Ingen produkter fundet

Extra products

news
{{product.category}}

Ny Isuzu DMax pickup trucks

I 2015 havde vi familieforøgelse. Den lille ny er endnu et bilbrand - Isuzu D-Max hedder vores lille ny medlem. Hos Jørgen Hansen Biler er vi eneforhandler af bilmærket Isuzu, i Sønderjylland. Det betyder, at du kun hos os kan købe eller lease de modeller du ønsker. Ny Isuzu D-Max er produceret på en af Japans ældste varebils fabrikker, Isuzu Motors. Fabrikken har produceret biler siden 1916, og er i sig selv en overskudsforretning for dig som ejer, idet, at den bruger mindre diesel, men kan slæbe mere end de tilsvarende konkurrenter i klassen. Bilen er bygget som en lastbil, hvilket giver den en enorm styrke og solide egenskaber.
Modellerne vi forhandler hedder Isuzu D-Max, og fås i 4 forskellige udgaver. Bilen, uanset model, er en voldsom maskine i sig selv. Motoren kan rumme 2,5 liter og leverer op til 163 HK. Meget vigtigere er det ekstremt høje drejningsmoment bilen yder. Det gør, at bilen med en vogntogs vægt på op til seks tons, også kommer op ad de stejle bakker uden problemer.

TILBYDer BEDRE SERVICE

Modellerne vi forhandler hedder Isuzu D-Max, og fås i 4 forskellige udgaver. De nye Isuzu D-max, uanset model, er voldsomme maskiner i sig selv. Motoren kan rumme 2,5 liter og leverer 163 HK. En ny Isuzu D-max betyder, at du kan tilbyde eventuelle kunder en bedre service, højere trækkraft og et bedre niveau af teknik. Mange erhvervsdrivende investerer i en ny Isuzu D-max - modellen afhænger af hvad bilen skal bruges til. På den måde kan de erhvervsdrivende altid love høj kvalitet.

 

Stort udvalg i Isuzu D-max

Der findes flere forskellige udgaver af Isuzu - dog skal den nok primært ses som en praktisk arbejdsmaskine, som gør det hele nemmere for dig.

Isuzu D-Max Extended Cab

Extended versionen er en 2-personers pickup hvor  det store lastrum bagved er beskyttet. For at få en en større åbning til kabinen er bagdørene hængslet bagtil. Sikkerheden er der selvfølgelig taget stilling til for bagdørene er lavet sådan at de ikke kan åbnes når hoveddøren er lukket. isuzu D-max Extended Cab er i bund og grund en almindelig pick-up, med den lille tilføjelse at det er nemt at få adgang til bagageområdet bag sæderne, hvilket er meget praktisk når man skal have plads til større genstande.

Isuzu D-Max Single Cab

Vil du have et ekstra stort bagageområde på ladet, så skal du vælge Single Cab versionen. Denne pickup er med 2 sæder og 2 døre.

Isuzu D-Max Crew Cab

Som almindelig varebil kommer Isuzu D-Max Crew Cab med 2 sæder, den har til gengæld 4 døre, så her er der plads til opbevaring af bagage omme bag førersædet.

Isuzu D-Max som mandskabsvogn

Skal du have de ansatte med, så du er fri for at sende flere biler afsted samtidig, så kig nærmere på vores mandskabsvogn fra Isuzu. Du har stadig mulighed for at fylde ladet op, så dig og dine ansatte kan have det allermest nødvendige med når I har et job der skal klares.

Isuzu D-Max på hvide plader

Man behøver ikke være en virksomhed for at blive den lykkelige ejer af en Isuzu. Ønsker du en Isuzu kan vi hjælpe dig med en Isuzu D-Max på hvide plader, du får en pick-up der vil vække opsigt alle steder hvor du kommer.

Isuzu D-Max opbygninger

Hos Jørgen Hansen Biler har vi et kæmpe udvalg af Isuzu, det betyder også at vi har et stort udvalg af forskellige opbygninger, så du kan få din Isuzu skræddersyet præcist som du vil have den. Har du brug for tippelad, saltspreder, sneskovl eller noget helt andet, så lad os undersøge mulighederne for at du kan få den pickup som du drømmer om og som passer helt til dit behov.

Stort farveudvalg i Isuzu D-Max

Der er noget for enhver smag i forhold til farveudvalget som Isuzu D-Max fås i, der er i alt 7 flotte farver at vælge imellem:
Galena Gray Met, Cosmic Black Mica, Red Spinel Mica, Obsidian Gray Mica, Sapphire Blue Mica, Splash White eller Titanium Silver Met.

Der er et bredt udvalg af forskelligt ekstraudstyr til Isuzu D-Max, på trods af at den som standard kommer med et højt niveau af udstyr, her i blandt tågelygter for og bag, aircondition/klimaanlæg (alt efter udstyrsvariant), el ruder foran, CD-radio med bluetooth funktion, fartpilot og lækkert læderrat hvorfra du kan styre fartpilot og radio (alt efter udstyrsvariant).

5 års garanti fra Isuzu Motors

Når du køber en Isuzu D-max køber du også automatisk tryghed, denne slidstærke pickup leveres nemlig med 5 års/100.000 km garanti.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21