Komplet serviceaftale

Serviceaftale og bilservice til din KIA

Med en serviceaftale til din bil hos Jørgen Hansen Biler A/S slipper du for alle uforudsete udgifter til din bil og overlader trygt vedligeholdelse og service på din bil til vores højt specialiserede teknikere. Det eneste du skal tænke på er, at fylde brændstof på.
En serviceaftale kan i mange tilfælde være en bonus at have. Uanset hvor mange kilometer du kører, så skal din bil minimum have et service én gang om året. Alt afhængig af hvilken bil du har, skal der gøres brug af en serviceaftale efter det antal kilometer fabrikanten anbefaler. Gør du ikke brug af en serviceaftale på din bil, kan garantien i mange tilfælde falde fra. At overholde en serviceaftale kan også være et plus i sidste ende, når du ønsker at sælge din bil. En fuld servicebog betyder, at du har passet godt på din bil.

Vi tilbyder billig service til KIA, og vi tilbyder altid en gratis lånebil imens vi har din bil på liften. Kommer du langvejs fra er du i øvrigt velkommen til at bruge lånebilen til sightseeing ude i den smukke sønderjyske del af landet eller en indkøbstur over grænsen. Når du tegner din serviceaftale kan du i samarbejde med vores kompetente sælgere skræddersy den aftale der passer dig. Du kan skræddersy din serviceaftale som du vil, alt efter hvordan dit kørselsbehov er kan vi altid finde en billig pris til dig. Alt i alt er du dækket hele vejen rundt - lige ud over de skader du selv laver. De services din bil skal igennem over serviceaftalens år er betalt gennem dit månedlige afdrag, om du tegner en komplet løsning eller ej. Står du en dag og mangler nye viskerblade eller sprinklervæske kigger du bare forbi, så erstatter vi med nyt.

Med aftalen om bilservice får du det fulde overblik over budgettet, mere køreglæde, bedre sikkerhed og i sidste ende øget gensalgsværdi. Du er sikker på at din KIA får alt den opmærksomhed og vedligehold som den har brug for, så du kan være kørende i mange år fremover. Det er også væsentlig at overholde de serviceeftersyn som KIA anbefaler, på den måde er du sikker på at være dækket ind i forhold til KIA's 7 års garanti eller ved 150.000 kørte km. Det er vigtigt at du bliver afklaret om du ønsker at gøre brug af serviceaftale rimelig hurtigt efter køb af ny bil, så er du sikker på at vi kan tilbyde dig en serviceaftale.

serviceaftale i op til 8 år

Som noget nyt kan vi ny tilbyde serviceaftaler i op til 8 år. Så har du sikkerhed i budgettet også når din bil bliver lidt ældre.

Vores serviceaftale dækker:

Serviceeftersyn efter interval

Bremser

Viskerblade

Pærer

Gratis lånebil

Sprinklervæske

Synsgebyr (ved aftaler over 4 år)

A/C Service

KIA serviceaftale

 

En god bilservice pris – med KIA 7+ service

Din KIA har hidtil været dækket af KIA’s enestående 7 års garanti eller 150.000 km. Du har muligvis haft en KIA serviceaftale og har derfor ikke skulle bekymre dig om din bil indtil nu. Selvom din KIA er fyldt 7 år, syntes vi stadig det er vigtigt at den overholder de anbefalede serviceeftersyn, så du er sikker på at have din bil mange år frem. Vedligeholdelsen på en ældre bil bliver ikke mindre med alderen, derfor til byder vi KIA 7+ Service. Vores KIA tekniker gennemgår mere end 20 punkter på din bil, så bilen er sikkerhedsmæssig godt kørende. Service prisen har vi skruet helt i bund, så du betaler til kun 995,- for et 7+ Servicetjek inkl. olieskift og filter. Det er altid en god idé at bruge et autoriseret værksted som du finder ved Jørgen Hansen Biler, vi er en autoriseret KIA forhandler, alle vores mekanikere er uddannet indenfor KIA og benytter os kun af originale reservedele. Når det kommer til stykket, så kender vi trods alt din KIA bedst.

Du kan læse mere om vores 7+ Service her:

7 KIA+ Service

 

 

Har du spørgsmål eller du i tvivl omkring det at have en serviceaftale ved Jørgen Hansen Biler, så kontakt endelig vores værksted.

Jørgen Andersen Philipp ved Jørgen Hansen Biler

Jørgen Andersen Philipp

Eftermarkedschef


kd.relib-hj@post @PAJ
83 0post @0 57 37
Mark Hansen Værkfører ved Jørgen Hansen Biler

Mark Hansen

Værkfører


kd.relib-hj@post @kraM

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21