Se filmen

FÅ 15.000,- I SKROTPRÆMIE

Der er efterhånden mange forhandlere, som er gået i vores fodspor, hvad skrotpræmie angår. Vi synes i tidernes morgen, at en skrotpræmie var en rigtig god idé, og det synes vi stadig. En skrotpræmie er en fordel for dig, som gerne vil erhverve ny bil, men som samtidig også har en gammel du gerne vil af med. 
Hos Jørgen Hansen Biler A/S giver vi 15.000,- med vores skrotpræmie, når du køber en ny bil med finansiering hos os. Det gælder alle vores modeller, så længe du handler bil for mindst 80.000 kroner. Skrotpræmie er et bredt begreb, da det ikke kun er biler til skrot vi tager i bytte. Er din bil mere værd, så giver vi gerne en vurdering. Vi er i øvrigt lige glade med, hvordan bilen ser ud, hvor gammel den er, eller hvor langt den har kørt.

Brug Skrotpræmien som en del af udbetalingen

For mange er det væsentlige ved et bilkøb, hvor mange penge man skal lægge i udbetaling. Dette beløb bliver lavere hos os, fordi de 15.000,- vi giver i skrotpræmie for din gamle bil, skal bruges som en del af udbetalingen. Det betyder, at det er ganske få penge, du skal af med hér og nu. Ved køb af ny eller brugt bil hos os er udbetalingen minimum 20.436,- eller 20%. Køber du eksempelvis en KIA Picanto til en samlet pris af 102.182,- vil udbetalingen således være 20.436,-. Men da du kan trække de 15.000,- fra, som du har fået for din gamle bil skal du kun have 6.319,- op af lommen – dét er da til at forstå!

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21