NUMMERPLADEEKSPEDITION

I det forgangne år har SKAT lukket for nummerpladeekspedition, så udlevering af nummerplader ikke længere er muligt hos dem. Det er nu overladt til leasingselskaber, synshaller og forhandlere at udlevere nummerplader, og yde nummerpladeekspeditions servicen.

NUMMERPLADEEKSPEDITION HOS JØRGEN HANSEN BILER

Du skal ikke køre udenbys for at få udleveret nye nummerplader, nummerplade erstatninger eller en 3. nummerplade. Idet vi gerne vil yde en god service, foretager vi nummerpladeekspedition, og udlevering af nummerplader som det eneste sted i Skærbæk. Brugen af nummerplade ekspedition skal i de fleste tilfælde bruges af private, som køber og sælger biler privat, men vi bruger også servicen til vores egne biler så du, som kunde, kan komme hurtigt på vejene i din nye eller brugte bil.

Råd og vejledning:

Har du spørgsmål vedr. nummerplader, om registrering eller andet kan du kontakte Laila eller Lone på tlf. 74 75 21 21. Den daglige åbningstid for  nummerplade ekspedition er mandag til fredag fra 9.00–14.00.

Priser:  
Et sæt nummerplader af to stk. til f.eks. en personbil 1.420,-
Et sæt nummerplader af to stk. til f.eks. gulpladebiler 1.420,-
3. nummerplade inkl. forsendelse 298,-
Enkelt nummerplade til f.eks. motorcykel 830,-
Ejerskifte/omregistrering af køretøj 530,-
Erstatningsplade, inkl. forsendelse 868,-
Afmelding af nummerplader 100,-
Fastmontering/tyverisikring af nummerplader 200,-

Du skal medbringe

For at vi kan hjælpe dig med at omregistrerer din bil skal du huske at medbringe gyldigt ID (pas eller kørekort) og den originale registreringsattest.

Du er velkommen til at downloade og udfylde denne blanket på forhånd inden du kommer her, men vi har dem også liggende klar til at blive udfyldt her.

Anmeldelsesblanket til registrering

Ny lov

Fra 1. november 2015 er det lovpligtigt at bilens nummerplader skal være skruet lovligt fast, ellers kan det koste dig en bøde på 1000 kr. Hvis du er kunde hos os, kan du GRATIS få skruet dine nummerplader fast. Er du ikke, koster det dig kun 200kr. Ring til værkstedet på 74 75 21 21 for at bestille en tid.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21