Ingen produkter fundet

Extra products

news
{{product.category}}

Ny Isuzu D-Max

I 2015 havde vi familieforøgelse. Den lille ny er endnu et bilbrand - ny Isuzu D-Max hedder vores lille ny medlem. Hos Jørgen Hansen Biler er vi eneforhandler af bilmærket Isuzu, i Sønderjylland. Det betyder, at du kun hos os kan købe eller lease de modeller du ønsker. Ny Isuzu D-Max er produceret på en af Japans ældste varebils fabrikker, Isuzu Motors. Fabrikken har produceret biler siden 1916, og er i sig selv en overskudsforretning for dig som ejer, idet, at den bruger mindre diesel, men kan slæbe mere end de tilsvarende konkurrenter i klassen. Bilen er bygget som en lastbil, hvilket giver den en enorm styrke og solide egenskaber.
Modellerne vi forhandler hedder Isuzu D-Max, og fås i 4 forskellige udgaver. Bilen, uanset model, er en voldsom maskine i sig selv. Motoren kan rumme 2,5 liter og leverer op til 163 HK. Meget vigtigere er det ekstremt høje drejningsmoment bilen yder. Det gør, at bilen med en vogntogs vægt på op til seks tons, også kommer op ad de stejle bakker uden problemer.

TILBYD BEDRE SERVICE

Modellerne vi forhandler hedder Isuzu D-Max, og fås i 4 forskellige udgaver. De nye Isuzu D-max , uanset model, er voldsomme maskiner i sig selv. Motoren kan rumme 2,5 liter og leverer 163 HK. En ny Isuzu D-max betyder, at du kan tilbyde eventuelle kunder en bedre service, højere trækkraft og et bedre niveau af teknik. Mange erhvervsdrivende investerer i en ny Isuzu D-max - modellen afhænger af hvad bilen skal bruges til. På den måde kan de erhvervsdrivende altid love høj kvalitet.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21