Grøn nyhed: KIA Ceed SW som PHEV

29. januar 2020

KIA Ceed SW PHEV

– den første grønne bil fra KIA i 2020 

Allerede sidste år annoncerede KIA, at man godt kunne forvente en udvidelse af deres grønne linje i 2020. Vi er ikke engang en måned inde i det nye år, og lanceringen af den første af de grønne biler er inden for rækkevidde. 

I denne omgang er der tale om en KIA Ceed SW som plug-in hybrid. Den populære stationcar kan nu fås som plug-in hybrid, hvilket betyder, at man kan nyde godt af masser af bagagerumsplads, et rummeligt interiør og sikkerhed i topklasse, samtidig med at man kører en mere miljøvenlig bil. 

Priserne starter fra 259.999,- 

Af udstyr i standardmodellen kan bl.a. nævnes: 

  • Adaptiv fartpilot
  • 8" touchskærm
  • Automatisk nødbremse med fodfængerregistrering
  • LFA udvidet vejbaneassistent

Og meget mere.

Der er selvfølgelig strikket nogle attraktive intropriser sammen, så du får endnu mere udstyr for en lille merpris. 

Se kampagnen herunder.

Sneak peek VIP-event

I går, tirsdag den 28. januar, holdt vi VIP-event for en gruppe personer, der havde deltaget i en konkurrence gennem KIA. De blev inviteret til et sneak peek, hvor vi havde disket op med tapas, goodiebags og en præsentation af bilen. Vi havde desuden en Ceed SW PHEV ude at køre i pendulfart, da mange af gæsterne naturligvis var nysgerrige efter at prøvekøre den længe ventede attraktion. 

1/1

Nu er det din tur

– Åbent Hus denne weekend

I weekenden er det også muligt for dig at komme ud at prøvekøre den nye plug-in hybrid, når bilen officielt lanceres. Vi holder nemlig Åbent Hus den 1.-2. februar kl. 11-16 begge dage. 

I mellemtiden kan du se priser og udstyrsvarianter på den nye KIA Ceed SW PHEV her.