Billigt hjulskifte hos Jørgen Hansen Biler

Det er svært at vide, hvornår den første nattefrost melder sig, eller hvornår temperaturen er lun nok. Derfor er det altid en god idé at være i god tid, når der skal skiftes hjul. Det er måske knap så farligt at køre rundt på vinterhjul om foråret, som det er at køre rundt på sommerhjul om vinteren, men dine vinterdæk slides hurtigere, hvis du kører rundt for længe på varm asfalt. 

 
 
Abonnementsløsning

Dækhotel som abonnementsløsning: 142,50,- pr. mdr

Dette inkluderer:
Opbevaring af hjul på dækhotel
Hjulskifte 2 gange årligt
Hjulvask inden opbevaring

 

 Hjulskifte priser

Et hjulskifte: 495,- pr. gang
(medbragte hjul)

Et hjulskifte af opbevarede hjul inkl. hjulvask: 790,- pr. gang
(hjul hentet fra dækhotel)

 

 Ønskes opbevaring af hjul?

Dækhotel: 395,- halvårligt

Slip for bøvlet med at transportere dine hjul frem og tilbage. Vi kan nu tilbyde opbevaring på vores topmoderne dækhotel, her ligger de trygt og sikkert indtil næste sæson hvor de skal skiftes igen.

 

 Ønskes hjulvask?

Hjulvask: 295,- pr. gang

Det er en god idé, at få hjulene vasket inden de lægges til opbevaring. Ved at få dem vasket fjernes bremsestøv og snavs, som ellers kan være med til at ødelægge dine fælge – også under opbevaring. Pas godt på dine hjul og du har dem længere.

 

Har du styr på dækmønstret?

Det er en god idé at få for vane, at man lige tjekker dækmønstret, hver gang man har fået hjulskifte fra sommerhjul eller vinterhjul eller omvendt. Kan du se, at dækmønstret på dine hjul er ved at være slidt ned, så sørg for at få fat i nogle nye, inden det er tid til at skifte tilbage igen. Ifølge dansk lov skal der være minimum 1,6 mm dækmønster på dækkene, men det er mest sikkert at skifte, når dækmønstret er ca. 3 mm. Vi rådgiver og vejleder dig gerne i forhold til, hvor lang tid vi anbefaler dig at køre videre på dine dæk.

Få en god pris på dæk og alufælge

Mangler du nye dæk til din bil, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud på det, inden du kommer forbi til hjulskifte, så vi kan have dem hjemme og klar.

Lige nu har vi også et stort udvalg af afmonteringsdæk, som vi sælger til en rigtig skarp pris. Afmonteringsdæk er dæk som bilerne kommer med fra fabrikken, de har maks. kørt 20-30 km og er derfor nærmest som nye.

Vi har også et stort udvalg af alufælge og kan helt sikkert finde nogle der passer til din bil.

 

5 grunde til at skifte fra vinterdæk til sommerdæk

Det er faktisk lige så farligt at køre med vinterdæk om sommeren som med sommerdæk om vinteren. Her har vi oplistet 5 grunde til, at du skal sørge for at få skiftet til sommerdæk:

  • Vinterdæk er lavet af en blødere type gummi end sommerdæk, hvilket mindsker kørselssikkerheden på en varm vej, da dækkene bliver bløde.

  • Sommerdæk har en kortere bremselængde på en tør vej end vinterdæk har, hvilket gør dem bedre i nødsituationer.

  • Ved at skifte til sommerdæk kan du få dine vinterdæk til at holde længere. Sommerdæk er mere slidstærke end vinterdæk. Som tommelfingerregel kan du regne med, at dine vinterdæk slides op til 20% hurtigere end dine sommerdæk.

  • Køreegenskaberne forbedres i høj grad med sommerdæk. En fyldt bil – enten af passagerer eller ting – er mere stabil på sommerdæk end vinterdæk, når vejen kurver.

  • Brændstoføkonomi: Da vinterdæk er lavet af blødere gummi, er deres friktion på vejen langt større end sommerdæk, hvilket øger brændstofforbruget - især hvis du kører langt.

EVA CHRISTENSEN

Bogholder og booking

ALEXANDER WIND

Værkfører