Services ved Jørgen Hansen Biler

Ved Jørgen Hansen Biler sætter vi altid vores kunder i højsædet, uden vores kunder var vi her ikke og vi ønsker at give dig vores bedste service. Har du brug for en ny bil tager vores sælgere altid godt imod dig, vi tager udgangspunkt i dit behov i forhold til at skulle have en ny bil, det syntes vi er god service. Hvad er dit budget? Skal der være plads til hele familien? Hvor mange km kører du omåret? Kan det bedst betle sig at købe benzin, diesel eller el bil? Har du ønsker om specielt ekstraudstyr? Det kan være nogle af de spørgsmål eller ting du syntes er vigtigt når der skal købes ny bil. Husk at vi altid giver minimum 15.000,- i skrotpræmie for din gamle bil når du finansierer en ny gennem os. Skulle din bil være mere værd? Ja så giver vi naturligvis det for den som den er værd. Du kan læse mere om det lige her:

Skrotpræmie

 

Men vores service stopper selvfølgelig ikke her. Skulle der opstå problemer eller har du spørgsmål, så hjælper vi dig så godt vi kan. Når din bil skal på værksted eller til service tager vores værksted sig godt af din bil så du hurtigt kan komme videre. Du kan sende en forespørgsel omkring booking her:

Book tid på værkstedet

Gratis lånebil

Ønsker du en gratis lånebil mens din bil er på vores værksted? Så stiller vi den naturligvis til rådighed, hvis bare du gør opmærksom på at du ønsker en gratis lånebil, når du booker din tid. Ikke alle værksteder tilbyder denne service, men det er en service vi gerne til tilbyde vores trofaste kunder. Læs mere her:

Gratis lånebil

 

sikkerhed i budgettet

De fleste mennesker kan nikke genkendende til følelsen af at få en regning ind af døren som man ikke lige havde set komme. Vi ved alle at nogle gange kan det rende op hvis bilen skal på værksted og skal til service, alt efter hvad der skal laves ved den. Derfor tilbyder vi dig som kunde en rigtig god løsning, som rigtig mange har stor glæde af, det syntes vi er en god service. For et fast beløb i måneden kan du få en service aftale. Med en service aftale skal du blot booke en tid og møde op med din bil, så tager vi os af resten. Service aftalen gælder både det årlige service, nye bremser, ja sågar nye visker blade osv. Vil du vide mere om service aftale eller vores populære Komplet løsning der indeholder: Afdrag, service, forsikring og vejhjælp så kontakt os endelig. Du kan læse mere her:

Serviceaftale

Komplet aftale

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21