Abonnér på service - slip for regningen

Men en serviceaftale hos Jørgen Hansen Biler A/S betaler du en fast pris i måneden.

Det gør dig fri for at skulle betale en regning efter dit serviceeftersyn. Det eneste du derfor skal tænke på er at få din bil kørt til værkstedet. Resten bliver ordnet for dig og du kan med ro i sindet hente din bil igen, velvidende at der ikke venter dig en stor regning.

 

 

 

 

 

Fuldt overblik – og gratis lejebil

Vi tilbyder altid en gratis lejebil, mens vi har din bil på liften. Kommer du langvejs fra, er du i øvrigt velkommen til at bruge lejebilen til sightseeing i den smukke sønderjyske del af landet eller en indkøbstur over grænsen. Når du tegner din serviceaftale, kan du i samarbejde med vores kompetente sælgere skræddersy den aftale, der passer dig bedst. Du kan skræddersy din serviceaftale, som du vil. Alt efter, hvordan dit kørselsbehov er, kan vi altid finde en billig pris til dig. Alt i alt er du dækket hele vejen rundt – lige ud over de skader du selv laver. De services, din bil skal igennem over serviceaftalens år, er betalt gennem dit månedlige afdrag, om du tegner vores Komplet løsning eller ej. Står du en dag og mangler nye viskerblade eller sprinklervæske, kigger du bare forbi, så erstatter vi med nyt.

Hvorfor vælge vores værksted, når din Kia skal til service?

  • Vi er specialister og kender din Kia bedre end nogen anden
  • Vores teknikere bliver løbende efteruddannet, så de er altid opdateret med den nyeste viden, hvilket giver din Kia de bedste forudsætninger for at bringe dig sikkert fra A til B
  • Vi anvender originale reservedele
  • Din bil bliver altid opdateret med den nyeste software, når den er til service ved os
  • Vi tjekker op på alle forbedringskampagner, så din bil får alle fordele fra Kia's åbne fabrikskampagner
  • Vi tjekker karosseri for rust
  • Din Kia's levetid bliver forlænget – til en skarp pris, som ingen andre kan matche

Med aftalen om bilservice får du det fulde overblik over budgettet, mere køreglæde, bedre sikkerhed og i sidste ende øget gensalgsværdi. Du er sikker på, at din Kia får alt den opmærksomhed og vedligehold, som den har brug for, så du kan være kørende i mange år fremover. Det er også væsentlig at overholde de serviceeftersyn, som Kia anbefaler. På den måde er du sikker på at være dækket ind i forhold til Kia's 7 års garanti eller ved 150.000 kørte km. Det er vigtigt, at du bliver afklaret omkring, hvorvidt du ønsker at gøre brug af en serviceaftale rimelig hurtigt efter køb af ny bil, så er du sikker på, at vi kan tilbyde dig en serviceaftale.

Med en serviceaftale til din bil hos Jørgen Hansen Biler A/S slipper du for uforudsete udgifter til din bil og overlader trygt vedligeholdelse og service på din bil til vores højt specialiserede teknikere. Uanset hvilken bil du har, bør du overholde det serviceinterval, fabrikanten anbefaler. Overholdes dette ikke, kan garantien i mange tilfælde falde fra. Du kan altid se, hvilket serviceinterval din bil har i servicehæftet. At overholde serviceintervallet kan også være et plus i sidste ende, når du ønsker at sælge din bil. Har du fulgt serviceintervallerne betyder det, at du har passet godt på din bil.

Hvorfor vælge serviceaftale til din bil? 

- du skal ikke spare op løbende 

- du skal ikke have pengene op af lommen