Nyt fra Jørgen Hansen Biler A/S

Jørgen Hansen Biler satser på Kia og Isuzu

Som bedst sælgende KIA forhandler i Jylland/Fyn og 3. bedste i Danmark, har vi hos Jørgen Hansen biler valgt udelukkende at satse på KIA og Isuzu. Jørgen Hansen Biler A/S i Skærbæk stopper med nyvogns-forhandling af Suzuki pr 15. maj 2016.

– KIA er i rivende udvikling og det store modelprogram fylder efterhånden vore udstillingslokaler til bristepunktet. Skulle vi fortsætte med også at have nyvognsforhanling af Suzuki ville det kræve større investeringer i nye udstillingshaller, forklarer Jørgen Hansen, men understreger;

– På værkstedet vil vi selvfølgelig forsætte med at lave autoriseret service af alle Suzuki-modeller, opfylde alle garantiforpligtelser og yde samme gode stabile service som hidtil, således at de kunder vi har solgt til forsat kan komme på vores værksted 

Kia vil vækste 25%

KIA's modelprogram spænder fra biler til kr. 80.000 og helt op til kr. 800.000, så her er virkelig tale om biler for enhver smag og prisønsker.

– Samtidig har KIA meldt ud, at man ønsker at vækste med mindst 25% de kommende år og det vil kræve en yderlig koncentreret indsats af vort sælgerteam, forklarer Jørgen Hansen.

Udover KIA forsætter vi forhandling af Isuzu-modelprogram, som består af Pickups. Jørgen Hansen Biler fik forhandlingen af Suzuki-biler i 1997 og KIA forhandlingen har firmaet haft siden 2002.

– I 2002 blev der på landsplan solgt 1.600 KIA biler og i 2016 forventer KIA at sælge hele 12.000 biler, så det har virkelig været en forrygende udvikling.

 

Tekst og foto: Skærbæk Avis

Nye sponsorater

Vi kan nu løfte sløret for nogle af de nye planer for det sprit nye 2017. Som kampsponsor for SønderjyskE og målsponsor for ishockey spilleren Tyler Gotto er vi at finde på endnu flere platforme. Vores logo pryder allerede ishockeyhallen i SE Arena, men også på Sydbank park i Haderslev.

Ud over fodbold og ishockey har håndbolden i TM Tønder og Ribe/Esbjerg håndbold også fanget vores interesse. I 2016 fik en af de lokale speedway talenter ny maskine, som vi håber han vil tage endnu flere pokaler med.

Sponsorater

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon + 45 74 75 21 21