Gratis lejebil hos Jørgen Hansen Biler

Når du har Komplet eller serviceaftale hos os, stiller vi altid en gratis lejebil til rådighed. Så imens vi giver din egen bil kærlig behandling, kan du køre en tur ud i det blå og opleve det syd- og sønderjyske i en af vores lejebiler. Du kan også køre på arbejde, hente børn, købe ind eller andet, du normalt er afhængig af din bil for at klare. Har du ikke Komplet eller serviceaftale, men synes du, at det i det lange løb ville være nemmere at få en gratis lejebil stillet til rådighed, så kan du altid kontakte vores sælgere for at høre, om det er muligt at tegne en serviceaftale. Ud over den gratis lejebil tilbyder vi også service, sprinklervæske, synsgebyr og meget andet.

Har du ikke Komplet eller serviceaftale hos os, kan du leje en lejebil på dagsbasis, så du ikke skal undvære en bil, mens din egen er på værksted.

Priser – lejebil 

Når din bil skal på værksted, kan det være, at du har brug for en lejebil. Vi stiller en Kia lejebil til rådighed gratis den første dag, herefter kan den lejes for kr. 295,- pr. dag. 

Alle kunder med Komplet- eller serviceaftale hos os, har altid Kia lejebil inkluderet i prisen.

 

Ønsker du en lejebil, når din bil skal på værksted, oplyser du det blot, når du booker din tid – enten telefonisk, via hjemmesiden eller ved vores Express Tjek-ind selvbetjeningsstander.

Lejebil Kia - Dagspris:

Dag 1:                         00,00 kr.

Dag 2 og frem:          295,00 kr.

 

Lejebil ISUZU - Dagspris

Pr. dag:                       695,00 kr.

Selvrisiko på lejebil er 6.500 kr. pr. skade. Vi anbefaler, at tilkøbe en selvrisikoforsikring for 95 kr. pr. dag, for at opnå en selvrisiko på 0 kr. på lejebilen.
Kunder med Service- eller Kompletaftale har altid Kia lejebil inkluderet i deres aftale. Her anbefaler vi også tilkøb af selvrisikoforsikring for 95 kr. pr. dag.

Service med oplevelser

I Sønderjylland har vi helt unikke områder, som ikke findes andre steder i Danmark. Med den gratis lejebil kan du køre en tur over grænsen eller køre en tur til Rømø og gå en tur i klitterne. Du kan også besøge Tønder eller Ribe og de mange seværdigheder, byerne tilbyder. Ikke alt behøver koste penge, og vi vil gerne gøre lidt ekstra for vores kunder, derfor synes vi, at der skal være en gratis lejebil til rådighed, når din bil er til service hos os.

Gratis lejebil ved forsikringssager

Skal bilen på værkstedet og have lavet noget andet end service, har du naturligvis også mulighed for at låne en lejebil. Det eneste du skal gøre er at give os besked om, at du ønsker, at vi har en gratis lejebil klar til dig, når du afleverer din egen. Derefter kan du bare forsætte dine daglige gøremål, tage på arbejde osv. Har du en fridag, eller kommer du langvejs fra for at få lavet din bil på vores værksted, så opfordrer vi altid til, at man kører ud og udforsker vores naturskønne område. Vores bilhus ligger ikke i en kæmpe storby, men til gengæld er vi så heldige, at vi ligger midt i National Park Vadehavet. Så måske du kunne tænke dig at opleve sort sol, tage på østerssafari eller noget helt tredje, mens bilen er under kærlig behandling – mulighederne er mange.

Vi har mange kunder, der kommer langvejs fra, fordi de nyder den service, vi tilbyder; gode priser og god betjening er noget, vi er kendte for. Vi leder altid efter måder at optimere vores kundeservice på, da vi er af den mening, at kun det bedste er godt nok til vores kunder. Langt fra alle værksteder tilbyder en gratis lejebil, men vi vil gerne gøre det nemt og bekvemt for vores kunder at sende bilen til service eller på værksted, derfor er vi et værksted med gratis lejebil til vores kunder med Komplet eller serviceaftale, eller hvis du kommer ind med skader. Nogle vælger f.eks. også og tage et smut over grænsen, nu de alligevel er så tæt på. Det er kun en lille køretur på mindre end 30 minutter fra Jørgen Hansen Biler.