PLUG-IN HYBRID
 OP TIL 65 KM PÅ REN EL
 RUMMELIGT BAGAGERUM
 
PLUG-IN HYBRID
 
65 KM PÅ REN EL

Den nye Kia Niro plug-in hybrid

Det er nu muligt at booke en prøvekørsel i denne nye imponerende Kia Niro PHEV!

Tilbydes også med Komplet

Gør plads til en crossover med innovation i centrum. Markant og selvsikkert design. Rummelig, men alligevel minimalistisk indeni. Og futuristisk i sin avancerede teknologi, opkoblingsmuligheder og sikkerhed. Vælg mellem den fuldt elektriske Niro EV eller Niro Plug-In Hybrid.

Med Niro Plug-in Hybrid får du det bedste fra to verdener: En forbrændingsmotor og en elektrisk motor. Niro Plug-in Hybrid har en rækkevidde på op til 65 km på ren el (WLTP) for udstyrsvarianterne Niro og Prestige og op til 61 km på ren el (WLTP) med Upgrade. Bilen skifter automatisk mellem elektrisk kørsel og hybriddrift, hvor forbrændingsmotoren og elmotoren supplerer hinanden for at opnå den optimale kørsel.

Niro Plug-in Hybrid giver dig alle fordelene ved en rummelig crossover samt en stor udstyrspakke og en lang række assistentsystemer, der gør din køretur både nem og behagelig.

 Vælg mellem udstyrsvarianterne: Niro, Prestige og Upgrade.

Niro

Priser fra 299.900,-

Udstyret med bl.a.:

 • Adaptiv fartpilot (SCC)
 • Aut. klimaanlæg m. 2 zoner
 • Højdejusterbare forsæder
 • Kunstlæderrat m. varme
 • P-sensor i bag
 • Android Auto™
 • Apple CarPlay™
 • Intelligent skiltegenkendelse m. hastighedsassistent (ISLA)
Prestige

Priser fra 334.900,-

Udstyret med bl.a.:

 • Alt fra Niro Plug-in Hybrid og...
 • Delkunstlædersæder
 • Green Zone Drive Mode
 • Højvoltskabinevarmer (PTC)
 • Multifunktionel Smart Key
 • P-sensor i for
 • 10,25" touchskærm m. navigation & Kia Connect
 • Udvidet motorvejsassistent (HDA)
Upgrade

Priser fra 369.900,-

Udstyret med bl.a.:

 • Alt fra Prestige Plug-in Hybrid og...
 • 18" alufælge
 • El-bagklap
 • LED forlygter m. adaptiv styring af fjernlys (projektion)
 • El-justerbare forsæder
 • Kunstlædersæder (PU)
 • 10,25" fuldt digital instrumentering
 • Trådløs mobiloplader

Rummelighed og kvalitet

Den gennemførte bil er optimeret med henblik på rummelighed, så der er god plads til alle bilens passagerer – og til bagage. Loftshøjden er imponerende, og det samme gælder benpladsen. Bagagerummet byder på hele 427 liter, og lægger du bagsæderne ned, er der tale om 1.425 liter. Du får altså en rummelig crossover med plads til det hele.

Kia Niro brillerer ved at have klassens laveste luftmodstand på blot 0,29. Dette skyldes blandt andet plastindlæg i bilens alufælge. Der er kort sagt tænkt over enhver detalje med Kia Niro, og du får her enten en hybrid eller en plug-in hybrid, der virkelig leverer.

Hos Jørgen Hansen Biler er vi stolte over at være landets bedst sælgende forhandler af Kia. Du kan naturligvis finde Kia Niro i både den ene og den anden udgave i vores sortiment. Læs blot mere om bilen her på siden, og se vores forskellige modeller og udstyrsvarianter.

 

 

Komplet til Kia Niro

Komplet er vores allroundløsning for dig, der vil gøre det nemt for dig selv at være bilejer.

Med Komplet er der sikkerhed i budgettet

Som bilejer støder man lidt for ofte på uforudsete udgifter. Det kan du undgå ved at vælge at købe din Kia Niro med Komplet. Komplet dækker nemlig alt andet end brændstof (og dæk), så du kun har én månedlig udgift for din bil. Det betyder sikkerhed i budgettet, og samtidig sparer det dig for en masse besvær.

Med Komplet til Kia Niro får du:

 Forsikring

 Service

 Afdrag

 Vejhjælp

 Bilvask

 Gratis lejebil

Skift & opbevaring af hjul

 Gratis reparation af stenslag

 

Derudover bliver dit afdrag på bilen naturligvis medregnet i prisen på Komplet. Det vil sige, at når først du har betalt det månedlige beløb for Komplet, skal du ikke bekymre dig om andet end at fylde brændstof på din bil. Ganske enkelt.

Vælger du en plug-in hybrid, kan du køre udelukkende på el. Faktisk kan Kia Niro PHEV køre op til 65 kilometer, uden forbrændingsmotoren sættes i gang. Det vil sige, at du sandsynligvis kan køre både til og fra arbejde udelukkende på el. Det er både godt for miljøet og for din pengepung. Skal du ud på en længere tur, aktiveres forbrændingsmotoren, så du kan nå frem til din destination i tide.

Du kan oplade din plug-in-hybrid ved en lang række ladestandere overalt i landet. Blandt andre har udbyderen Clever et stort netværk af ladestandere, og med et abonnement til disse kan du frit lade op, hvor end du befinder dig. Ligeledes har du mulighed for at få installeret en stander derhjemme, så du altid er klar til en køretur.

Kia Niro plug-in hybrid er et overbevisende alternativ til en kompakt crossover med en traditionel benzin- eller dieselforbrændingsmotor. Det giver dig, som ejer af bilen, mulighed for at køre korte ture eller de daglige pendlerture uden emisson og med meget lave driftsomkostninger.

Modellen har en maksimal ydelse på 105 hk ved 5.700 omdrejninger. Den elektriske motor yder op til 60,5 hk og derudover hjælper den bezinmotoren i hybridfunktionen og genoplader batteriet under deceleration. Hvis man kombinerer de to, generer hybridsystemet en ydelse på 141 hk.

Ud over det kommer Kia Niro plug-in hybrid med en 6-trins gearkasse, der sammen med de to motorer bare er en del af et hybridsystem, der også indeholder et langtidsholdbart 8,9 kWh litium-ion polymer-batteri, som effektivt styrer den elektriske energi og køler bedre end andre batterier, der findes. Derudover får du selvfølgelig 7 års garanti på batteriet, som desuden kan oplades på bare 2 timer og 15 minutter ved AC240v.

Lang rækkevidde – lavt emissionsniveau

Med batteriet kan Kia Niro plug-in hybrid køre helt op til 49 km på ren el (maks. fart på el er 120 km/t) og en CO2-udledning på blot 31 g., hvilket betyder, at Kia Niro plug-in hybrid har et yderst flot brændstofsforbrug og er opgivet til at køre op til hele 71,4 km/l. Når batteriet er under 14 % kan man ikke længere kører på ren el, så der vil motoren skifte til brændstofsmotor og elmotor og kører herefter som en normal hybridbil.

Alt dette kombineret med en 1,6-liters benzinmotor og et lækkert design gør, at Kia Niro plug-in hybrid skiller sig ud fra mængden af de konkurrerende hybridmodeller. Kia Niro plug-in hybrid er konstrueret som en hybridbil fra bunden, hvilket blandt andet betyder, at bilen er konstrueret til at rumme en specifik række af miljøvenlige teknologier. Kia Niro plug-in hybrid er rigtig billig i drift.

Sikkerhed frem for alt

Kia er garant for biler i høj kvalitet og har altid sikkerheden som topprioritet.

Kia Niro er bogstaveligt talt det sikre valg

Sikkerheden er altid i top hos Kia. De går ganske enkelt ikke på kompromis på dette punkt, og det bør du heller ikke gøre. De forskellige sikkerhedsfeatures kan variere afhængigt af udstyrsvarianten, men du kan i Kia Niro blandt andet møde de nedenstående teknologier.

 • Autonomous Emergency Braking, som er med til at forhindre sammenstød med både fodgængere og andre bilister. Ved hjælp af radar- og kameradata kan bilen hurtigt registrere kollisionsrisiko og advare føreren af bilen om dette. Ligeledes kan KIA Niro selv bremse, hvis det bliver nødvendigt, for på den måde at undgå kollision eller som minimum afbøde sammenstødet.
 • Parking Assist System, som gør det nemmere for dig at parkere, selvom pladsen er trang. Kommer du faretruende tæt på noget, advarer bilen dig herom ved hjælp af de ultralydssensorer, der er monteret både fortil og bagtil.
 • Lane Keep Assist System er med til at sikre, at du bliver i din egen vejbane. Er du ved at krydse en af de optegnede streger på vejen, gør bilen dig opmærksom på dette og hjælper dig automatisk med at rette ind.
 • Smart Cruise Control øger både sikkerheden og komforten. Ved hjælp af en indbygget sensor sørger din Kia Niro automatisk for at holde passende afstand til den forankørende bil. Både når du bremser, og når du accelererer, sikrer SCC, at du ligger godt på vejen.
 • Blind Spot Detection overvåger dine blinde vinkler og advarer dig, hvis nogen eller noget befinder sig uden for din synsvinkel. 

Kia Niro er sikkerhedsoptimeret på alle ledder og kanter, og de gennemførte teknologier gør det endnu nemmere for dig at komme sikkert frem til din destination.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kia Niro van

Den billigste varevogn – brændstofmæssigt i hvert fald – er uden tvivl Kia Niro van. Bilen, som i personbil er meget populær, fås nu også som varevogn. En optimal varevogn er kendetegnet på en god trækkraft, et stort bagagerum og en god brændstoføkonomi. Vi kan garantere, at Kia Niro van opfylder alle kravene.

Kia Niro van er udviklet med henblik på en god brugsværdi for alle brancher. Med mulighed for trækkraft op til 1300 kg, et bagagerum på 427 liter og en ny effektiv hybrid drivlinje, som holder brændstoføkonomien nede, er Kia  Niro van i sig selv en kæmpe gevinst at eje. Med sine 141 hk, og rækkevidde på op til 27 km/l, kommer du langt for få penge.

PRISLISTE

Interiør og eksteriør, der brillerer

Få masser af opmærksomhed på vejene takket være det sporty, aerodynamiske design.

Få kvalitet og design, der går op i en højere enhed

Kia er synonym med kvalitet. Du kan derfor også være ganske sikker på at få en bil, der lever op til alle dine høje krav og forventninger, når du vælger netop Kia Niro. Fra inderst til yderst er det tydeligt, at du har at gøre med en bil fremstillet af kvalitetsmaterialer for at give dig optimal køreglæde.

Det aerodynamiske karosseri byder på elegance og diskrete flader. Fortil har bilen den ikoniske tiger nose-grill, og derudover har bilen kofanger både fortil og bagtil.

Interiøret er gennemtænkt med henblik på at give dig optimal komfort – også på længere ture. Den rummelige kabine giver dig masser af plads, og faktisk er Kia Niro den bil i sin klasse, der tilbyder den bedste benplads og loftshøjde.

Har du spørgsmål til Kia Niro plug-in hybrid?
Så er du velkommen til at kontakte os og høre mere. 

JEPPE GULDAGER

Salgsrådgiver

JEPPE REISENHUS

Salgsansvarlig

EMIL BRAMSEN

Salgsrådgiver