Sikkerheden er i top! Med 6 airbags i kabinen, piskesmældsbeskyttelse og 4 stjerner i Euro NCAP er bilen ikke bare en ny billig 4×4, men også en yderst sikker 4×4. Bilen har også ESP, ABS, ESC og TCS som standard.
Masser af plads! I forhold til traditionelle firhjulstrækkere, er der ekstra benplads – og så er der masser af plads til opbevaring bag sæderne til de ting, du gerne vil have transporteret i tørvejr.

Lavt brændstofforbrug for klassen! Eftersom der er tale om en ny billig 4×4 er det også vigtigt, den er billig i drift – og det er den nye Isuzu med sit lave brændstofforbrug på op til 13.7 km/l og den laveste CO2-udledning for pickupklassen på kun 195 gr/km, når du vælger modellen med manuelt gear.
Høj trækkapacitet og nyttelast! Bilen er også førende på trækkapaciteten og du kan få den leveret med en fleksibel trækanordning, der må trække helt op til 3,5 tons og med en nyttelast på op til 985 kg.
Lave driftsomkostninger! Der er også tale om en ny billig 4×4 hvad driftsomkostningerne angår. Bilen har blandt andet en vedligeholdelsesfri knastkæde i stedet for den traditionelle tandrem - dette gør den yderst robust og billig at vedligeholde. Du får 3 års garanti, eller 100.000 km garanti på din nye billige 4x4 pickup.

Isuzu D-max

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21