Om Jørgen Hansen Biler

Jørgen Hansen overtog i 1990 firmaet efter sin far, der i 1961 startede Peter Hansens Automobiler, som siden blev til Jørgen Hansen Biler A/S. Der er gennem tiden blevet solgt både Mazda, Citroën og Suzuki, men kærligheden til Kia har varet ved siden 2002 og gør det stadig. I 2015 havde vi familie-forøgelse med endnu et bilbrand til vores familie; Isuzu D-Max. Jørgen Hansen har siden drevet en sund og velfungerende forretning, der kan mærkes i det lille lokalsamfund, vi er placeret i. Der er foretaget ændringer på såvel forretningssiden som innovationsmæssigt.

De innovative initiativer kan mærkes over hele landet. Eksempler på dette er, at vi i 2014 blev Danmarks bedste Kia-forhandler og samme år også var førende inden for kundetilfredshed hos Suzuki. Virksomheden er i dag et aktieselskab, drevet af hovedaktionær og indehaver Jørgen Hansen i samarbejde med en flok engagerede medarbejdere, og Jørgen Hansen Biler A/S er under kyndig kontrol af en kompetent bestyrelse.

I 2016, 2017, 2018 og 2019 er vi kommet i mål som Danmarks bedst sælgende Kia-forhandler, og vi er således Danmarks bedst sælgende Kia-forhandler fire år i træk.

Vi har bevist, at man ikke altid behøver at ligge i en storby for at sælge mange biler; har man de rigtige tilbud og Danmarks største udvalg af Kia-biler, så finder kunderne også til Skærbæk. Vi har valgt, at vi vil tilbyde et stort udvalg af biler i forskellige farver, udstyr m.m. Derudover mener vi også, at man som Kia-forhandler skal kunne vise hele deres store modelprogram frem.

Vi lever for Kia men ånder for kundeservice. Det betyder, at du hos os altid får en kyndig, grundig og ikke mindst entusiastisk vejledning, hvad end du er på udkig efter ny bil, brugt bil eller skal have din bil til service eller reparation. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Jørgen Hansen Biler!

Sociale medier

_________________

Find Jørgen Hansen Biler på de sociale medier og bliv opdateret med nyheder, jobs, tips og tricks, sæsonrelateret info og meget mere.

På vores sociale medier lægger vi vægt på at præsentere dig for både gode tilbud og glimt fra vores dagligdag.

Klik på ikonet og følg Jørgen Hansen Biler på de sociale medier.