Billige brugte biler fra Jørgen Hansen biler

Vi har altid et stort udvalg af brugte biler, og vi får løbende nyere, brugte modeller ind - har vi tilfældigvis ikke den bil stående som du søger, kan du altid give salgsafdelingen et kald. De kan kontaktes på: 7475 2121 eller på salg@jh-biler.dk. Når du køber en brugt bil for mere end 80.000 kr hos os, har du mulighed for at få 15.000,- i skrotpræmie for din gamle bil, hvis bare din bil er indregistreret, kan køre hertil, og så længe finansieringen sker gennem os. Vil du læse mere om skrotpræmien, og hvad den indebærer, så kan du gøre det her.

Der er mange spekulationer og diskussioner, om det kan betale sig at købe en brugt bil i forhold til en ny. En brugt bil er billigere i udbetalingen, og lånet er væsentligt lavere og hurtigere at betale af. Brugte biler kører lige så langt på literen, som en ny bil gør, men den store forskel på ny og brugt bil er udgifterne til reparation på en brugt bil. Det kan ikke undgås at en brugt bil ofte skal hyppigere på værksted end en helt ny bil, så derfor kan det rende op. Alt efter hvilken brugt bil du køber er det også relevant hvor meget garanti der er tilbage på bilen, det er ikke alle bilmærker som tilbyder mere end et par års garanti, det gør KIA heldigvis, ja du får faktisk hele 7 års garanti på bilen hvis du køber den fra ny, garantien kan naturligvis videreføres til en ny ejer. Det giver din bil en ekstra god værdi, hvad end du bytter din gamle KIA til en ny eller køber en brugt KIA. Det kan føles som en jungle når man skal finde ud af hvilken bil man skal vælge og om det skal være en ny eller brugt bil. Ved Jørgen Hansen Biler gør vi altid det ypperste for at guide dig igennem junglen, så du får mest mulig bil for pengene. Det er vores fornemmeste opgave at du går tilfreds herfra når du f.eks. har handlet brugt bil ved os, eftersom vi lever af tilfredse kunder.

Ny eller brugt bil

Billige brugte biler til salg

Vi får tit henvendelser angående billige brugte biler til salg i Jylland og vi får da også ofte biler ind som vi kan sælge til en skarp pris, så er du på udkig efter brugte biler til salg, hvad end det er brugte biler Jylland, brugte biler Sønderjylland eller brugte biler Sydjylland du er ude efter. Prisen på de brugte biler kan variere og vi syntes selv at vi har et godt udvalg indenfor en bred prisramme. Er du interesseret i en speciel brugt bil, så kontakt os endelig, du er også velkommen til at holde øje med siden her, vi opdaterer løbende så snart vi har en spændende brugt bil klar til salg, det kan jo være at drømmebilen er tættere på end du tror. Der findes som regel kun en af hver brugt bil som vi tilbyder og det foregår efter først til mølle princippet, så hvis du vil være sikker på at få en bestemt brugt bil som vi har på lager, så er det en god idé at kontakte os hurtigst muligt. Vi tilbyder alt fra små brugte biler til store brugte biler, vi kan helt sikkert også finde en der passer til dig og dit budget. Som Danmarks’ bedst sælgende KIA forhandler ville det være underligt hvis vi ikke havde en masse spændende brugte biler til salg når nu vi sælger så mange nye. Vi sørger altid for at den brugte bliver leveret klargjorte og rene, så de er klar til at komme ud og køre.

Når du køber en brugt bil ved os kan vi også hjælpe dig med omregistreringen. Reglen er at bilen skal omregistreres eller bilen skal afmeldes senest tre uger efter ejerskifte. Det tager ikke lang tid for os at få det ordnet, så du indenfor kort tid kan komme ud og køre i din nye brugte bil. Skal du af med din bil og der bliver foretaget et ejerskifte, bliver din forsikring automatisk underrettet om dette af SKAT, de sørger også for at du får refunderet den forudbetalte miljøafgift (vægtafgift). For at kunne omregistrerer din bil skal du medbringe billede-ID (det kan være pas, kørekort osv.), den originale registreringsattest, penge til omregistreringsgebyret. Vi skal desuden også bruge noget dokumentation for at den nye ejer har tegnet en ansvarsforsikring. I tilfælde af at du omregistrerer bilen for en anden part, så skal du huske at medbringe en fuldmagt fra vedkommende, det er en tilladelse til at du må omregistrerer bilen i hans/hendes navn, der skal også være en underskrift. Efter omregistreringen af bilen får du udleveret en midlertidig registreringsattest, den originale registreringsattest bliver så senere send til dig. Skal din brugte bil forsikres kan vi sagtens hjælpe dig med dette. Vi har et rigtig godt samarbejde med Sønderjysk forsikring. Har du udset dig en brugt bil som du ønsker at prøvekøre, så skal du blot kontakte os, så kan vi lave en aftale og du kan få afklaret hvilken en bil der passer bedst til dig og dine behov.

Det gode ved at købe en brugt KIA er at der er 7 års garanti. Køber du f.eks. en 2 år gammel KIA, så er der altså stadig 5 års garanti på den. Det kan være meget betryggende at vide at garantien stadig dækker, specielt når man ikke har haft bilen fra den var fabriksny, så er du dækket ind hvis der skulle opstå noget med bilen.

Vi tilbyder også brugte Isuzu, som er en meget populær pickup truck vi forhandler. Mange virksomheder kan drage stor nytte af at have en Isuzu, den kan bl.a. fås med sneskovl/saltspreder, tip-lad, som ”hunting edition”, den meget iøjnefaldende ”The Beast” og mange flere. Vi plejer at sige at der er altid en Isuzu til ethvert formål. Så er du interesseret kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde en ny eller brugt, der passer til dit erhverv. Isuzu har desuden 5 års garanti og den følger naturligvis med hvis du køber en Isuzu under 5 år.

Finansiering af brugt bil

Vi tilbyder også finansiering af den brugte bil, den kan finansieres indtil den er 15 år gammel. Bilen skal minimum koste 30.000 kr. for at vi kan tilbyde finansiering, til gengæld kan vi finansiere den med en lav ydelse, så du skal betale så lidt som muligt hver måned. Vi samarbejder med forskellige finansieringsselskaber så vi kan give dig de bedste forudsætninger for at komme ud og køre.

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21