Erhvervsleasing ved Jørgen Hansen Biler

For nogle er bilen bare et transportmiddel fra A til B, mens det for andre er et rullende kontor, der tager dig på kundebesøg og rundt i landet. Nogle har måske vareprøver, gods og materialer eller et teknisk setup i sin arbejdsbil, men uanset bilens funktion er der noget, der går igen: Bilen skal finansiseres.

Finansiering af firmabil

Der er to gængse valgmuligheder, når det kommer til finansiering af firmabil: Man kan enten erhvervslease bilen, eller man kan vælge at købe firmabilen, hvilket ofte kræver et billån. Men hvad er så egentlig den bedste løsning?

For langt de fleste vil erhvervsleasing være den smarteste løsning, hvis du skal bruge en ny firmabil. Det er det bl.a., fordi du ved denne løsning slipper for at binde store dele af virksomhedens kapital i bilen. Derudover er der gunstige forhold for virksomheder, der ønsker at erhvervslease deres firmabiler. Disse gunstige vilkår tæller bl.a., at man typisk har en lavere udbetaling og at omkostningerne til bilen er fuldt fradragsberettiget, givet at den kun bruges i erhvervsmæssig sammenhæng.

Den, der bedst kan vurdere dine behov, når du skal finansiere din firmabil, er dig selv, men vi kan hjælpe dig på vej til at finde den rette bil og den rette leasingløsning. 

Dækket fra start til slut

Afleveringsdækning

En afleveringsdækning er en service, som dækker skader for op til 25.000,-. Dog må reparationsomkostningerne ikke overstige 5.000,- pr. skade.

Refusion af førstegangsydelsen

Denne service dækker ved totaltskade eller tyveri, dog op til 9.995,-

  • Dækkes med 100 % det første år
  • Dækkes med 60 % det andet år
  • Dækkes med 40 % det tredje år
  • Dækkes med 28 % det fjerde år

Kia leasingpriser

Vi kan lave en erhvervsleasing på mange af vores Kia-modeller, hvad end du ønsker en bil på gule eller hvide plader. Vi tilbyder erhvervsleasing på alt fra mindre biler til større biler. 

Erhvervsleasingaftalerne varierer selvfølgelig alt efter valg af bil og finansiering, men vi hjælper dig gerne på vej, så du får den mest gunstige løsning. 

Er du stadig i tvivl? 
Så kontakt os gerne, vi står klar til at hjælpe dig videre.

JESPER MUNKSGAARD

Salgsrådgiver

SØREN C. BRUUN

Salgsrådgiver

JEPPE REISENHUS

Salgsrådgiver

EMIL BRAMSEN

Salgstrainee