Alt hvad Jørgen Hansen tilbyder 

– fra salg til skrot

Hos Jørgen Hansen Biler følger vi gerne dig og din bil gennem hele bilens cyklus; fra køb til byt til ny eller til skrot. 

Når du køber bil hos os, kan du vælge at købe din Kia med Komplet, som skaber overblik og tryghed i din økonomi. Vi kan tilbyde Danmarks formentlig billigste bilforsikring med en rigtig god dækning. Vi hjælper også gerne med bilfinansiering, når du skal købe ny bil. Ønsker du ikke Komplet, men ønsker du stadig en vis form for sikkerhed i budgettet, kan vi tilbyde en serviceaftale, så du ikke behøver bekymre dig om løbende udgifter til vedligeholdelse og service af din bil. Når bilen er købt, kan vi klare nummerpladeekspedition hos os, så du ikke skal til at køre et andet sted hen for dét. 

Hvad end det er tid til serviceeftersyn eller bilsyn, kan vi klare det for dig hos Jørgen Hansen Biler. Selvom du ikke skal købe bil eller have den på værksted, er du naturligvis altid velkommen til at benytte vores vaskehal og selvvask. Når det så en dag bliver tid til at skifte bilen ud, tilbyder vi altid en god skrotpræmie eller byttepris for din bil. Undervejs i din bils livscyklus kan du nemt og smart booke service, få nyheder m.m. via vores Jørgen Hansen Biler app, som kan hentes til både Android og iOS.