her finder du jørgen hansen biler a/s

SE PÅ GOOGLE MAPS

Kontakt den du søger hos Jørgen Hansen Biler

Jørgen Hansen Biler A/S er en solid virksomhed med mange eksperter på bilområdet. Nedenfor finder du en bred vifte af medarbejdere, som på hver deres måde er eminente til det de gør bedst - at yde rigtig god service. Har du specielle spørgsmål kan du kontakte den medarbejder du søger. Hver eneste medarbejder hos Jørgen Hansen Biler har en høj vidensbaseret baggrund, og du får derfor altid et professionelt svar på dit spørgsmål, om det er teknisk eller blot en forespørgsel.
Vores sælgere er hver dag, og hver søndag at finde i udstillingen hos Jørgen Hansen Biler på Ribevej 40 i Skærbæk. Ringer du udenfor åbningstiden kan du benytte vores chatfunktion, eller kontakte os på de sociale medier. Vi gør hvad vi kan for at besvare dit spørgsmål hurtigst muligt, og på den bedst mulige måde.
Ønsker du kontakt omkring en mulig stilling, eller en forespørgsel i samme stil kan du sende en mail til info@jh-biler.dk, så vil vi besvare den hurtigst muligt, og med den bedst kvalificerede medarbejder. Jørgen Hansen Biler har altid gang i nye tiltag, og ønsker du mere information om dette, kan du læse mere under pressemeddelser.
Pressemeddelser

Jørgen Philipp Eftermarkedschef ved Jørgen Hansen Biler

Jørgen Andersen Philipp

Eftermarkedschef


kd.relib-hj@post @PAJ
83 0post @0 57 37
Tommy Hansen Reservedelsekspedient ved Jørgen Hansen Biler

Tommy Hansen

Reservedelsekspedient


kd.relib-hj@post @ymmoT
13 0post @0 57 37
Torben Hansen Reservedele Jørgen Hansen Biler

Torben Hansen

Reservedelsekspedient


kd.relib-hj@post @nebroT
73 0post @0 57 37