Lej en Kia til en skarp pris!

Priser starter fra kun kr. 3.495, - pr. måned inkl. alt!.

Begrænset antal

Lej din næste bil hos os

 

Stærke priser:

Grib chancen for at leje en af vores biler fra kun kr. 3.495, - pr. måned, inklusive forsikring, vægtafgift og service. Der er inkluderet 800 km pr. måned, men ønsker du mere kørselsfrihed, tilbyder vi også ekstra kilometerpakker til konkurrencedygtige priser. Selvrisiko for lejer på 25+ år er kr. 6.500,-. Minimum lejeperiode er blot 3 måneder, og vi har gjort det let for alle – ingen kreditvurdering krævet og RKI udgør ingen hindring.

Vi tilbyder omgående levering, men med et begrænset antal af hver model til rådighed er det afgørende at handle hurtigt, hvis du vil sikre dig nøglerne til en af vores lejebiler. Betaling direkte på hjemmesiden ved udlejning og der er ingen udbetaling. I bilen er monteret en tracker med henblik på at tilbyde dig en mere serviceminded oplevelse, hvor vi sørger for at indkalde til service, når det er påkrævet for bilen.

Er du mellem 21-24 år og ønsker at leje en af vores biler? Vi tilbyder en skræddersyet løsning for lejere mellem 21-24 år med en selvrisiko på kr. 10.000,- og med samme vilkår. Kontakt os ved interesse.

 

 

Lej en Kia Picanto
- fra kun kr. 3.495, - pr. måned ​

 

Bilens egenskaber:

Er du på jagt efter en lille, smart og driftssikker personbil, der har præsteret topkarakterer i adskillige kvalitets- og sikkerhedstests, og som med garanti kan levere maksimal køreglæde for pengene? I så fald er den lækre Kia Picanto lige nøjagtig, hvad du leder efter.

Bilen repræsenterer et væld af kvaliteter: ekstraordinær ydeevne, tårnhøjt sikkerhedsniveau, strømlinet design, avanceret teknologi samt funktionelt interiør og eksteriør, hvilket tilsammen skaber en unik, optimeret og brugervenlig personbil, der henvender sig til alle typer bilejere med sans for kvalitet.

 

 

Sådan gør du:

1. Vælg Skærbæk som din lokalitet.

2. Vælg dag for start at bookingperiode 

3. Vælg ønskede Periode

4. Tryk på knappen 'Find bil'.

De tilgængelige biler for den indtastede periode vil blive vist, og du kan nu vælge den, der passer til dine behov. Bookingprocessen vil derefter starte.

Nemt, hurtigt og billigt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er her for at gøre din biludlejning til en ubesværet og fornøjelig oplevelse.
Oplev friheden, komforten og den avancerede teknologi – Lej en Kia i dag!

JEPPE GULDAGER

Salgsrådgiver

EMIL BRAMSEN

Salgsrådgiver