Veloverstået kundeaften med koncert

30. oktober 2019

600 kunder og venner af huset mødte op til koncert

Tirsdag den 29. oktober åbnede Jørgen Hansen Biler dørene i Skærbækcentret i Skærbæk, da vi holdt kundeaften med koncert. Omkring 600 kunder og venner af huset havde takket ja til invitationen om en hyggelig aften sammen med os, hvor Rikke Thomsen og Anders Blichfeldt spillede koncert. 

Dørene åbnede kl. 18.00, men allerede kl. 17.45 stod de første gæster klar, og de blev selvfølgelig lukket ind i hal 2, hvor der var stillet 600 stole op til anledningen. Ud over de 600 stole var der også stillet an med barborde med snacks, langborde med flere snacks, en stor scene og selvfølgelig en bar, hvor gæsterne kunne nyde fri bar med fadøl, vin og sodavand. 

Kl. 19.00 bød Jørgen Hansen velkommen til de fremmødte, og så gik Rikke Thomsen på scenen. Rikke Thomsen er relativt ny på den danske musikscene, men hun har taget os alle med storm. Hun synger på sønderjysk, og hun har i september modtaget Modersmålsprisen for sin udgivelse på sønderjysk og sin indsats for det sønderjyske sprog. 

I løbet af den times tid, hun spillede, fik vi hørt sange som "Omve'n hjemve", "Åltins koldt i København", "Mojn når vi komme (Mojn når vi gæ)" og ikke mindst hendes helt egen version af såvel et Bob Dylan-nummer og et Medina-nummer. 

Efter Rikke Thomsens koncert var det tid til en halv times pause, hvor gæsterne besøgte baren, fik snakket og grinet, og ikke mindst fik beundret de to biler, vi havde stillet op til lejligheden: KIA XCeed og KIA Stinger. 

Anders Blichfeldt gik på scenen til stor jubel, og han startede fløjtende sin koncert, som vel bedst kan beskrives som en fortælling om hans livshistorie fortalt gennem musik. Fortællingen om en barndom præget af musik, en ungdom præget af drømme og en karriere præget af succes. Han afsluttede sin koncert på godt og vel en time med sit måske mest kendte nummer "Bonsoir Madame", som med stående applaus afrundede en helt fantastisk aften. 

Vi er helt blæst bagover af al den positive respons, hvilket naturligvis giver os blod på tanden til at lave et lignende arrangement en anden gang. 

1/1