Se filmen

Test af KIA Sportage

Vi har gennem facebook fundet vores kvindelige testkører - Kira Ørbekker, som havde fornøjelsen af den fede KIA Sportage 2.0 185HK GT-LINE aut. i en uge. Kira skulle lave en test af KIA Sportage. Vores testkører, Kira har i den forbindelse optaget en video som kan ses overstående hvor hun snakker lidt om bilen.

Generelle køreegenskaber:

Jeg var rigtig glad for at kunne få lov at lave en test af KIA Sportage. Bilen er så rummelig, at den ville passe godt til den store familie, eller en der har en hobby, som kræver meget plads. Der er meget god plads i kabinen både på for- og bagsæderne og et plus er at mit guld ikke skal sidde klemt på bagsædet. Bagagerummet er også dejligt stort, så man både kan bruge bilen til store indkøb og til ferie. Bilen er med nøglefri betjening, fuldautomatisk klimaanlæg og fartpilot, hvilket gør den til en utrolig lækker bil. Ydermere har bilen et utroligt lækkert soltag, som giver et godt lysindfald i kabinen, og hvis solen er for skarp kan man køre loftet henover, for at dække. 

Praktisk anvendelse:

Da jeg skulle lave en test af KIA Sportage håbede jeg på, at jeg kunne bruge den til mange praktiske ting, som f.eks. at køre mig selv til sports arrangementer. Bilen skulle også bruges til at køre mine børn til sport, men også rummeligheden skulle være et plus når børnenens tasker skal med - bilen klarer det til UG. Jeg bruger desuden bilen til mit arbejde, hvor den skal være praktisk og nem at manøvrere rundt med. Selvom bilen er stor, så hjælper bakkameraet meget på det, da man kommer til at synes den bliver nemmere at have med at gøre, når man har et ekstra sæt øjne.

KIA Sportage test

Kira udtalte efter at have lavet en test af KIA Sportage, og brugt bilen i hendes travle hverdag:
"Efter at have været testkører af bilen i 4 dage kan jeg kun sige: PRØV DEN!!! - Den er noget af det mest fantastiske, praktiske, luksuriøse, elegante og meget meget mere - hold k... en bil, jeg er SOLGT"

Kia Sportage360 Komplet

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon + 45 74 75 21 21