Komplet serviceaftale

Serviceaftale og bilservice til din Kia

Med en serviceaftale hos Jørgen Hansen Biler A/S slipper du for alle uforudsete udgifter til din bil og overlader trygt vedligeholdelse og service på din bil til vores højt specialiserede teknikere. Det eneste du skal tænke på er, at fylde brændstof på.
En serviceaftale kan i mange tilfælde være en bonus at have. Uanset hvor mange kilometer du kører, så skal din bil minimum have et service én gang om året. Alt afhængig af hvilken bil du har, skal der gøres brug af en serviceaftale efter det antal kilometer fabrikanten anbefaler. Gør du ikke brug af en serviceaftale på din bil, kan garantien i mange tilfælde falde fra. At overholde en serviceaftale kan også være et plus i sidste ende, når du ønsker at sælge din bil. En fuld servicebog betyder, at du har passet godt på din bil.

Vi tilbyder billig service til KIA, og vi tilbyder altid en gratis lånebil imens vi har din bil på liften. Kommer du langvejs fra er du i øvrigt velkommen til at bruge lånebilen til sightseeing eller en indkøbstur over grænsen. Når du tegner din serviceaftale kan du i samarbejde med vores kompetente sælgere skræddersy den aftale der passer dig. Du kan skræddersy din serviceaftale som du vil, alt efter hvordan dit kørselsbehov er kan vi altid finde en billig pris til dig. Alt i alt er du dækket hele vejen rundt - lige ud over de skader du selv laver. De services din bil skal igennem over serviceaftalens år er betalt gennem dit månedlige afdrag, om du tegner en komplet løsning eller ej. Står du en dag og mangler nye viskerblade eller sprinklervæske kigger du bare forbi, så erstatter vi med nyt.

Med aftalen om bilservice får du det fulde overblik over budgettet, mere køreglæde, bedre sikkerhed og i sidste ende øget gensalgsværdi.

Vores serviceaftale dækker:

Serviceeftersyn efter interval

Bremser

Viskerblade

Pærer

Gratis lånebil

Sprinklervæske

Synsgebyr (ved aftaler over 4 år)

A/C Service

KIA serviceaftale

jap.png

Jørgen Andersen Philipp

Kundemodtager


kd.relib-hj@post @PAJ
83 0post @0 57 37

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21