Se vores Isuzu pickups

Om vores Isuzu biler

I 2015 havde vi familieforøgelse. Den lille ny var endnu et bilbrand: Isuzu D-Max hedder vores lille ny medlem. Hos Jørgen Hansen Biler er vi eneforhandler af bilmærket Isuzu i Sønderjylland. Det betyder, at du kun hos os kan købe eller lease de modeller, du ønsker. Isuzu D-Max er produceret på en af Japans ældste varebilsfabrikker, Isuzu Motors. Fabrikken har produceret biler siden 1922, men det betyder ikke, udviklingen er stået stille. De nye Isuzu er i sig selv en overskudsforretning for dig som ejer, idet den bruger mindre diesel men kan slæbe mere end de tilsvarende konkurrenter i klassen. Bilen er bygget som en lastbil, hvilket giver den en enorm styrke og solide egenskaber.

Modellerne, vi forhandler her hos Jørgen Hansen Biler, hedder Isuzu D-Max og fås i flere forskellige udgaver. Bilen, uanset model, er en voldsom maskine i sig selv. Motoren kan rumme 1,9 liter og levere op til 163 hk. Meget vigtigere er det ekstremt høje drejningsmoment bilen yder. Det gør, at trods bilen har en vogntogsvægt på op til seks tons, så kommer den stadig op ad de stejle bakker uden problemer.

Vi er Danmarks bedst sælgende Isuzu-forhandler, og derudover råder vi også over et autoriseret Isuzu-værksted. Du kan derfor regne med os, hvad enten du er på udkig efter en ny Isuzu eller efter et værksted, der kan reparere den gamle. 

Læs mere om Isuzu her