Gratis lånebil

Når du har en serviceaftale hos os, stiller vi altid en gratis lånebil til rådighed - lånebilen er gratis de første 2 dage, herefter koster det 325,- pr. dag. Så imens vi giver din egen bil kærlig behandling, kan du kører en tur ud I det blå og opleve det syd- og sønderjyske. Har du ikke en serviceaftale, men synes du, at det i det lange løb, ville være nemmere at få en gratis lånebil stillet til rådighed, så kan du altid kontakte vores sælgere for at høre, om det er muligt at tegne en serviceaftale. Ud over den gratis lånebil tilbyder vi også service, sprinklervæske, synsgebyr og meget andet.
I Sønderjylland har vi helt unikke områder, som ikke findes andre steder i Danmark. Med den gratis lånebil kan du køre en tur over grænsen, eller køre en tur til Rømø og gå en tur i klitterne. Du kan også besøge Tønder eller Ribe og de mange seværdigheder byerne tilbyder. Ikke alt behøver koste penge, og vi vil gerne gøre lidt ekstra for vores kunder, derfor synes vi, at der skal være en gratis lånebil.

Læs mere om hvad du kan opleve lige her:

service med oplevelser

Serviceaftale

gratis lånebil ved skade

Er skaden sket, vil vi gerne hjælpe dig med at være på forkant så du ved hvordan vores proces foregår - så derfor tilbyder vi som en ekstra service en folder, hvor vi beskriver processen når din skadede bil ankommer hos os. Folderen indeholder også en seddel du kan lægge i forruden på din bil, så vejhjælpen ved hvor din bil skal afleveres hvis skaden er sket. Når sedlen er lagt i forruden på din bil kan du frit forlade den, og stole trygt på, at vi tager os godt af den. Du kan frit downloade folderen, printe den, og lægge den i din bil til den dag du kunne få brug for den. Du bliver naturligvis altid tilbudt en gratis lånebil når du har fået en skade på din egen bil, så kan du komme omkring som det plejer, mens vi sørger for at din egen bil bliver køreklar igen. Vi gør alt for at få din bil færdig hurtigst muligt, det varierer lidt hvor lang tid der går før vi kan få den færdig, det afhænger af skadens omfang og om vi har de nødvendige reservedele på lager.

Er skaden sket?

 

Gratis lånebil ved reparation

skal bilen til service, tilbyder vi også en gratis lånebil. Skal den på værkstedet og have noget lavet udover service, har du naturligvis også mulighed for at få en lånebil under reparation. Det eneste du skal gøre er at give os besked om at du ønsker at vi har en gratis lånebil klar til dig når du afleverer din egen. Derefter kan du bare forsætte dine daglige gøremål, tage på arbejde osv. Har du en fridag eller kommer du langvejs fra, for at få lavet din bil på vores værksted, så vil vi gerne opfordre dig til at køre ud og udforske vores område. Selvom vores bil hus ikke ligger i en kæmpe storby, så er vi så heldige at vi ligger midt i National Park Vadehavet. Så måske du kunne tænke dig at opleve sort sol, tage på østerssafari, eller noget helt tredje, mulighederne er mange. Vi har mange kunder der kommer langvejs fra, fordi de nyder den service vi tilbyder, gode priser og god betjening er noget som vi er kendte for. Vi leder altid efter måder at optimere vores kundeservice på, da vi syntes at kun det bedste er godt nok til vores kunder. Langtfra alle værksteder tilbyder en gratis lånebil, men vi vil gerne gøre det nemt og bekvemt for vores kunder, derfor er vi et værksted med gratis lånebil. Nogle vælger f.eks. også og tage et smut nedover grænsen, nu de alligevel er så tæt på, der er en lille køretur på mindre en 30 min. Fra Jørgen Hansen Biler.

Jørgen Andersen Philipp ved Jørgen Hansen Biler

Jørgen Andersen Philipp

Eftermarkedschef


kd.relib-hj@post @paj
83 0post @0 57 37

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21