Se filmen

Du får den bedste skrotpræmie ved Jørgen Hansen Biler

Alle biler ender på et tidspunkt som skrotbil, hvad end den så bliver efterladt et sted eller som skrotpræmiebil ved en autoophugger, det vil vi gerne ændre på.  Der er efterhånden mange forhandlere, som er gået i vores fodspor, hvad skrotpræmie angår. Vi synes i tidernes morgen, at en skrotpræmie var en rigtig god idé, og det synes vi stadig, vi tilbød den højeste skrotpræmie i Sønderjylland, ja den højeste skrotpræmie i Jylland. En bil skrotpræmie er en fordel for dig, som gerne vil erhverve ny bil, men som samtidig også har en gammel du gerne vil af med.

Hvad får man i skrotpræmie?

Hos Jørgen Hansen Biler A/S giver vi den højeste skrotpræmie på 15.000,- ved køb af ny bil, når du køber en ny bil med finansiering hos os. Det gælder alle vores modeller, så længe du handler bil for mindst 80.000 kroner. Skrotpræmie er et bredt begreb, da det ikke kun er biler til skrot vi tager i bytte. Er din bil mere værd, så giver vi gerne en vurdering. Vi er i øvrigt lige glade med, hvordan bilen ser ud, hvor gammel den er, eller hvor langt den har kørt.

Den bedste skrotpris

Har du en gammel bil du ønsker at få en skrotpræmie på, så er skrotpræmie 2018 på ca. et par tusinde kr. ved en miljøgodkendt autoophugger. Du kan også i stedet aflevere den gamle bil ved os når du alligevel køber ny bil med finansiering, her får du til gengæld 15.000 kr. det kalder vi den bedste skrotpris.

Er din bil mere værd end de 15.000 kr. vi tilbyder i skrotpræmie på din bil, så giver vi selvfølgelig altid det for den, som den er værd. Skrotpris som vi tilbyder på din bil kan ikke udbetales til dig, den skal bruges ved finansiering af en ny bil. Udbetalingen på en bil er altid 20% af bilens samlede værdi, så det er altså et rigtig fint tilskud at få 15.000 kr. i skrotpræmie så du slipper for at skulle betale så meget i udbetaling – det syntes vi er en god deal som er til at forstå!

 

Er bilen mere værd end de 15.000 kr. i skrotpræmie?

Er du nysgerrig på hvad din bil er værd, så kontakt os gerne. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på din bil i forbindelse med finansiering af en ny, så er vi sikre på at du atter engang er godt kørende. Det kan være at du er i tvivl om det kan betale sig at skifte din gamle bil ud? Ofte kan en ældre bil veje tungt i budgettet med en høj vægtafgift og en dyr forsikring. Reparation og vedligehold er også noget der kan blive dyrt i længden og det er måske der at det er værd at undersøge om det ikke på længere sigt vil være billigere at skifte din nuværende bil ud. Kontakter du os skal vi give dig den bedste rådgivning i forhold til hvad der er bedst for dig og din situation.

Kontakt os på tlf.: 7475 2121 og lad os få en uforpligtende snak omkring hvad vi kan tilbyde.

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21