Profil af Jørgen Hansen Biler A/S

Vi ved, hvor vigtig en god og økonomisk bil er for mange danskere. Et bilkøb er sjældent en uvæsentlig udgift, og de færreste bilejere har lyst til ubehagelige overraskelser og unødige udgifter, fordi bilen ikke er i orden. Derfor bestræber vi os på, at alle vores kunder skal føle sig tryghed og føle tillid, når de køber bil hos os, uanset om der er tale om en ny eller en brugt bil.

KIA Motors har hædret Jørgen Hansen Biler A/S, og placeret os blandt de bedste forhandlere i verden. Det er vi naturligvis både glade for og stolte over, da certificeringen som KIA Platinum Prestige Dealer bl.a. er et resultat af meget høj kundetilfredshed. Vi er dog stadig bare en bundsolid sønderjysk virksomhed, drevet med fornuft, hjerte for kunderne og begge ben plantet i marskens muld.

Historien

Jørgen Hansen overtog i 1990 firmaet efter sin far, der i 1961 startede Peter Hansens Automobiler, som siden blev til Jørgen Hansen Biler A/S. Der er gennem tiden også blevet solgt både Mazda, Citroën og Suzuki, men kærligheden til KIA har varet ved siden hhv. 2002, og gør det stadig. I 2015 havde vi familieforøgelse med endnu et bilbrand til vores familie - Isuzu D-Max hedder det nyeste medlem. Jørgen Hansen har siden drevet en sund og velfungerende forretning, der kan mærkes i det lille lokal samfund, vi er placeret i. Der er fortaget ændringer - både på forretningssiden, men også innovationsmæssigt.

De innovationsmæssige initiativer kan mærkes over hele landet. Eksempler på dette er, at vi i 2014 blev Danmarks bedste KIA-forhandler og samme år også var førende inden for kundetilfredshed hos Suzuki. Virksomheden er i dag et aktieselskab, drevet af hovedaktionær-og indehaver Jørgen Hansen i samarbejde med en flok engagerede medarbejdere, og Jørgen Hansen Biler A/S er under kyndig kontrol af en kompetent bestyrelse.

I 2016 og 2017 er vi kommet i mål som Danmarks bedst sælgende KIA-forhandler – med næsten 600 solgte nye KIA biler. 

Vi har bevist, at man ikke altid behøver at ligge i en storby for at sælge mange biler, men har man de rigtige tilbud og Danmarks største udvalg af KIA-biler, så finder kunderne også til Skærbæk. Vi har valgt, at vi vil tilbyde et stort udvalg af biler i forskellige farver, udstyr m.m. Derudover mener vi også, at er man KIA-forhandler, så skal man kunne vise hele deres store modelprogram frem.

Jørgen Hansen Biler A/S ved hånden

Du kan også finde Jørgen Hansen Biler A/S på din telefon eller tablet med nedenstående links, eller søg efter JH Biler i Google Play eller i Appstore.

Jørgen Hansen Biler A/S som app

Ankenævn for biler

Det er fra d. 1. oktober 2015 blevet et lovkrav for bilforhandlere og væksteder at tilbyde vores kunder en åben mulighed for at kunne klage sin sag til ankenævnet for biler. Ankenævnet for biler er et nævn, der behandler forbrugerklager, som kunne opstå i forbindelse med køb af en bil, der er mere værd end 10.000 kr., eller en værkstedsregning med et endeligt beløb på mere end 1.500 kr. Ønsker du at klage din sag eller vide mere om ankenævnet for biler, kan du få mere at vide ved at klikke på knappen nedenfor.

Bilklage

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21