Serviceapp

Download vores GRATIS serviceapp

Vi har udviklet en serviceapp til dig, så du kan navigere rundt, når du skal besøge os. Du kan betegne vores serviceapp, som din online garage, hvor du kan indtaste oplysningerne på de biler du ejer, så vores værkfører hurtigt tjekke din serviceapp når du ankommer.
Serviceappen kan bruges ved skadestilfælde, og indeholder vores kontaktoplysninger. Serviceappen har forskellige andre funktioner, som vi vil liste op for dig.

 Servicebooking
 Loyalitetsklub
 Modtag gode tilbud
 Se nye og brugte biler
 Hjælp til parkering
 Kontakte vejhjælp
 Info om din bil
 Førstehjælpsguide

Find Jh-biler's serviceapp på din telefon eller tablet. Find serviceappen i Android eller IOS med søgeordet Jørgen Hansen biler i Google Play, eller Appstore.

JH biler serviceapp (android)

jh biler serviceapp (IOS)

 

Vi belønner dig for din loyalitet

Via serviceappen har du også mulighed for at gøre brug af vores loyalitetsprogram, hvor du kan optjene stjerner/stempler, og få flotte gaver som belønning for din loyalitet. Dine points bliver registreret serviceappen.

Vi har fundet en masse spændende præmier frem og byttet ud med de gamle i loyalitetsprogrammet, bl.a. billetter til sportsoplevelser, Guldvaske som kan indløses i vaskehallen og udstyr til bilen.
Vi håber at du vil tage rigtig godt imod de nye præmier, som kan indløses fra i dag. Skulle du ønske at indløse en af de tidligere præmier, så kan dette gøres til og med den 31/12-18, herefter er det kun de nye præmier der er gældende.

Her kan du, alt efter hvor mange stjerner du har optjent, bl.a. vælge imellem:

Sportsoplevelse for 2 (værdi op til 200,-)*
P-watch (værdi op til 495,-)
5 x Guldvask (værdi op til 845,-)
Fast baglys på din KIA (værdi op til 1.295,-)

 

*Vælg imellem billetter til Sønderjyske (Fodbold, Herre Håndbold eller Ishockey), Ribe-Esbjerg Herre Håndbold eller TM Tønder Herre Håndbold. Billetter gælder til alm. grundspil og der skal tages forbehold for udsolgte billetter.

Du optjener én stjerne hver gang du benytter dig af følgende service ved Jørgen Hansen Biler:

Service
Reparation af skader
Køb af ny/brugt bil
Køb af nye dæk
Skift af dæk
Frontrude reparation/udskift
Undervognsbehandling
Bilen har fødselsdag
Syn

 

Har du ikke adgang til app'en

Vi synes, at alle skal kunne benytte vores loyalitetsprogram, så i tilfælde af at du ikke har adgang til vores serviceapp, kan du benytte dig af vores brochure, hvor du kan samle dine point. Brochuren kan du få udleveret ved henvendelse hos Jørgen Hansen Biler.

Betingelser

Her kan du læse mere om vore regler og betingelser ved brug af vores loyalitetsprogram:

Regler og betingelser

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21