Ubegrænset strøm til din KIA

Det er utrolig billigt at køre en KIA plug-in Hybrid og så kan du frit oplade din KIA derhjemme eller på en af de mange ladepunkter i landet. Abonnement fås fra kun  279,- pr. måned, så skal du ikke bekymre dig om at komme fra A til B.

E.ON

Ved E.ON kan du få billig opladning af din Plug-in Hybrid bil, så du let kan komme på farten igen. Du får ladeboksen op hjemme ved dig, løsningen ved E.ON hedder All Inclusive Home 12 plugin-hybrid og er til dig der ønsker at lade sikkert og nemt derhjemme med E.ON's intelligente ladeboks. Med E.ON  All Inklusive Home 12 får du leveret en ladeboks med et fastmonteret stik, der gør det nemt at sætte elbilen til at oplade, når du kommer hjem. Du får derudover også adgang til Danmarks største ladenetværk, så du frit kan lade på alle E.ON's ladebokse rundt om i landet. .

Sådan fungerer e.on's home-charge all inclusive

Hver måned betaler du et fast beløb og så kan du frit benytte opladning via E.ON's ladeboks eller en af E.ON's mange offentlige ladestandere. Du betaler én måned forud for at at benytte dig af opladningen ved E.ON. Du betaler selv for de kWh, som du oplader bilen med derhjemme via ladeboksen, til din egen strømleverandør. Du vil herefter modtage refusion hver sjette måned, nærmere bestemt januar og juli, hvor du vil modtage en opgørelse med modregningen af den mængde strøm, du har købt igennem din strømleverandør til opladning af din plugin-hybrid. Du får udbetalt 1,13 kr. i refusion + 1,18 kr. i strømpris pr. kWh. Dvs. at du i alt vil få 2,31 kr. pr. kWh i refusion. Abonnementet koster kun 279,- pr. måned (batteri op til 12kWh). Standardinstallation af ladeboks koster 5.695 kr. Du kan læse mere om E.ON's produkter på deres hjemmeside.

 

CLEVER

Med CLEVER behøver du ikke bekymre dig mere. KIA kan nemlig i samarbejde med CLEVER præsentere ubegrænset strøm. I stedet for at holde i kø på tankstationen for at tanke din bil kan du nu køre direkte hjem. Med CLEVER kan du få Unlimited til din KIA. Fra kun 299,- pr. måned kan du ubegrænset oplade din bil hjemme, men også i resten af Danmark, Sverige og Tyskland.

OPLADNING AF DIN KIA

Nedenfor kan du sammenligne priserne på E.ON og Clevers løsninger i forhold til opladning af din el og Plug-in Hybrid bil:

KIA Soul EV

E.ON Home Charge All Incl. Clever Unlimited

579,- pr. mdr.

(+5.695,- for ladeboks)

599,- pr. mdr.

(0,- i engangsbeløb)*

KIA Soul EV

*Ladeboksen er med i prisen når man køber en fabriksny KIA Soul EV.

KIA Optima PHEV

E.ON Home Charge All Incl. Clever Unlimited

279,- pr. mdr.

(+5.695,- for ladeboks)

299,- pr mdr.

(0,- i engangsbeløb)*

KIA Optima PHEV

*Ladeboksen er med i prisen når man køber en fabriksny Optima.

KIA Niro PHEV

E.ON Home Charge All Incl. Clever Unlimited

279,- pr. mdr.

(+5.695,- for ladeboks)

299,- pr. mdr.

(+9.795,- for ladeboks)

KIA Niro PHEV

 

CLEVER Unlimited giver dig mulighed for at lade din bil op hjemme hos dig selv, eller på virksomheden, hvis du er erhvervsdrivende. Når du køber et CLEVER Unlimited abonnement, får du installeret en boks hvor du ønsker, og så har du selvfølgelig også mulighed for, at lade bilen op på alle offentlige CLEVER netværk. På den måde har du mulighed for at lade op til en meget lav månedlig pris. Der medfølger derudover også et ladekabel (15 m) som er nødvendig for at kunne oplade på CLEVER's ladenetværk. Skulle du på et tidspunkt have ønske om at nedtage ladeboksen, er dette naturligvis med i prisen.

CLEVER Unlimited Network giver dig mulighed for opladning når du er på farten. Når du ønsker at oplade din bil på en af CLEVER's 500 ladestationer i landet, skal du bruge dit ladekort, og læne dig tilbage mens din bil bliver opladet. Du får et ladekabel (15 m) med, det er nøsvendig for at kunne oplade på alle CLEVER's 22 kWh ladestandere

Der tages forbehold for ændringer af priserne. For aktuelle priser henviser vi til udbyderne.

HVILKEN UDBYDER SKAL JEG VÆLGE TIL MIN PLUG-IN HYBRID?

Det kan være svært at overskue hvilken løsning der er bedst, skal du vælge E.ON eller CLEVER? Hvilket abonnement der bedst kan betale dig, er lidt afhængig af hvilken plug-in hybrid bil du ønsker og hvilket behov du har. Har du spørgsmål omkring E.ON eller CLEVER's løsning rådgiver vi dig gerne, så du kan vælge den bedst mulige løsning for dig.

Hvad koster det at eje en elbil?

Har du i mange år været ejer af en bil kørende udelukkende på brændstof, så kan det godt være en stor chance at tage, at købe en el-bil. Vi har samlet lidt information til dig, som gerne vil vide mere, inden du tager springet, og køber en el-bil. El-biler er ligesom andre biler også omfattet af den grønne ejerafgift, men alle el-biler fra 2016 er sat til en meget lav grøn afgiftssats. Når man kigger på kørsels økonomien, så kan man ikke sammenligne de modeller vi kan tilbyde, med hinanden. En KIA Soul EV kører op til 212 kilometer før den igen skal oplades, hvor KIA Optima Plug-in Hybrid kan køre op til 62,5 km/l ved en blanding af brændstof og el. Vil du helt nøjagtigt vide hvad det kommer til at koste for dig, så vil vi anbefale dig, at tjekke hvad du giver for el. På den måde kan du nemmest udregne det nøjagtige beløb du kommer til at bruge på el og brændstof ved køb af en af disse biler.
Nedenfor kan du læse mere om de 3 modeller vi indtil videre kan tilbyde.

Kia Optima Plug-in Hybrid

 

Kia Soul EV 

 

KIA NIRO PLUG-IN HYBRID

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon + 45 74 75 21 21